![]() |
To je tako minimalno godinu dana. Imali su kao neki security breach i zato su to ugasili. Mada je u aplikaciji opcija i dalje vidljiva.
|
samo banka, pitao misle li to vracat, sluzbeno: da naravno, nesluzbeno - ne.
|
Morati ćeš u banku, jučer jedan radnik isti problem imao, morao u banku.
|
Da, mora se tamo...a PBZ ima valjda najdulje vrijeme čekanja u redu od svih banaka u kojima sam bio.
Code:
Poštovani, |
Danas idem uplatiti pare na revolut, standardno očekujem onaj prozor za potvrdu, a kad iznenađenje:
mogu birati oću li koristiti čitač kartica (NEMAM) mogu koristiti PBZmToken aplikaciju mogu koristiti #withKey I naravno, budući da je ovo mobilna transakcija, ne mogu skenirati #withKey i na koncu ne mogu uplatiti pare na Revolut. Kako da potvrdim transakciju? |
Ocito zaheb
Javi im |
Dodaj karticu u wallet na mob pa nadoplati preko Apple paya/Google paya
|
PBZ bankarstvo jučer cijeli dan bilo nedostupno - a upravo mi je blokirano jer je Face ID 3x brojao kao neispravan pin iz nekog razloga, je li još kome tako?
|
Meni radilo normalno i jučer i danas
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Ma i maknuli su najbolji feature
uplate/isplate u tekucem i proslom mjesecu Valjda da ekipa ne moze kontrolirat koliko ima para na racunu :D E da i skeniranje koda za placanje kroz galeriju im ne radi |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo skeniranje računa im je žešči problem več dugo vrijeme još od ip 11 pro i sad na ip 15 pro nema fokusa .. |
Da ali si mogao skenirati nalog iz galerije ako spremis kod.
Sad to vise ne radi , samo se zabijeli ekran i nista. Ako se ide bas sa kamerom onda radi, malo zajebava ali iz drugog pokusaja je ok. |
Nekad je bila opcija nakon sto skeniras i platis da ti nudi da skeniras iduci nalog. To su maknuli i to je bezveze.
Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
Ne radi ni prodaja iz investicijskih fondova već 2 mjeseca...
|
yep, ne radi nit meni iz galerije slika
i to več pola godine garant pisao, zvao .. ali samo bacaju kockicu jedan na drugog pa sam dobio izgovor .. da apple neda pristup kameri full A RBA radi normalno .. opet šutnja .. |
Meni bar kod iz galerije ne radi od zadnjeg updatea, prije par tjedana, android 15
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
I kod mene i supruge isto.
Normalno skenira sa slike ali iz galerije neće više Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Našao sam workaround da radi skeniranje iz galerije. Funkcionira kod mene i žene.
Kad idete na plaćanje ne birati skeniraj. Plaćanja->plaćanje->skeniraj->skeniraj iz galerije . Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Povećan dnevni limit za isplatu gotovine do 1500e
Prije bio 700e https://www.pbz.hr/gradjani/mreza.html |
Tražilo me neki dan da ocjenim aplikaciju (u aplikaciji ne u marketu) i metnem 4. Jbg ne radi sve kako treba s naglaskom na ovo skeniranje.
Sutra me zovu i pitaju otkud 4 pa su čuli. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
Nikad više od minimuma nisam dao. Nikad nikaakv kontakt
Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my Xiaomi 14T |
jos jedna opcija meni ne radi
išao uplatit lutriju :D sve popunis .. PAY i dođe ti push obavijest .. klik na to na ip 15 pro i šta mi otvori .. klasika pbz banku, i čeka da pritisnem prijava putem lica a moralo bi to što me traži za platit, da potvrdim .. toliko o njima .. |
To i meni zna biti random prilikom kupovine u bilokojim ducanima.
Samo odem na Drugi način potvrde na stranicit a u aplikaciji izaberem #whitKEY i tako rijesim. |
pa da ..
al to nije rješenje koje se očekuje . ako bi i ono moralo radit to je nekad savršeno radilo .. pa sam i zaboravio na probleme sa kamerom od ip11 pro modela .. al oni tonu, sve dublje i dublje u probleme |
Dosao update, opet skeniranje iz galerije radi normalno
|
Meni nije nakon updatea prihvatio pin . Nije tražio otisak prsta nego pin i nakon što sam 2. Puta unio ispravan pin piše 3 puta ste unijeli krivi pin.
Sad moram u banku pas mater |
al push notifikacija da platis i dalje im ne radi
otvori app, kao da ides normalno u banku, i čeka tvoju glavicu tj pin |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:40. |