![]() |
ima li netko možda slobodan slot za Netflix?
EDIT: Našao, hvala |
Trebam slot za Netflix ako netko ima viška.
Mogu u zamjenu ponuditi slot na HBO GO ili poslati pare na Revolut |
Tražim jedno slobodno mjesto..
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
I ja bi se ubacio nekome...
|
I dalje tražim:)
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
ako netko želi netflix premium pretplatu, nudim mogućnost uzimanja od 1, 3, 6 i 12 mj.
znači u pitanju je netflix premium pretplata sa svim njezinim karakteristikama, osim što nemate na raspolaganju svih 5 profila, nego imate 1, ali naravno, i s tim 1 profilom možete istovremeno strujati sadržaj na više uređaja uvjet je jedino da zaključate svoj profil pin-om cijene na PM |
Citiraj:
|
dakle kako sam i napisao, tehnički se može strujati na više uređaja istovremeno
meni osobno to ne bi bilo bitno, jer ne gledam istovremeno netflix na više uređaja ne znam tko to radi a i svejedno, šanse su male da baš osobe sa svih profila u isto vrijeme gledaju netflix ili još k tome da neko istovremeno gleda na više uređaja sa svog profila |
Citiraj:
|
Nije bas fer nuditi strujanje na vise uredjaja, ako osobi prodajes samo 1 profil jer onda dovodis u problem ostale 3 osobe. Takodjer, nuditi netflix kao 5 profila isto nema puno smisla jer po accountu mozes samo 4 profila/streama koristiti u isto vrijeme. Bezveze se onda dovodis i neugodnosti kada se spoji peti Marko i blokira Ivanov stream.
Edit: spor, franz je vec sve rekao. Netflix se shera tako da nudis do 4 profila i gledanje na jednom uredjaju po profilu. Tko se ne pridrzava, aj bok. ALI mozes se ti logirati na vise uredjaja sve dok koristis jedan stream istovremeno. A cijena je 3 €/profil mjesecno. Nema tu neke nauke :) |
pa ne nudim 5 profila
nudim 1 profil da se razumije ako osoba1 uzme pretplatu, dobije 1 profil na korištenje. a ako osoba2 uzme pretplatu, ona dobije potpuno drugi račun, ne isti kao i osoba1; i također svoj 1 profil na korištenje uglavnom, koristim tako već duže od godinu dana i nikad nije bilo nikakvih problema |
A preprodaja. Kupi vjerojatno na Shellixu ili sličnima stranicama gdje se nudi masa tih accountova.
Bolje delete postova |
Ne vjerujem da je ovo sa Shellixa ako vec trazi da se profil zakljuca PIN-om. Tamo je uvijek izricito navedeno da se ne smije nista na profilu mijenjati.
I ja inace koristim sa ekipom sa foruma tako Netflix vec skoro godinu dana i zadovoljan sam. Posto sam u Njemackoj, stavio sam sebi jos i NordVPN na FireTV da mi izbacuje HR titlove gdje ih ima i radi sve ko singerica :D |
Vpn turska, 55 turskih lira cca 39 kuna mjesecno.
Jedino ne možete platiti kreditnom karticom nego kupite bonove koje ukucate. Ja sam bonove kupio na turgame. Godinu dana ispalo oko 70€ , ja i frend svaki po 35€za godinu dana. |
Ako ima zainteresiranih za shareanje neka se jave na PP, fale još dvojica.
Neka osnovna pravila su da svatko ima svoj profil i smije streamati samo na jednom uređaju u isto vrijeme. Onaj tko uzme account na sebe plaćat će malo manje a ostali par kuna više. Ostale detalje dogovorimo preko PP. |
Citiraj:
Nije uvjet da zakljucate profil pin-om, ali svakako preporucujem Za sada su mi se javila dvojica. Ako jos netko zeli, slobodno se javi |
Netflix
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...755cf372f8.jpg
Ima prepaid Card za kupiti na vise mjesta ali na turgame su najisplativiji. Sent from my iPad using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo za napuniti gift card. Kasnije ti prikazuje sadrzaj dostupan tvojoj lokaciji. |
Citiraj:
Svejedno, ne bih loadao tamo puno gift card-ova jer bi to mogli nekako onemogućiti prije ili kasnije, čudo da Turska nema već stotinjak milijuna pretplata. :lol2: |
Tidal je vec bio ugasen u turskoj, ne bi me iznenadilo da tako krene i sa drugim servisima, ili dizanje cijene
|
Šogor se poželio Netflixa pa tražim mjesto ak tko ima.
Plati se odmah unaprijed kolko treba |
Pozdrav, ukoliko tko ima za sheranje netflixa.
Pa ako netko ima račun ili da napravimo novi. |
nudim netflix premium pretplatu 1, 3, 6 ili 12 mj.
na upit |
Imam 4K/UHD nalog na Netflixu,ako neko zeli da dijeli,neka me slobodono kontaktira u inbox.
|
molim izbrisati ovaj post
|
Tražim Netflix slot. Ponude na pm
|
Trazimo jos jednog za produljenje nove pretplate.
Trošak je 237kn za dvije godine po osobi. Lp |
Je li problem ako u nedogled klikcem "verify later" poruku kod koristenja shareanog netflix accounta? Nece nas blokirati? Sigurno je netko dobivao te poruke, meni su pocele dolaziti unazad mjesec dana.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |