![]() |
Citiraj:
|
Ljudovi pocelo stekat u igri opako, low med isto je. Do prije par dana sve radilo, cak na jacim postavkama bolje radi :D Nove drivere sam stavio.
EDIT- vidim da i u cod2 isto krci i trzucka EDIT 2- vratio stare drivere i sve ok... |
Igra li tko ovo još? Pomalo igram opet, naprasilo se cheatera da Bog sačuva.. ali očitih. Headshots only aimbot magnum wallhack runnersi..
|
Sam sebi si odgovorio na pitanje :)
|
Pa nije baš da se ne igra, baci se tu i tamo koja partija ali kao što je spomenuto nakon 4-5 uzastopnih headshotova naglo se izgubi volja za igranjem.
|
ista stvar nakotilo se cheatera , najgore je kad počne dobra partija i uleti neka ****** sa aim hackom .
|
Zato sam i prestao igrati ovu igru, jednostavno ništa nova.
Sada igram LoL i tu nema cheatera, melem za živce. |
Citiraj:
Koliko nema citera, toliko te druge stvari nazivciraju. |
da li se može imati 2 save-a na istom kompu(2 osobe bi igrale neovisno jedna od druge)? probao sam napraviti i novi account, ali ponovo ide gdje je drugi stao...
|
Citiraj:
|
radi se o single player modu...
|
dali u mw3 ima kakvih misija u brazilu u favelama kao u mw2?
|
|
Dakle isplati li se kupiti ova igra? Kao ruska verzija naravno pa aktivacija preko ruskog VPN-a. Cijena nekih 120 kuna odprilie.
I drugo pitanje, s obzirom da mi SP radi ok, kako bi mi radio MP na sljedećoj konfig: E8200 klokan na 3.2 HD 3870 stock 4 GB rama |
ja sam na athlonu 2,8x2 , 4 gb , 4670 . imao 71 fps lock , samo se u dimu znao spustit ali malo , 1280x1024 med
|
Citiraj:
|
Ne necu, nisam bas tolko zagrizao za igricu, bitna su mi misljenja drugih.. ne baca mi se bas 120 kuna
|
Vidim da nitko nije spomenuo pa cu ja onda :D
Call of Duty®: Modern Warfare® 3 - Free Weekend Coming, Pre-load Now! |
Uuu skidam :) Ovo će mi pomoći oko dileme kupiti ili ne kupiti igru :)
|
problem je u tome šta moraš biti level 19 da bi otključao servere sa hardcore opcijom a sve do toga ti je stock. bed je kaj serveri imaju nizak score limit znaći runda gotova za 10-15min ovisi kaj igraš.
sve u svemu za ubit vrijeme ok |
do lvla 19 za "čas posla". :kafa:
|
survivor mode na sp je zakon :D :D
|
malo snobovsko pitance
dakle imam origigi igru sa steam acaunt-om mw3 i sada bi isti htio sa jednog kompa prenjet na drugi. Dakako to sam uspješno instalirao ali problem su mi snimljene pozicije sp kampanje ja njih nigdje nemrem naći u folderu igre ili u dokumentima za copy paste Naime na ovom prvom kompu sam prešao više od pola single player kampanje i glupo mi je na drugom kompu ići iz početka pomoć |
|
nisam uspio naci odgovor na ovo pitanje, je li moguće u mw3 imati vise soldiera kao u battlefieldu?
|
Citiraj:
|
Mislio sam da ce biti zanimljivije nego je... Barem su mogli vise truda oko tih hackova i gluposti uloziti. CoD 4 je dugo vremena bio zasticen, koliko-toliko... Ovo je sramota koliko je sada cheatera tu. Ali ovako malo za ubit vrime i nije lose.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:34. |