![]() |
moj problem riješen ne steam forumu.
trebalo je u 3d application settings stavit tellasation na amd optimize. jer je bilo sve namješteno na performanse da ima više fps-a:chears: |
Citiraj:
a ne znam , više mi je guš bilo utući 50 sati , i sad lvl 38 na master težini baš po mojoj mjeri:) sa "regularnim" igranjem bez exploita |
|
Kako sam se sjebala s main questom... -.-
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zanima me da li netko koristi 4GB mod za Skyrim?
zanimaju me dojmovi... |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=8b-6...eature=related Bolesno.... |
Citiraj:
Ovaj 4GB nije onaj mod nego programčić koji radi istu stvar, dodaš skyrim.exe u program i on omogućuje Skyrimu da koristi više rama za igru. Vidi se pomak u frejmrateovima, ništa spektakularno, ali nema nekog stutteringa. I preporučljivo je imati više od 4GB rama ako se koristi taj mod, inače nema baš nekog smisla. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema veze. Našao, instalirao, i izgleda super... |
Citiraj:
morat cu opet poceti igrati morrowind kad sam vidio te filmice za razliku od skyrima bar igra ima medium armore i veci izbor oruzja jedino su magovi underpowered |
uglavnom , nije sve tako sjajno i bajno sa "modanim" Morrowindom. Ja se na kraju vratio na "vanila" verziju koja i poslije 11 godina solidno izgleda. S modovima su mi se svako malo kršili saveovi , glitchevi i anomalije na texturama.
|
Citiraj:
Ja ga igram samo sa službenim expanzijama, i najboljim "unofficial" patchevima. Ubacim i još neku sitnicu ako me trenutno zanima (npr. kuću u Balmori, ili mod za bolja tijela/lica) |
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3251
ovo moram preko vikenda ili ranije probati cini se prebrutalno kao i ovaj Horse Whistle :D |
Citiraj:
pratio sve upute (a ima ih dosta i mora se proci bar kroz 3 programa) sad u igri imam kojih 20 frejmova (dok vanilla mogu igrati na 100+) i igra izgleda kao sa onih filmica :lol2: bugova nema (eventualno da trava raste usred betona ili tak nest mizerno) mislim sve to fino izgleda za nekog tko ima pilu i moze pokrenuti u vise od 30 frejmova ali me i dalje najvise smeta nizak broj polygona od kojih su gradjeni NPCevi no dobro, sad se treba prelazit morrowind i opet skyrim na ljeto kad vec bude dobrih modova i unofficial patcheva =) |
neću ništa krcat od modova,jedino bi bilo fora meni stavit mod za unapređenje broja neprijatelja znači ne napadaju te 2 nego 6 medvjeda odjednom.
oni plavi napisi na zidu iz kojih se uči,ima koristi od njih?? |
to su dragon shouts , otključaš ih kad ubiješ zmaja i uzmeš dragon soul
|
da li znate zasto meni lagga mis kad otvorim mapu? i igri sve ok, u inventoryu isto...ali samo u mapi steka..pomaknem mis, i za pol sekunde se tek pomakne :/
|
Citiraj:
ne znam baš, ti ljudi koje sam ubio ne liče na zmaja:D,nisam ni jednog zmaja ubio za sad,neke sam pokupio slučajno da nisam nikog ubio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovaj UI mod izgleda predobro,samo sto lik nece reci ciji je jer je jos beta i taj mod je dat na testiranje samo nekima.
A i ovaj Immersive HUD djeluje dosta lijepo i korisno,isprobam ga u kasnijim fazama beta. |
Moze li mi tko reci kako da ubijem tipa kojem sam health spustio do kraja i on samo cuci a nakon pola minute opet ozivi. To se dogada recimo sa bitnim likovima iz questova,recimo to tako mojim prijateljima. Cini mi se da je postojala neka kombinacija tipki za to u prijasnjim nastavcima ili grijesim?
|
Citiraj:
Ne mogu se sjetiti konkretno za Morrowind, mislim da si tamo većinu likova (ako ne i sve) mogao ubiti. Nije bila potrebna neka posebna kombinacija tipki. |
Citiraj:
Zašto bi takve htio eliminirati? Kako ćeš onda završit igru? :D Essential NPCs list |
Debilana. Ne mogu zaustaviti tijek pokrenutih dogadaja.
|
Citiraj:
|
E bas ti hvala. bilo mi je nekako cudno,mislio sam si kako sam uspio poremetit tako pricu ili red igranja,nije mi bilo jasno.:chears:
|
E sad mi je jasno zašto ja onog jednog frajera nikak ne mogu ubit. xD
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |