![]() |
TOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
1-0 Njemacka-Argentina |
Samo da više pošalju doma ove umišljenje argentince, točno mi dođe slabo kad vidim onog ekscentričnog narkomana maradonu.
Svi njuz portali konstantno forsaju njegove glupe izjave i sve događje vezane za argentince, kako se oni mole, ljube, što pjevaju, plešu, koji su im rituali prije utakmice... ono đizs više. Samo jedan primjer >> http://www.index.hr/sport/sp2010/cla...ca/499817.aspx U Europi se igra nogomet, ovo ostalo je komedija, show za publiku. |
Skoro sam se porigal od smijanja:D
|
Deutschland, Deutschland über alles :)
Muller kralj :care: |
Daj netko neki link za stream koj radi normalno :)
|
Citiraj:
|
Ma šta je sad falio Klose, joooooooooooooooooj!!!!
|
zasada njemacka bolja. argentina naravno da je opasna cim je na ~30 metara od gola, ali njemacka je nekako konkretnija. ili mozda da se bolje izrazim - njemacka ima bolju obranu, tj argentina losiju......
|
Kakva je to argentina kad im skupljač lopti zabije gol.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
za ono kad su sva četvorica bila u zaleđu mogu reći samo. FAIL :D hehe
|
potop
2-0 |
Javi se, javi se!!!!
|
Miroooooooooooooooooooooooo
|
I D E M O!!!!
|
Ipak europski derbi finale :)
3-0 |
Gotovo je :)
|
Ajmo Švabe, dođite do finala po osvetu za '74 :fuming:
|
Kakve ubijačine. Prvo Nizozemska, sad Njemačka.
|
Citiraj:
|
issssssssss
4-0 |
Citiraj:
samo EUROPA! |
Još jedni prenapuhanci idu doma. :D
|
Bravo Njemačka. :)
|
Deutschland über alles in der Fussballwelt!
Bravo momci, najbolji ste...posebno mi drago zbog golova Miroslava Klosea, a i sjelo nešto eurića sa bwina. :goood: 4 komada englezima i argentincima :care::care: |
Hobotnica je uradila svoje :D
Još samo da Paragvaj pobijedi danas. |
Sve mi se cini da Englezi nisu ni bili toliko slabi nego je Njemacka prejaka. I argentinci su ovdje izgledali kao i Englezi nekidan.
BTW , hobotnica Paul STRIKES AGAIN :D :D |
mogla bi Njemacka ovo osvojiti, zasluzili su :)
|
4 gola preko desnog beka. Bravo Maradona, dok dovodis svakakve skovace na SP, Zanetti ti sjedi doma pred TVom. Strucnjak je nema sta, a Nijemci i vise nego zasluzeno idu na Spanjolsku vjerojatno. E to ce biti finale prije finala :)
|
Ma kad Švabe igraju to ne može biti loše za gledati, najbolji su definitivno na ovom prvenstvu, a Schweinsteiger je igrač prvenstva.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |