![]() |
I zatvorište mi poslovnicu Kika?!
That's it folks, ako bi i mogao šta kod vas kupiti, sigurno mi se neide u Novi ZG po to |
Da, to je super, i meni je dosta blizu. Ali što ti to znači kad su cijene paprene i imaš MakroMikro, Technomax, Feniks itd. u blizini...
Ne kažem da su tamo cijene super, ali ipak:fiju: Eventualno doć i popričat s dečkima:D Navodno se Kika zatvara i još ljudi će dobiti/je dobilo otkaz.:fuming: |
Kika vec nekih godinu dana posluje s gubitkom...barem sam ja tako cuo!
LP |
Citiraj:
Ako je tamo propao Euronics (ili tako nešto), zašto bi HG uspio okrenuti lovu? Na temelju čega? |
Vidim da se HG šrot nije nista promjenio. Frendu pregazili rok od 45 dana za jedan prijenosni hd,
zove on, oni nista, javit cemo vam se.... Sad drugi tjedan u poslovnicu pa prijavu inspektoratu, nema druge... Uglavnom HS Šrot - :baad: |
Pošalji mail nekome, nešto su reklamirali da su ubrzali servis.
|
Citiraj:
|
Nema zakona, ali ima jamstveni, plus svejedno i ako nije navedeno ja ih prijavim inspektoratu pa nek oni njima objašnjavaju sta je to "razumni rok". Bezkonacnost sigurno nije.
Ati freak - nikad nije ni bilo u zakonu koliko znam - samo razumni rok. Moj frend je par puta u tom roku ih kontaktirao i uvijek - javit cemo vam se.... Mislim, sta se uvijek mora ici dopisima i prijavama inspektoratu, pa koji je klinac tim prodavacima.... I uvijek ta rijecka poslovnica sa problemima. Drugom frendu su mp3 popravljali 3 mjeseca. Ovaj ocito nije znao da ih treba prijaviti. |
Citiraj:
|
|
meni jos uvijek ovaj sistem klikni-svugdje nimalo ne sjeda, tj odbija me skroz.
ajd cestitam curi, hoces uopce kupovati doticnu MSIjku? ja osobno nebi :D. |
Citiraj:
Naletio sam na webu, dojavio njoj jer živi preko puta skoro, ona pokupila i sad je kod mene:beer: Ne kužim boldani dio:hitthewal: |
ne kuzim kako je datum ovih vijesti 02.04.2010. (dakle danas, i jos si k tome danas se pohvalio), a ti dao oglas za MSIjku - 04.03.2010.? ili si danas editirao post, i ugurao plocu koju si kupio da ju prodas? :)
btw, se vama vuku hgspot stranice? meni ubitacno..... |
Citiraj:
meni idu normalno. Dobio sam info da nemaju šanse opstati, navodno nisu ni počeli vraćati dugove zbog kojih je sva ova strka i nastala, a samo se gomilaju... nekakve tranše... |
Citiraj:
Tranše su reprogramirane još prošle godine i na holdu su a kakve su im šanse za opstanak će se znati više nakon što izađe 1Q izvještaj. |
Citiraj:
Slažem se! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ocito. :) Nesjecam kad sam ja zadnji put imao reklamaciju u hg spotu:) Ionako su me par puta odbili sa omiljenom im igricom - naruceno/nije stiglo pa i nije da se ima sta pokvariti.... |
Citiraj:
|
ALi svejedno, u par navrata sam čuo da promet i nije nešto, a dobio sam info i da rade oko milju tjedno.
Što će se dogoditi sa njihovim jamstvima ako propadnu? Mogu ih bacit u WC? |
Citiraj:
|
Je, znam da je bio za BFG, eVGA-u
|
Citiraj:
Jel vidiš koji od ta 2 branda u ponudi? Imaju samo ono što ima Msan. Ne znam kako to ide, za neke proizvode (barakuda disk) imam jamstvo koje su oni isprintali, a neki imaju jamstveni od uvoznika (msi ploča), tipa Msan i sl. |
Nema, ali BFG je imao 10 godišnju garanciju, a prodavali su ih sve do nedavno znači da garancija mnogima još vrijedi.
|
Citiraj:
Konkretno, frend je uzeo onu 9800 Eco kad su bili popusti. Dobio je printani HG jamstveni sa 120 mjeseci jamstva. Nigdje se ne spominje nitko drugi. |
Citiraj:
|
Evo jedno negativno iskustvo na neprofesionalnost HGspot-a: naručim putem weba danas jedan laptop i kasnije se ispostavi da je na webshopu pisala kriva cijena, tj. to je bila cijena jednog CPU-a, a ne laptopa. Ako ja nešto naručim i odlučim platiti taj artikal što nije njihova obaveza isporučiti artikal koji sam naručio po cijeni koja piše u narudžbi?
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8288 :D |
Citiraj:
|
Ne možeš im ništa, nisu ludi da ti prodaju lap po nekoliko puta nižoj cijeni radi pogreške.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:30. |