![]() |
Nip Tak i Californication su mi odvratne serije, ali baš ono - ODVRATNE.
|
Citiraj:
Bolje napiš šta gledaš ;) |
Citiraj:
Mora da su to godine :D Iako, NipTuck mi je bio jedno vrijeme dobar, ali pred kraj sam jedva čekao da završi. Cali je predobar zasad :goood: Što se tiče Spartacus i uvjetno rečeno loših animacija, nisam ih nikad doživljavao kao loše već onakve kakve je autor htio da budu, pretjerane i krvave... |
Po petnaesti put gledam Only fools&horses.:D
Još uvijek umirem od smjeha. Delboy rulz.:care: |
David Duchovny je pravi odabir za Californication,čak se i u stvarnosti bori sa sličnim problemom kao u seriji...
|
Citiraj:
Da, oni su bogovi malih ekrana. Jedini sadržaj na ekranu koji je učinio da slomim nešto... krevet od koprcanja i smijeha. :) |
Evo, baš pogleda 24. Čist su mi OK bile zadnje 2 sezone. Iako mi je drago da više neće snimati jer to onda ostavlja mjesto za nekaj novo, nadam se dobro u programu!
Citiraj:
Stvar ukusa. Meni je serija odlična. 1 sezona odlična, 2. tak tak, a 3. isto odlična. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nabavio sam stare Bipsiće sa nenadjebivom HR sinkronizacijom, pa ću se malo na to kidati od smijeha :D |
Scenaristima koji izmisljavaju ovakve epizode kakva je bila ova nova Fringe-a bi dao doživotnu zabranu da ikaj delaju na filmu ili televiziji. Katastrofa :P
|
Nabavio sam prvih nekoliko sezona Bundya :D:D:D,vrištanje..Married with children naravno. No ma'am!!
http://www.jonolesh.projectbruce.net...bundy_sulk.jpg |
Citiraj:
Može i Bauerova kćer postati CTU agent, nema problema :D Anyway, za kraj će snimiti film, u njemu se vraća Audrey Raines, jedna od riejetkih preživjelih Jackovih ljubavi :D |
House M.D. The Vampire Diaries, Mentalist, tu i tamo Tree Hill škicem.
Od svega, najviše House-a :) |
@Facelessone
Ako ti je dobar Mentalist, mogao bi ti biti dobar i "Lie to Me" Isto tako si pogledaj za True Blood ako ti Vampire Diaries dobar. |
House, NCIS, SGU, V
|
Počea gledat Pure Pwnage nove epizode... zakon :D
|
Stargate Universe, House, Spartacus, V's, Lost, Smallville. :)
Mogu reći da mi je ža šta su ukinili Stargate Atlantis zbog SG-U. Više mi je pasala komičnost uz ovaj serijal. |
i meni je SGA puuuno bolji od SGU, ali eto ebiga ....
|
meni je SGU tijekom zadnje 4 epizode odlican,napokon se pocelo nesto događat u seriji,imaju bas ogromnu kolicinu prostora za napravit nesto zanimljivo a tijekom prvih 10-ak epizoda su se samo zamarali odnosom među likovima.
|
Citiraj:
|
:amen:
|
Simpsone,Dr.Bones,NCIS.
|
Citiraj:
Inače pratim V, Fringe, FlashForeward i Lost |
Svatko ima svoj ukus, uzrast, preokupacije...pa nemojte na mene drvljem i kamenjem ako nisam u trendu: ja trenutno opet gledam
laganini the IT crowd a zakacen sam i za the office. Engleski office je bio dobar, ali niti americki IMHO nije uopce los. |
Citiraj:
|
Citiraj:
About an hour ago Graham Linehan, IT crowd writer, wrote on twitter (@Glinner): "Forgot to say, we wrapped on ITC4. Very happy, but too tired to sum up feelings, even in a tweet. I do think it's going to be a great series" "Not sure of transmission date. June-ish? Need to edit the thing first..." |
SG:U se popravio, nakon 10 Marisol meets Eden and Cruz™ epizoda, sad 4 zadnje su bile predobre :chears: :care:
Odo na kamenita vrata zapalit svijecu da tako i nastave iducih barem 5 sezona, dok netko ne krene snimat novi star trek ili 2-5 sezona FireFlya :D Gledo i S1+S2 Breaking Bad, svidlo mi se, al' nije bolje od The Shielda. |
nice info oko autora it crowda..
breaking bad nije bas za usporedit sa the shieldom :/ ja bi preporucio seriju Life.. nisam bas za policijske serije, ali ovo je nesto drugo.. tko nije gledao obavezno nadoknadit..! |
Nakon kaj je shield otisao, ima nova dobra serijica kaj je dosla kaj bi se nekak mogla usporediti.
Justified |
Trenutno se aktivno prati Farscape zadnja sezona i Chuck/The Big Bang Theory kako izlaze.
|
Trenutno pratim V,Chuck,SGU,Pacific,Pure Pwnage,HIMYM kako izlaze.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:21. |