PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Dizel 27.04.2010. 22:08

Nip Tak i Californication su mi odvratne serije, ali baš ono - ODVRATNE.

Baja 001 27.04.2010. 22:13

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1631437)

Ali ono baš ono a ukusima se ne raspravlja, jer i ja imam odvratnih serija ;)

Bolje napiš šta gledaš ;)

Pupo 27.04.2010. 22:16

Citiraj:

Mora da su to godine :D

Iako, NipTuck mi je bio jedno vrijeme dobar, ali pred kraj sam jedva čekao da završi. Cali je predobar zasad :goood:

Što se tiče Spartacus i uvjetno rečeno loših animacija, nisam ih nikad doživljavao kao loše već onakve kakve je autor htio da budu, pretjerane i krvave...

Billkita 27.04.2010. 22:24

Po petnaesti put gledam Only fools&horses.:D
Još uvijek umirem od smjeha.
Delboy rulz.:care:

Dawar 27.04.2010. 22:56

David Duchovny je pravi odabir za Californication,čak se i u stvarnosti bori sa sličnim problemom kao u seriji...

tOta 28.04.2010. 00:28

Citiraj:

Autor Billkita (Post 1631459)
Po petnaesti put gledam Only fools&horses.:D
Još uvijek umirem od smjeha.
Delboy rulz.:care:

Treba tu seriju uzeti, tešku analizu odraditi, zapisati recept uspjeha i za jedno desetljeće upotrijebiti ga pošto kako ide dobre serije, a posebno komičnog duha nedostaje već, a kako li će tek izgledati za 5-10 godina.

Da, oni su bogovi malih ekrana. Jedini sadržaj na ekranu koji je učinio da slomim nešto... krevet od koprcanja i smijeha. :)

Mad_Duke 28.04.2010. 04:17

Evo, baš pogleda 24. Čist su mi OK bile zadnje 2 sezone. Iako mi je drago da više neće snimati jer to onda ostavlja mjesto za nekaj novo, nadam se dobro u programu!

Citiraj:

What so wrong with a bunch of tits :) hehe

Stvar ukusa. Meni je serija odlična. 1 sezona odlična, 2. tak tak, a 3. isto odlična.
Citiraj:

Autor Dizel (Post 1630147)
Meni se SP odavno ofucao...nekad samo bljesne i to je to, mislim da je zadnja koju sam gledao Canada on Strike, jel se isplati upuštati u novije epizode uopće?

Promjenili su stil (kao što su znali i u prijašnjim sezonama napraviti). Sada ima puno više epizoda koje su više u stilu komičnih situacija, ali ne onakvih da bi se trgao od smijeha sa one linerima. Kako osobno gledam zbivanja u svijetu kroz perspektivu sličnu Stone and Parkeru. Meni i dalje paše!

Dizel 28.04.2010. 10:41

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1631501)
David Duchovny je pravi odabir za Californication,čak se i u stvarnosti bori sa sličnim problemom kao u seriji...

Ovisnost o seksu je tako jadna američka izmišljotina glupih snobova koji nemaju pametnijeg posla u životu....

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1631618)
Promjenili su stil (kao što su znali i u prijašnjim sezonama napraviti). Sada ima puno više epizoda koje su više u stilu komičnih situacija, ali ne onakvih da bi se trgao od smijeha sa one linerima. Kako osobno gledam zbivanja u svijetu kroz perspektivu sličnu Stone and Parkeru. Meni i dalje paše!

Ma ne kažem da se hoću kidati od smijeha, nego da nekad zabrentaju u totalno krivom smjeru kao sa onom dekapitiranom Britney.

Nabavio sam stare Bipsiće sa nenadjebivom HR sinkronizacijom, pa ću se malo na to kidati od smijeha :D

Mad_Duke 30.04.2010. 14:26

Scenaristima koji izmisljavaju ovakve epizode kakva je bila ova nova Fringe-a bi dao doživotnu zabranu da ikaj delaju na filmu ili televiziji. Katastrofa :P

thedream 30.04.2010. 14:36

Nabavio sam prvih nekoliko sezona Bundya :D:D:D,vrištanje..Married with children naravno. No ma'am!!

http://www.jonolesh.projectbruce.net...bundy_sulk.jpg

Roberto 30.04.2010. 20:12

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1631618)
Evo, baš pogleda 24. Čist su mi OK bile zadnje 2 sezone. Iako mi je drago da više neće snimati jer to onda ostavlja mjesto za nekaj novo, nadam se dobro u programu!

Šteta kaj nema Renee više, mogli su s njom napraviti spin off.
Može i Bauerova kćer postati CTU agent, nema problema :D

Anyway, za kraj će snimiti film, u njemu se vraća Audrey Raines, jedna od riejetkih preživjelih Jackovih ljubavi :D

Facelessone 30.04.2010. 20:43

House M.D. The Vampire Diaries, Mentalist, tu i tamo Tree Hill škicem.

Od svega, najviše House-a :)

Mad_Duke 01.05.2010. 16:36

@Facelessone

Ako ti je dobar Mentalist, mogao bi ti biti dobar i "Lie to Me"

Isto tako si pogledaj za True Blood ako ti Vampire Diaries dobar.

Sn4k3 01.05.2010. 16:41

House, NCIS, SGU, V

Mar 02.05.2010. 19:32

Počea gledat Pure Pwnage nove epizode... zakon :D

Ivo_Strojnica 02.05.2010. 19:38

Stargate Universe, House, Spartacus, V's, Lost, Smallville. :)

Mogu reći da mi je ža šta su ukinili Stargate Atlantis zbog SG-U.
Više mi je pasala komičnost uz ovaj serijal.

danij3l 02.05.2010. 19:46

i meni je SGA puuuno bolji od SGU, ali eto ebiga ....

Constantine 02.05.2010. 19:57

meni je SGU tijekom zadnje 4 epizode odlican,napokon se pocelo nesto događat u seriji,imaju bas ogromnu kolicinu prostora za napravit nesto zanimljivo a tijekom prvih 10-ak epizoda su se samo zamarali odnosom među likovima.

Facelessone 02.05.2010. 20:06

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1634306)
@Facelessone

Ako ti je dobar Mentalist, mogao bi ti biti dobar i "Lie to Me"

Isto tako si pogledaj za True Blood ako ti Vampire Diaries dobar.

Ovaj Lie To Me mi se čini zanimljiv, hvala. True Blood mi se baš i ne sviđa.

JohnNY-Z 02.05.2010. 21:01

:amen:

Milan987 04.05.2010. 13:04

Simpsone,Dr.Bones,NCIS.

pogi 04.05.2010. 13:46

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1633613)
Scenaristima koji izmisljavaju ovakve epizode kakva je bila ova nova Fringe-a bi dao doživotnu zabranu da ikaj delaju na filmu ili televiziji. Katastrofa :P

Tako dobra serija, ali ova zadnja epizoda ??? Dvaput sam je počeo gledati i nisam mogao do kraja se skoncentrirati. Volter priča nekakvu priču? Ima li kakav kraj kojeg treba vidjeti zbog priče cijele serije?

Inače pratim V, Fringe, FlashForeward i Lost

Overhaul 04.05.2010. 14:09

Svatko ima svoj ukus, uzrast, preokupacije...pa nemojte na mene drvljem i kamenjem ako nisam u trendu: ja trenutno opet gledam
laganini the IT crowd a zakacen sam i za the office. Engleski office je bio dobar,
ali niti americki IMHO nije uopce los.

Mad_Duke 04.05.2010. 14:26

Citiraj:

Autor pogi (Post 1636408)
Tako dobra serija, ali ova zadnja epizoda ??? Dvaput sam je počeo gledati i nisam mogao do kraja se skoncentrirati. Volter priča nekakvu priču? Ima li kakav kraj kojeg treba vidjeti zbog priče cijele serije?

Inače pratim V, Fringe, FlashForeward i Lost

Zadnjih 30 sekundi epizode je sve kaj je bil bitno. A to je da čelavi pogleda Waltera i veli kako imaju problem jer Peter nije sa njim, a Walter je očito zaboravio na dogovor. Trebali su ovu epizodu napraviti kao trailer od 3 minute vezane uz priču, pa nek kome se hoće gledati cijelo govno od epizode, neka gleda :P

syss 04.05.2010. 14:31

Citiraj:

Autor Overhaul (Post 1636425)
Svatko ima svoj ukus, uzrast, preokupacije...pa nemojte na mene drvljem i kamenjem ako nisam u trendu: ja trenutno opet gledam
laganini the IT crowd a zakacen sam i za the office. Engleski office je bio dobar,
ali niti americki IMHO nije uopce los.

fyi...

About an hour ago Graham Linehan, IT crowd writer, wrote on twitter (@Glinner):

"Forgot to say, we wrapped on ITC4. Very happy, but too tired to sum up feelings, even in a tweet. I do think it's going to be a great series"

"Not sure of transmission date. June-ish? Need to edit the thing first..."

zwer 04.05.2010. 14:40

SG:U se popravio, nakon 10 Marisol meets Eden and Cruz™ epizoda, sad 4 zadnje su bile predobre :chears: :care:

Odo na kamenita vrata zapalit svijecu da tako i nastave iducih barem 5 sezona, dok netko ne krene snimat novi star trek ili 2-5 sezona FireFlya :D

Gledo i S1+S2 Breaking Bad, svidlo mi se, al' nije bolje od The Shielda.

M.U.P. 04.05.2010. 16:57

nice info oko autora it crowda..

breaking bad nije bas za usporedit sa the shieldom :/

ja bi preporucio seriju Life..

nisam bas za policijske serije, ali ovo je nesto drugo.. tko nije gledao obavezno nadoknadit..!

Mad_Duke 04.05.2010. 17:21

Nakon kaj je shield otisao, ima nova dobra serijica kaj je dosla kaj bi se nekak mogla usporediti.
Justified

potemkin.hr 04.05.2010. 17:51

Trenutno se aktivno prati Farscape zadnja sezona i Chuck/The Big Bang Theory kako izlaze.

Constantine 04.05.2010. 20:11

Trenutno pratim V,Chuck,SGU,Pacific,Pure Pwnage,HIMYM kako izlaze.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:21.