PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144700)

Jelc 20.01.2011. 10:37

Kaj je ovo?
Camper-only mod?:D

Brko 20.01.2011. 10:55

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1828846)
Kaj je ovo?
Camper-only mod?:D

a čuj, sigurno je sigurno, bolje je bit na palubi nego dolje na travi bez guzice :D a pazi, ima samo exoskeleton na sebi. :D
je.o me pas ako nebi se zaletio među njih sa Eliminatorom sa municijom za krupnu divljač :D

Jelc 20.01.2011. 11:11

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1828864)
a čuj, sigurno je sigurno, bolje je bit na palubi nego dolje na travi bez guzice :D a pazi, ima samo exoskeleton na sebi. :D
je.o me pas ako nebi se zaletio među njih sa Eliminatorom sa municijom za krupnu divljač :D

Pa probaj, zakaj služe F5 i F9?:D

Brko 20.01.2011. 11:21

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1828883)
Pa probaj, zakaj služe F5 i F9?:D

da da, sad me još i ti nagovaraj da krenem opet u pustolovine. :D a pod prisegom sam :D

Jelc 20.01.2011. 11:26

Je, je...teško žabu u vodu naterat:)

ECHO 20.01.2011. 12:33

Da zorno prikazuje djelovanje 12,7:D kad imaš u rukama ali dok do njega dođeš popiješ i sam pokoji put metak tog kalibra glede alfa-squada:fuming: i nema sakrivanja ide kroz taj čelik na brodu(oplata ili kabine na palubi:D) isprobo na vlastitoj koži pa čak ni exo nepomaže:hitthewal: uglavnom odličaaaaan mod:care:

@ Brko ja mislio da si ti to već otkrio i odigro:D

Brko 20.01.2011. 12:44

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1828968)
Da zorno prikazuje djelovanje 12,7:D kad imaš u rukama ali dok do njega dođeš popiješ i sam pokoji put metak tog kalibra glede alfa-squada:fuming: i nema sakrivanja ide kroz taj čelik na brodu(oplata ili kabine na palubi:D) isprobo na vlastitoj koži pa čak ni exo nepomaže:hitthewal: uglavnom odličaaaaan mod:care:

@ Brko ja mislio da si ti to već otkrio i odigro:D

otkrio da, ali odigrao ne. u tome i je stvar :D no, sada se kuham na laganoj vatri :D
ček, ta alfa-squad... jel te oni vrebaju kroz cijelu igru, ili se pojave jednom i to je to.

zippo 20.01.2011. 14:08

Tek sam na pocetku, mladi vjezbenik :D . J*bu me mine i osjetljivost na ranjavanje, morat cu poraditi da to malo smanjim u configu :)

ECHO 20.01.2011. 14:21

@ Brko

Ima ih posvuda u svim dijelovima Zaton,Skadovsk,Pripyat:D i respwanaju se svaki put na drugo mjesto kad ih pokokaš:D uglavnom u grupi od 8-12 pa ih je teško sve brzo posmicati:fuming: i opasno su naoružani i opremljeni.

@zippo

Imaš kupiti minodetektor košta 16000nečega ali se isplati i ja sam u više navrata strado od istih:fuming: pogotovo onaj dio kod onog helikoptera:D

zippo 20.01.2011. 14:39

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1829092)
@ Brko

Ima ih posvuda u svim dijelovima Zaton,Skadovsk,Pripyat:D i respwanaju se svaki put na drugo mjesto kad ih pokokaš:D uglavnom u grupi od 8-12 pa ih je teško sve brzo posmicati:fuming: i opasno su naoružani i opremljeni.

Jos nisam naletio na njih ali bit ce veselo, predosjecam :D
Trenutno spremam taktiku kako porokati bandite u onom skladistu ili stavec bilo, prije mosta. Treba mi njihova oprema za prodaju. Mrcine me traze 4500 za ulazak u krug pa cu im taj bezobrazluk naplatiti :D
Ili mozda bolje ne ? Ima neki trader unutra, prodaje li nesto pametno ? Ali treba mi lova, ocajnicki, imam tek 2500 :fuming:

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1829092)
@zippo
Imaš kupiti minodetektor košta 16000nečega ali se isplati i ja sam u više navrata strado od istih:fuming: pogotovo onaj dio kod onog helikoptera:D

Bi ja ali me sprijecava gore navedena poteskoca :) Ona pijandura u brodu je skupa a ona cicija od tradera slabo placa :fuming:

@edit
Nakon par odigranih misija prvi dojmovi
:care:odlican mod, znoji mene i grafu. Jos nisam sreo onaj Alfa squad, mozda sad. Neko me stresao sa RPG pa se bacam u potragu za gnjidom
Malo sam ga modificirao, povecao nosivost jer je steta ne pobrati sve one stvarcice "nesretno" preminulih i prodati ih lihvaru

aircanada 22.01.2011. 02:00

Negdje sam citao, nemam pojma jesam li dobro i procitao, da se moze modad jedno oruzje, tako da se skupe 3 ista i nekako "objedine", te se dobije modificirano bolje oruzje? Ako me i pamcenje sluzi, ne radi se o nikakvom modu odatnom...

zippo 22.01.2011. 12:16

Citiraj:

Autor aircanada (Post 1830426)
Negdje sam citao, nemam pojma jesam li dobro i procitao, da se moze modad jedno oruzje, tako da se skupe 3 ista i nekako "objedine", te se dobije modificirano bolje oruzje? Ako me i pamcenje sluzi, ne radi se o nikakvom modu odatnom...

nisam jos cuo za to ali ko zna, mozda je moguce
jedino modanje za sada je kod oruzara koji su skupi kao da rade kod nas :D
za mene siromaha jedino povremeni repair dolazi u obzir. Vidio sam da se tamo vrzma nekakav lihvar kod kojeg se deponira lova, cemu on sluzi ? Nesto kao nase banke ? :D

ECHO 22.01.2011. 12:53

Ufffff ja se jednom zahebo imao 150.000novaca i ošo do njega i clik po klick osto bez love:fuming: neznam čemu služi i na koji način možeš dobiti lovu.Nisam probao sve potrošiti pa sa malim iznosom otići i isprobati te opcije uglavnom zaobilazim ga u širokom luku:D nedam pare lihvarima(nisu teške i bolje ih sam nosim):D

JoZ@ 22.01.2011. 14:42

stavil sam sigerous mod al me jebe čirilica
dal ima šanse stavit prjevod i od kud ga skinut

zippo 22.01.2011. 22:09

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 1830701)
stavil sam sigerous mod al me jebe čirilica
dal ima šanse stavit prjevod i od kud ga skinut

Pricekaj dok mi se uplouda na Hotfile pa ti posaljem link za skinuti u ovom postu

@edit

Evo ga, uzivaj

@edit2
upravo instaliram SGM 1.7 pa cu dojmove postati kasnije. Razlog je rusenje SGM 1.6, na 2 mjesta naletio sam na bugtrap koje nikako da predjem

@edit3
SGM 1.7 je veci od prethodnog (2.1 : 1,8 gb) i njegovom istalacijom mora se poceti igrati isponova, imajte to na umu. Prijevod za 1.6 radi i na ovom bez problema iako su napisali da nije isprobano. Stigao sam probati samo par misija i sve za sada radi kako treba. Max_weight sam povecao jer je 60 kg premalo. Mod malo trza ali cu probati dignuti grafu, mozda je do toga. Skinuo sam i fix za 1.7 ali to cu sutra, za danas dosta

pyzdek 24.01.2011. 11:11

Evo na hrpi SGM 1.7
http://blackbyte.org/sgm/
Cijelu nedjelju sam ga guzio i sve radi zasada,puno je zanimljiviji od originalnog COP-a.

Brko 24.01.2011. 11:14

da vas pitam, svi koji se instalirali Sigerous mod, jel i vama svi razgovori se vode na ruskom? jel to normalno ili nije? mislim, nije da mi smeta, ali eto, čisto iz znatiželje.
I neka cajka tutnji u Skadovsku, pa sam reko debelom bradonji da ugasi :D da nebi morao u opcijama uključiti da mogu koristiti oružje tamo gdje to igra ne dozvoljava ;)

ECHO 24.01.2011. 11:31

Meni su neki dijelovi na ruskom, ali večinom na engleskom na 1.6 mod-u.
Da i kod mene svira neka "cajka" u pozadini u Skadovsku:D ali se kratko zadržavam idem pobiti alfu i pribaviti novaca skupio 600.000:D nečega i nakrcan k mazga jer promijenom/kupnjom boljeg helmeta dobiješ i veću težinu+artefakti koji to omogučuju pa sam sad na 165Kg(exo)+onaj napitak u bočicama +20kg :D

Brko 24.01.2011. 12:03

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1832067)
Meni su neki dijelovi na ruskom, ali večinom na engleskom na 1.6 mod-u.

vidiš vidiš, ali eto, u 1,7 di sam god došao, svi pričaju na ruskom. Čak mi je to nekako i bolje, jer je engleski orginalni dosta silovan i nema emocija i puno puta se isti glas ponavlja kod dijaloga. Za razliku od Clear Sky-a gdje su dijalozi, zejebancije i ostalo na engleskom dovedene do skoro pa savršenstva.

Citiraj:

+onaj napitak u bočicama +20kg :D
pazi da ne dobiješ proljev od tolikog Red Bulla :D

joolka 24.01.2011. 13:50

..jel se ja varam ili ovdje nitko ne spominje da igra s "srpskim prijevodom" ja kad sam je igrao stavio sam ovaj prijevod i ne vidim razlog zasto igrati na engleskom kad je ovo puno lakse za shvatiti pogotovo za neke questove i daleko je veca fora za igrati

http://www.4shared.com/file/17403199...bian_v101.html

zkljaja 24.01.2011. 15:18

Meni je barem engleski skoro 2. materinji jezik, nemam nikakvih problema sa igrama na engleskom ili filmovima, pogotovo ako imaju i engleske titlove, onda mi tek ne treba prijevod. Neznam kako drugi...
btw. vise mi se svidjala ruska verzija igre (CoP) sa ruskim govorom i titlovima na engleskom, dozivljaj je bio potpun

zippo 25.01.2011. 11:39

Citiraj:

Autor papčić (Post 1832244)
btw. vise mi se svidjala ruska verzija igre (CoP) sa ruskim govorom i titlovima na engleskom, dozivljaj je bio potpun

potpis, tako je nekako nabolji ugodjaj igre

btw. svi spominju alfa squad ali ja jos nisam naletio na njih ili nisam skuzio da su to bili oni. Teze probleme ucinkovito rijesava SVD (Dragunov) :D

ECHO 25.01.2011. 13:57

U Skadovsku ih ni nema na početku, kad kreneš po Yanov-u rješavat probleme onda ćeš ih sresti i uvijek su neprijateljski raspoloženi(crveni) kad te vide pucaju pa tek onda pitaju:D
Onda ćeš ih moći vidjeti i u Skadovsku na par lokacija:D i uvijek su prisutni u obje mape i to u grupama.Eto toliko da baš sve neodam:D
U Pripyat-u ih ima mnje nego u drugim modovima(ili sam ih uspijeo izbjeći za sada) ali zato ima više kojekakve gamadi(čimere,snorkovi i ona gamad nevidljiva, te pasa i štakora).

max111 25.01.2011. 17:24

Da li je netko krenuo igrati free play sa sigerous modom?
Ja sam osobno prošao igru sa modom i nastavio igrati free play.

zippo 25.01.2011. 23:07

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1833087)

U Skadovsku ih ni nema na početku, kad kreneš po Yanov-u rješavat probleme onda ćeš ih sresti i uvijek su neprijateljski raspoloženi(crveni) kad te vide pucaju pa tek onda pitaju:D
Onda ćeš ih moći vidjeti i u Skadovsku na par lokacija:D i uvijek su prisutni u obje mape i to u grupama.Eto toliko da baš sve neodam:D
U Pripyat-u ih ima mnje nego u drugim modovima(ili sam ih uspijeo izbjeći za sada) ali zato ima više kojekakve gamadi(čimere,snorkovi i ona gamad nevidljiva, te pasa i štakora).

Thks na spoileru :chears: ali jos ih nisam vidio a obavio sam vec dosta toga u Yanovu. Mozda jer sam i ja u neku ruku kao alfe, prvo pucam pa onda pitam za zdravlje :D. Jedino ako me ne cekaju gnjide u Jupiteru, tamo jos nisam bio, spremam se sad.
Jos jedna stvar
oslobodio sam onog vojnika iz ruka Mercenariusa i sad od njega imam zadatak naci mu Vintorez. Na karti mi stalno signalizira da je u cementari ali ne mogu naci. Kod onog mrtvog u podrumu nema, sve sam pretrazio ali nema a i dalje mapa signalizira. Netko zna ?

Brko 25.01.2011. 23:14

Probao sam kamikaza mod na Alfa squad kod kontejner skladišta (gdje su banditi). nisam se proveselio. Out-flankali su me i uterali mi ga masno :D nisam se nikada osjećao ovako poniženo u svojoj STALKER-skoj karijeri :D

ECHO 25.01.2011. 23:33

Da, opasno je samo tako uletiti kao indijanac:D s mišlji sad ću ih pokokati jer su nakrcani opasnim pljucama(kad god sam ih pobio i išao pokupiti oružje nisam nikada našao kalašnjikov, samo groza-nabrijana,snajperi i 12.7:fuming:,FN2000 i sl):fuming:. Treba ih tući njihovim oružjem i na daljinu:D i neulaziti u vidno polje nezaštičen.Ja sam bio u Jupiter-u po toolse i sad opet haračim po Skadovsk-u i Yanov-u.

zippo 26.01.2011. 10:13

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1833545)
Da, opasno je samo tako uletiti kao indijanac:D s mišlji sad ću ih pokokati jer su nakrcani opasnim pljucama(kad god sam ih pobio i išao pokupiti oružje nisam nikada našao kalašnjikov, samo groza-nabrijana,snajperi i 12.7:fuming:,FN2000 i sl):fuming:. Treba ih tući njihovim oružjem i na daljinu:D i neulaziti u vidno polje nezaštičen.Ja sam bio u Jupiter-u po toolse i sad opet haračim po Skadovsk-u i Yanov-u.

:D
zato ja operiram Dragunovim dok ne naletim na nesto bolje. Jedina mu je mana sto se dosta brzo trosi pa me njegov repair do sada dosao cijelo bogatstvo, ali je i donio bogatstvo prodajom nakon ciscenja terena. On u kombinaciji sa sacmaricom na bubanj stvara lom a kao zacin granatice. Sluze za provjeru sumnjivih mjesta :)

Charmander 26.01.2011. 10:47

bemu, sitajuci ovu temu ste me natjerali da ponovno instaliram SoC complete i dovrsim igru. nema sto, atmosfera u stalkeru je nenadjebiva.

zippo 26.01.2011. 12:01

Citiraj:

Autor Charmander (Post 1833694)
bemu, sitajuci ovu temu ste me natjerali da ponovno instaliram SoC complete i dovrsim igru. nema sto, atmosfera u stalkeru je nenadjebiva.

Nemoj Complete, probaj ovaj SigerousMod
stavi 1.7 verziju, postoji i 1.7 fix i stavis Translation Pack od 1.6 (stavio sam link za skidanje gore) i uzivaj :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11.