PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Google Chrome, Chromium (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=118281)

domis 25.02.2012. 12:17

clear cookies? drugi browser? error koji baca msn?

trpi 25.02.2012. 12:25

evo taman da ti uslikam error od msna, uspijesno se ulogirah :D

ostalo je isto.

ma clearao sam sve, firefox isto baca samo ne crvenu stranicu nego neki svoj popup sto isto govori

evo proradilo je samo od sebe,

Baja 001 25.02.2012. 15:34

Citiraj:

Autor trpi (Post 2109437)
evo taman da ti uslikam error od msna, uspijesno se ulogirah :D

ostalo je isto.

ma clearao sam sve, firefox isto baca samo ne crvenu stranicu nego neki svoj popup sto isto govori

Je li ti sat i datum ok?

Ordem 28.02.2012. 13:18

kako ugasiti krvavi google instant search?

u search settings je iskljucen i postavljeno je da prikazuje 50 rezultata po stranici
no google.com i dalje prikazuje instant rezultate i samo 10 rezultata po stranici

vidim da je jedan fix sign out iz google searcha sto i nije neko rijesenje..

btw kad se vec spominje msn, kako na ovom live messengeru slati poruke dok si appear offline? mogao sam to sa starim messengerom, ovaj novi trazi da budem online.

potemkin.hr 29.02.2012. 00:07

Citiraj:

Autor Ordem (Post 2111304)
kako ugasiti krvavi google instant search?

Si možda mislio na OVO?

Ordem 29.02.2012. 11:32

vec mi je to ugaseno
i ugaseno mi je u samim postavkama google searcha

jednostavno je instant search na google.com nemoguce ugasiti u google chromeu

Baja 001 29.02.2012. 16:27

Mislio san da je do Opere, ali izgleda da je isto i u Chromeu. Znači YT, kešira se odgledan video, udren replay i ide ponovo keš. :smoke:

Ima ko takvi problem (2 PCa su u igri).

domis 01.03.2012. 10:27

ja na operi nemam taj problem (bio video u flash-u ili html5), makar mozda je to zbog extendTube addona :D

Ordem 01.03.2012. 11:59

jel normalno da chrome ima otvoreno preko 10 procesa (izmedju 7 i 100mb)?
imam otvorenih samo 6 tabova

ili on to racuna extenzije koje se vrte povrh chromea?

mamutarka 01.03.2012. 12:24

sve broji da, extenzije tabove sve je zasebno

Baja 001 01.03.2012. 17:24

Citiraj:

Autor domis (Post 2112918)
ja na operi nemam taj problem (bio video u flash-u ili html5), makar mozda je to zbog extendTube addona :D

Ili možda ne jer nije instaliran ;)

Jednostavno cache ne radi ok, tj, radi prvi put i replay opet radi cache (a ima HDDa, i RAMa fala Bogu).
Citiraj:

Autor Ordem (Post 2113015)
jel normalno da chrome ima otvoreno preko 10 procesa (izmedju 7 i 100mb)?
imam otvorenih samo 6 tabova

ili on to racuna extenzije koje se vrte povrh chromea?

Meni je prosjek 700MB, često je i preko 1.5GB (Opera/Chrome) sve radi šugavog flash plugina, ali RAMa ima tako neka ga koristi.
Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2113031)
sve broji da, extenzije tabove sve je zasebno

Shift + Esc, tu je sve detaljno ispisano.

G.ost 08.03.2012. 12:43

evo i ja se pokušavam prebaciti sa firefoxa na chrome i to samo iz "debilnog" razloga što mi na firefoxu kad otvorim IMDb pogledati info o nekom filmu on mi ga uredno ocijeni...i to uglavnom jedinicom :)

jedini problem kod chromea mi je trenutno to što me užasno živcira kad stisnem srednji klik na mišu da otvorim neki link, sliku ili bilo što odma me prebaci u taj novi tab, a to mi baš i ne odgovara..e pa sad jer ima neka pomoć kod toga ili je to jednostavno tako?

Feyd 08.03.2012. 13:22

Citiraj:

Autor G.ost (Post 2117949)
evo i ja se pokušavam prebaciti sa firefoxa na chrome i to samo iz "debilnog" razloga što mi na firefoxu kad otvorim IMDb pogledati info o nekom filmu on mi ga uredno ocijeni...i to uglavnom jedinicom :)

jedini problem kod chromea mi je trenutno to što me užasno živcira kad stisnem srednji klik na mišu da otvorim neki link, sliku ili bilo što odma me prebaci u taj novi tab, a to mi baš i ne odgovara..e pa sad jer ima neka pomoć kod toga ili je to jednostavno tako?

Drži ctrl dok klikaš srednjim.

LAcy 09.03.2012. 15:37

Chrome market je postao prilično bogatiji od zadnji put kad sam se sjetio baciti pogled.

https://chrome.google.com/webstore/category/home

win32 10.03.2012. 00:21

Citiraj:

Vec dosta dugo koristim Chrome i nikada me nije prebacivao u novi tab nakon sto sam ga otvarao sa srednjim klikom na misu, a tako otvaram 99% novih tabova.

Imas uistinu dobrih ekstenzija za tabove pa ako nista drugo probaj to sredit sa nekom ekstenzijom, makar za pocetak ti preporucam da probas restartat sve postavke na default (za svaki slucaj).

Pogledaj si ovdje za neke ekstenizije koje imaju veze sa tabovima pa si mozda nades nesto korisno (tekst je od prosle godine, ali sada su samo izasle vjerojatno novije verzije ekstenizija).

Mario92 15.03.2012. 00:33

Ne kužim kako srediti bookmarkse...

Naime, na jednom kompu sredim sve preko bookmark managera, potrošim dosta vremena da bude pregledno i jednostavno no Chrome ne sinkronizira promjene pa mi se dogodi da nakon slijedećeg paljenja Chromea bookmarksi se vrate na prijašnje stanje. Probao sam brisati cookies, maknuti svoj account, reinstalirati Chrome ali nemogu. Isto vrijedi i ta drugi stolni komp kao i laptop. Kako do riješiti?

Dooks 15.03.2012. 08:30

To se i meni događalo i lud sam bio :hitthewal:

Na kraju sam upalio sve kompove na koje mi se synca, upalio na svima crome i onda sređivao.

No čim mi nisu svi upaljeni opet po starome. :fuming:

potemkin.hr 19.03.2012. 14:22

Unatrag par tjedana imam jednu iritirajuću sitnicu na Chromeu.
Svako malo mi otvara YouTube filmove u HTML5 prikazu, iako nisam u beti.
Ova stvar mi se periodično ponavlja, i pomalo iritira.
Jel imao možda netko ovakav problem i uspio ga riješiti, i na koji način?

xPsycho 19.03.2012. 16:18

također imam taj problem, pomoc dobrodosla

rak21 19.03.2012. 17:45

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2125711)
Unatrag par tjedana imam jednu iritirajuću sitnicu na Chromeu.
Svako malo mi otvara YouTube filmove u HTML5 prikazu, iako nisam u beti.
Ova stvar mi se periodično ponavlja, i pomalo iritira.
Jel imao možda netko ovakav problem i uspio ga riješiti, i na koji način?

Probaj prebaciti flash sa chromeovog na adobeov; chrome://plugins..

pero_zdero1985 24.03.2012. 17:23

Citiraj:

Ja koristim TabsPlus. Možeš podešavat kako ti se otvaraju novi tabovi i općenito behavior tabova. Koristim to u kombinaciji s Close Tabs.

SilentException 29.03.2012. 16:22

Chrome 19.0.1081.2 dev-m

Imam problem s instalacijom addon-ova. Ne sa Chrome Store-a nego recimo:

FastestTube
HTTPS Everywhere

Kliknem na link za instalaciju, vidim dolje u taskbaru da Chrome downloada (progress bar u ikoni i u downloads folderu imam Unconfirmed XXXXX.crdownload fajlove). I nista. Nista ne javi, nista ne instalira. Kad ugasim Chrome, javi da ima nezavrsene downloade :S

Ima tko na dev verziji slicnih problema?

imaticx 01.04.2012. 14:06

Malo isprobavam chrome i nesto me zanima. Kad npr. listam tu na forumu teme (popis tema u podforumu), onaj popup prvog posta odmah iskace, dok na firefoxu ima delay od kojih sekundu-dvije. Jel se to moze kako iskljuciti?

LAcy 02.04.2012. 10:12

Chrome multitask :D

emachines725 03.04.2012. 21:09

Zna li netko za ekstenziju koja addonove može postavit u više redova?

Isto tako, postoji li ekstenzija funkcionalnosti slična onoj u Firefoxu, da search enginee možeš birat u padajućem izborniku, pa kada izabereš, da onda upišeš što tražiš, a ne putem omnibara?

Thx

trpi 08.04.2012. 12:00

jel vam radi youtube brzo normalno, mene ubija zadnjih par dana nikad da se loada

BlackDwarf 08.04.2012. 12:58

meni nije samo load problem vec i zamrzne yt tab.

JuXo 08.04.2012. 13:16

Citiraj:

Autor trpi (Post 2139243)
jel vam radi youtube brzo normalno, mene ubija zadnjih par dana nikad da se loada

isti problem imam, i onda odem na refresh i učita normalno

doky 08.04.2012. 13:50

Nemam takvih problema osim gluposti vezanih direktno za Flash, YT radi normalno.

MuroF 09.05.2012. 19:11

pozdrav!
zadnjih par dana mi se ruši chrome, prije je sve bilo ok, neke stranice ponekad a neke (bugov forum) ne mogu opće pogledat, koliko kod refrešao,stalno se ruši, jako iritira, jel možete dati neki savjet kako riješit to?

hvala

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52.