![]() |
Integralna pizza + mozzarella i 60g pro wheya nakon vecernjeg
|
zasto dupla mjerica wheya ako tijelo moze probaviti samo 30g proteina po obroku?
|
cuda se dogode kad se "kompjuteraski" forum pretvori u teretanu :D
|
da, ovaj topic je bas naglo zazivio sad pred ljeto :D :D
|
Citiraj:
|
ja ih pustim sat vremena da se natacu u mlijeku, i onda ubacim dodatke(lanene,ciment,banana) i bude mi super
|
ma štapni mikser meni napravi od svega toga super shake ujutro, minuta posla a stvarno bude dobro. Zobene su one plave iz lidla.
Meni ne bude ko piljevina, već se uglavnom stope sa shakeom (budu mrvice koje mi nimalo ne smetaju dok pijem).. vjerojatno ovisi koji štapni imaš :) |
Citiraj:
|
yep
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lanene - Omega 3/6/9 masti Mlijeko - opet masti. Masti se u dorucku ne jedu! U dorucku moraju ici proteini, a tebi fale. Jedino sto je dobro je banana. Ubaci tu whey ili bjelanjke kuhane ( ne smije se jesti sirovi bjelanjci! ) sa zobenim pa ce biti bolje. Bananu pojedi 15 min prije ovoga. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Pa istina je da mi normalni ljudi nemamo koristi od 30+ grama proteina po obroku, druga je stvar šta ljudi čitaju šta jedu bb zvijeri koji po obroku imaju i 60-70 grama proteina. Guglajte Petra Klančira, HR bb, on naprimjer jede pola kile (60g pr) posnog prije spavanja :D netko normalan da to pojede bi se sasro ko grlica.
I previše tu ima strogih komentara oko prehrane, pazite šta jedete al ne morate sad na svaki gram i slično pazit, ako vam se jede kebab, pojedite ga, ista stvar sa slatkim i slično. Naravno u normalnim količinama, jednom dvaput tjedno. Ako ćete si sve branit brzo ćete odustat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja jedem pola kile posnog sira prije spavanja. Već dvije godine tako. Sve u svemu krknuo sam jedno pol tone tokomm godina...
|
Citiraj:
|
Ljudi dragi pa pol kile posnog je 15kn sta vam je :D
|
Ima li smisla raditi ove palačinke samo sa zobenima i vodom? Whey nemam, a brijem da bi me stara objesila van na šljivu da joj potamanim sve bjelanjke :D
|
Citiraj:
|
Mogu ih pojest sa posnim sirom za doručak. Nije idealno, ali dok ne uzmem whey, trebalo bi biti ok.
Nisu ni kupovna jaja baš jeftina da ih tamanim 6-7 na dan. Budem probao kasnije kako će to ispast, pa da imam za ujutro :) |
Citiraj:
|
Zašto u palačinke ne ide barem jedno jaje da to malo poveže? Zašto samo bjelanjci idu?
Ispekao sam 3 komada i nije loše sa posnim sirom. |
Citiraj:
Zato jer je zumanjak mast a one se ne jedu u dorucku. Bjelanjak ti je cisti brzi protein. Btw bjelanjci ce ti to povezat jako dobro, kad ubacis sve sastojke promjesaj mikserom i to je to. Cimet je dobar, ja ga uvijek jedem u dorucku tj ubacim ga u smjesu za ove palacinke. :) |
Izbacim mlijeko i ubacim jedno-dva jaja u palačinke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nece mu nista biti od 2 zumanjka, slobodno samo ubaci ako ces se tako limitirat za gluposti, neces izdrzat mjesec dana sveukupno.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:39. |