![]() |
meni se cesto dogodi da moram radit od 19-07 pa onda ko zobmi sjednem u auto i idem doma, fakat mi nije jasno kako jos nikog nisam zgazio :burn:
najveci software krivci za neprospavene noci su bili: Fallout 1&2 i Baldurs Gate 2, zgasim komp i odem u skolu pa onda zacorim na velikom odmoru :D mlad i lud.... |
Diablo I - moj glavni krivac za neprospavane noći. RPG-ovi me baš i ne pucaju, al mi se zalomi katkad manija igranja, pa sam jedno mj. dana 7-8 sati dnevno igrao Disciples II, stvarno odlična igra.:beer:
|
sad sam budan zbog Countera:source, a prije od HL2 čovječe sva sreća da ne idem u školu više jer bi sve propao! na sreću je hl2 izašao kad sam ju već završio! ali ovaj Souce je ovisnost! ARgghhhhh! god bless DSL makar je živa pljačka i starci će me ubit! :
Evo recept za ovisnost! 1. DSL 2.Counter strike 3= : nuts : |
eh kad se ja prisjetim, jedno najbolje ljeto... svaki dan do 5ipo - bio bi kasnije ali se onda bude i drugi a ne smiju me nac isprid kompica da nisam sapvao... :D
to ljeto sam derao dan i noc, jedini i najbolji TEAM FORTRESS - VJECNA MU SLAVA carmina burana mi je postala jos bolja s njim - ako me ko kuzi ovdje... ;) |
Nešto je slaba posjećenost večeras. Vikend noćobdije 'ošli spavati:D
|
Evo odrađena je smjena gledanja Voyagera.
|
ma dajte, ja jučer dođem n forum nakon gledanja 3 epizode star treka u 3AM i nikoga nema, sramota!
|
:confused:
ja sam bio gore do 5 ujutro |
dobro možda ja nisam vidio najbolje! :D
|
Ja sam bio do pol 6 i onda sam zgasil komp i izgleda da mi je opet matična riknula. :rolleyes:
|
Citiraj:
|
zadnji sam!!!!! odjavljujem se uz poruku SRETAN BOZIC!!!!!!:D
|
Not so fast :D :D
|
aaa-aaa , nije te bilo kad san ono napisao!! : nono :
|
MI SMO SVI JEBENI ČUDACI, meni stara sere, makni se s kompjutera, živiš na tome, stari mi čupa žicu za net...
Luđaci... Živimo za munjevito brze idiote koji samo praše po nulama i jedinicama :D :D :D |
Sretan Božić svima !
|
Citiraj:
|
3:00 hmm svi legli spavat ... misle da će ih ujutro dočekati još darova pod drvcem :p
|
Citiraj:
|
bas me zanima tko ima sutra skolu ili faks... :fuming:
|
osnovne i srednje škole od 03.01.05 :clap:
|
Radni narode Crne Gore 3:12h je, vrijeme j .. ZzZzZz
|
Odoh ja nakon smjene Star Treka
|
me 2 :beer:
|
OMFG nemogu više gledat. Posustajete momci ?
|
4:11 Moj osobni rekord ... odo i ja u krpe :beer:
|
Slab ti je nekaj osobni rekord. :D
|
hmm? :beer:
|
Pa di ste ljudi, ja sam sada s vama .. nema više beda, prošlo je 100 dana ... hehe, nedostajat će mi.
|
Njusskallo, kakvih 100 dana?
Evo sam baš gledo jedan film:D i sad bi mogo lagano u krpe. Sutra u HGspot po monitor :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |