![]() |
ovo je namješteno garant, gdje je nestalo 12sek??? ovi dvojica su se vukli po stazi a glock je u 1. vozio zadnji krug?? hamilton nije zaslužio pobjedu
|
o glock moj sad bi te rascerupo golim rukama. koji je to papak od vozaca.
|
Sad je ispalo da je zbog togas to nije mjenjao gume.. ma lol
|
Od danas imamo novi p!zdu u formula gradu:Glock.
Svatko nek uzme palicu i mazne ga triput po guzi.Ja ću prvi.:Machineg: |
Glocku bi dozivotno oduzeo vozacku dozvolu, zabranio bavljenje bilo kakvim sportom...
Jedino sto bi mu dao da radi, da bas ne crkne od gladi, da u nekoj stali u nekoj vukojebeni prebacuje kravlja govna sa jedne na drgu hrpu |
Glocku treba polomit sve kosti... taman pocnem slavit ... kad ono propustio hamiltona...
|
Citiraj:
Ovo bi covjek mogao svakao protumacit..:fiju: |
Aj smanjite malo kompresiju balavljenja, dobio je pare i pustio garonju, sport je biznis i nista vise. Nema to vise veze sa sportom.
|
Citiraj:
|
A jadan Massa :( Živce sam pogubila
|
Ajde barem je Rossi opet prvak u moto GP, tamo barem ima manje ovakvih sranja. Zbilja nevjerovatno da je izgubio toliku prednost ali ipak je imao lošije gume :D
Jako mi je žao Masse :( |
sad sam vidio sazetak i Glock STOJI na stazi dok ova dvojica prolaze :fuming:
:banana: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pazi vamo !!!
Pogledajte ko je PRVI cestito Hamiltonu ODMAH kad je Hamilton izlazio iz bolida.......MEGA LOL. Nabijem na kur** i FIAu i sve njih tamo sa svim parama i namjestanjima, ovo je jadno da jadnije nemoze bit i da je pravde ovog jadnika bi banali dozivotno. :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: |
Tko?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vettela za prvaka :chears: |
@ srale: ja bi reko Glock
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hamilton je najbolji !
|
Citiraj:
Ali stvarno, mislim ja inace navijam za F. Alonsa, ali ovo je stvarno jadno..Nadam se da ce se akter propisno kaznit, jer ovo je smijesno.. |
Steta za Masu. Mislim da ima manje sanse u iducim sezonama doci do naslova ako se prikljuce Raikkonen, Alonso, Kubica. A mislim da oni nece stajat po strani. Lewisa ce mclaren mercedes i dalje gurat, on je izgledan i za drugi naslov, treci...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne Baja, nego su Hamilton i Glock najbolji.. Dodje susjed do mene i kaze: Jel si vidio kako je Hamilton osvojio naslov? -Jesam, reko ciganski susjed: A kako ce drugacije, pa pogledaj ga kako izgleda:fiju::D |
Citiraj:
DObar :goood::goood::goood::lol2: |
Citiraj:
EDIT: Ups, zaboravio sam na West i Marlboro :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
inace navijam za "crnčića", ali ovakvu pobjedu stvarno nisam nikako zelio, e sad ko je koga platio i moze li se ikako na to zaliti i promjeniti naslov prvaka, pokazat ce vrijeme, Massa bi trebao biti pobjednik, a Hamilton nek se brusi do iduce sezone, ali cuda se neprestano dogadjaju pa tako mozda i Obama pobjedi na americkim izborima :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:15. |