![]() |
Da, da defintivno je FS ako ništa drugo onda sigurniji jer malo više prašta greške!
|
Ako nekoga zanima i nije znao, od sutra je u Jaski Specialized Demo day.
Više info na njihovoj stranici. - http://www.proteajaska.com/ Možda, ali možda i ja dođem sutra na vožnju. |
Citiraj:
|
Ljudi tolko ste me zarazili s ovim tredom da sam izvuko diamondbacka iz supe malo ga podmazao, napumpao i odvozio rundu po kvartu. Sve je super u tome, jedino se pedale teze okrecu neg prije, al i to cemo ispravit valjda s vjezbom :)
|
Evo već ima slikica na fejsu Protea-e za Specialized Demo Day.
|
Citiraj:
|
Možda se i ja pridružim pohodu na sljeme ako smijem. Vjerojatno sa sporijom ekipom u 11h, ako stignem u gradu obavit sve ujutro.
|
Evo ovako ekipa, dakle sutra u 11h kod tunela se nalazi sporija ekipa (Vuco i ostali nadam se da vaše stoji u 12h i da ćete doći) a vi koji se Nama u 11h želite pridružiti budite tamo ili na trg pod banom u 10:20h.
Tempo LAGANINI :D! Laku noć! |
Jbga decki pridruzio bi se i ja ali sam danas poceo napokon raditi :care:
tak da od sada jedino mogu na sljeme vikendima :fiju: |
Citiraj:
Poslat ćemo ti razglednicu sa sljemena! ;) I da, čestitke i nemoj da se izgubiš sa prvom plaćom, ima da te tražimo :D |
Citiraj:
BTW: ja bi trebo krenut u 10:45 jer meni treba 2h do gore... :lol2: |
Ma ajde komodno sa prvima, ako jedan rastegne i ostali će to rado prihvatiti :D
Da ponovim i oglas usput: Tora 318, 900kn. Više bi volio da ostane među poznatima jer je stvarno odlična vilica. Bivši vlasnici će to sigurno potvrditi :D (Dvojici sam na DB rekao da su na čekanju, nadam se da ne čitaju ovo :D) |
Dajte pogledajte kako je Murina dobar, ne zeli vilju dat u tuđe ruke :)
|
RS je najbolji :D
|
Ako netko prodaje ili zna nekog za recona/rebu zračnu pick me :).
Trenutno imam zdravstvenih problema, pa ne smijem niti pogledati bike. |
Ljudi vidimo se onda kod tunela, ostali na trgu, evo da ponovim vremena!
Sporiji; 10:20 Trg, 11h tunel Brzi; 12h tunel! Ode ja sada pozz! @Murina naravno da potvrđujem! |
Satralo me sa upitima, Srale me malo zajebaje ali vilica se prodaje do podne sigurno. 6 ili 7 ljudi je zainteresirano. 3 mi djeluju neozbiljno (jedan je pitao samo da mu pošeljem sliku vilice na 130mm haha)
Budala, mogao sam još i zaraditi samo što mi je prošla kroz ruke :D |
Mislim da znam tko te tražio sliku na 130mm, jer sam mu ponudio svoju toru... :D
|
Citiraj:
Ili kad pitaju - Jeli ta vilica dobra za FR? - Ono, je, moš s njon slobodno vozit :D |
Decki ja nazalost nisam mogao ic. Tek sam jutros skuzio da mi hebena kocnica i dalje pusta ulje i poslje servisa. :(
|
Ajd, moš bez prednje dole ionako :D
|
Citiraj:
|
ko se konta u ovu opremu, u razini kojega je shimana za mtb ova na bikeu
http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=1656 |
Citiraj:
Dura Ace - Ultegra - 105 - Tiagra - Sora - 2200 |
znaci 105 je neakav deore, ono best buy. oke hvala!
|
Ode Tora u jutro za Split, (kao slučajno :D) momku iz mog kvarta. Navalili bili ljudi.
Kako je prošla vožnja? |
RS tim je smetao po stazi
hahahaa :beer: bilo je zakon ! :D |
Ja uspio probušiti stražnju gumu na donjem dijelu 9-ke na kamenju - snake bite i maloprije idem reda radi pogledati vanjsku gumu kada ono srezana i ona - divotica.
Sve u svemu bilo je odlično. P.S. Prokletstvo ala Srale je prešlo na mene...crap. |
zaboravio sam reći da 2die4 i ja sutra ujutro idemo za zloveniju.
ako ima netko da je voljan ići, ima još mjesta ! :beer: |
Jap, odlična vožnja, spora ekipa je došla gore gurajući većinu puta (čast izuzetcima) za 1:55h, dok je ova "BRZA" ekipa lojstek odradila za 1:50h :D mislim da ih je nešto usporavalo ali nisam mjerodavan :D
Sve u svemu odličan provod! |
Citiraj:
Danas je bilo odlično, par sitnijh padova+Onyxovo bajtanje, ali sve u svemu odlično :) |
ovo je zakon
http://www.maraton.si/cms/index.php?...d=53&TreeId=96 ja bi si kupio ali nedam tu lovu (čitaj nemam :() |
Citiraj:
|
Citiraj:
vjeruj mi, nije. :D |
Ja cu mozda petak ujutro pedalirat za brezice, potvrdim jos sutra. ima zainteresiranih? :)
|
bilo je super :D vidimo se još koji put kad bum mogao!
|
koji reporti! :kafa:
pa dajte ljudi slike :wtf2::D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa barem ste jednu mogli okinut :chears: |
Bane je slikao, bude on stavio :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |