![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
jos nisan gleda zadnju epizodu :no2drug: |
|
Brko,moš mi samo pojasniti kakvu argentinku si ti vidio u seriji? :D
BTW za spoilnaje se stvarno trebaju počet djelit kartoni....zato i ne obilazim više ovaj thread dok ne završim sa gledanjem... |
Jutro, samo mi javite da zamotam poklon slijedećem koji to bude napravio...
|
Bas danas gledam da nema Flasha i Arrowa skoro mjesec dana.
Dobar potez! Da ljudima ne pokvare blagdane. |
Kao da te netko tjera da ih gledaš ak ti se ne sviđaju.
|
Citiraj:
Inače kako je dobra zadnja sezona Homelanda, na pola puta sam otprilike, a iman osjećaj da najbolje tek dolazi. |
Citiraj:
|
Ova sezona Homelanda je čisti MRAK
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Peaks blinders me oduševila... Serija baš po mom gustu, nema previše mudrovanja, svaka epizoda vrhunska,nema onog praznog hoda od tipa dvi epizode extra, pa dvi otegnu do bola.. Baš perfektna! :)
|
Pogledah Fargo s2. Kratko i jednostavno nije me toliko jako držao uz ekran kao u s1. Na trenutke kao da bi mogao ali to su trenutci. Dakako serija je ostala odlična to bez daljnjeg no sami kraj me se nije dojmio.
|
Meni je Fargo 2 na razini prve ako ne i bolja samo eto kraj nisam pogledao.
|
Homeland najjebenija sezona dosad.
|
Citiraj:
|
Pročitao sam nekidan da bi S10 TBBT mogla biti i zadnja. Obzirom na debeli pad kvalitete u zadnjih par sezona, ne bi me čudilo da bude tako.
|
Homeland S05
|
Citiraj:
|
CAN'T. WAIT. |
TBBT se pretvorio po meni u žešću sapunjaru, trebao je odavno završiti.
5 sezona Shamelessa me blago razočarala, a pogledao sam s1e1 Master of none i čini se ok. |
Ne znam što gledati nakon Homelanda, počeo Fargo S02 gledati, onak mi je meeh, zaspo oba puta nasred epizode.
|
ja ponovo počeo "24"...prve 4 sezone su mi fenomenalne! (dobro ima scena koje nisu realne al svejedno jedna od top 5 serrija)...nakon odgledane sezone 9 zanimljivo je vidjet Donalda sutherlanda mlađeg - mlađim :D
a sezone kad je ona debela baba u ulozi "CEO of america" preskačem! |
he he. jack bauer je zakon.
2. najmocniji covik na planeti... LOL |
Izasao ... Sherlock The Abominable Bride :care: :goood:
http://mediafiles.cineplex.com/Centr...46_320_470.jpg |
Joj BS, ne znaš koliko si mi ulijepšao vikend :D
A i dobar razlog da ne učim win-win :D A snimanje za 4. sezonu počinje za ~3 mjeseca :) |
sta je to neki film izmedu sezona ili sta?
edit: a vidim sad to je neki christmas special... moze delete... |
Jel gledate The Expanse?
Nije loš, napokon malo zanimljivog SF-a a da nije neka superhero/alien šema. Pogleda sam 2 epizode za sad. |
Citiraj:
Ma svaka ti cast, uveselio si me. Napokon SF serija koja nije cisto sranje. Da imam facebook 'lajkao' bih te :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:11. |