![]() |
|
Citiraj:
Donesel sam certifikat koji je Philips dobil u Njemačkoj za legalno korištenje na cesti, te isprintane slike ugradnje farova. Isto tak moral sam pokazati onaj E broj na samim farovima da se podudara s compatibility listom sa Philipsove stranice: https://www.documents.philips.com/as...a9009f9550.pdf Vidim da ovih mojih više nema, sad ima Ultinon Pro6000 Boost koje su još jače. EDIT: Zanimljivo, izgleda da imaju i za Hrvatsku listu, jel to znači da onda ne treba ići na atest za te aute? BIG IF TRUE :D https://www.philips.com/c-dam/b2c/en...A_20230601.pdf |
Citiraj:
je, i onda se u auto sa 1,1 mlinčičem natpra ćaća, mater, troje djece, stara od matere, pas i hrpa prtljage jebo iđu na izlet a motor vrišti jer nema okrenog momenta pa ga ćaća prži na 4000 o/min...to je baš štedljiva vožnja sa manjim CO2 :D |
Citiraj:
|
Automatska beskontaktna autopraonica?
Dali netko zna dali u ZG postoji ovako nešto: https://www.youtube.com/watch?v=9VkN...atanLeli%C4%87 i gdje se nalazi? Google ne pomaže daje samo ovaj stari (6 godina) video s youtuba. :fala:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ljudi su počeli paliti stražnje maglenke da ih se vidi. Znam da nije pametno ali doslovce ne vidiš auto ispred sebe. Bilo je toliko stresno da mi se noga na gasu počela tresti..prvi put u životu baš proper shit. Citiraj:
Novi PUG 508 55 L - Novi Superb 66 L - Novi Passat 66 L - 2020 Insignija 62 L Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I onda slušam pametovanja: “a šta će ti veliki tank?” :D
Clio II ima 51L. ZG-Makarska-Zadar taman do rezerve s krovnom kutijom. Benzinac :kafa: |
Citiraj:
One priče o autoputu i 1000km objesi mačku o rep, nikad nisi niti nećeš u komadu bez stajanja napravit 1000km. :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E pa za info možemovcima, išao bi ja busom ZET-a na posao i natrag samo ima jedan problem, moram doći na posao u neko zadano vrijeme, a to je sa ZET-om nemoguće osim ako ne krenem sat, sat i pol vremena ranije za vožnju koja u pravilu traje 15-ak minuta :fuming: |
Jok, ja sam jebem bulju. :D
|
Bugatti Mistral 453,91 km/h
https://www.reddit.com/r/interesting...d_for_opentop/ Sent from my BVL-N49 using Tapatalk |
Đaba njemu i 500 km/h kada nema gdje toliko potegnuti
|
Citiraj:
Bistra - Vicenza i nazad i još tjedan dana na poso s posla. Rapidka 1.6 Čađara :goood: |
Ne mogu oni to shvatiti. Njima ti je 300km u komadu epohalni pothvat.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al eto, sa nečim se treba hvalit pa makar i nepotrebne brojke od 1000+km sa 1 tankom. |
Automobili
Citiraj:
|
To ti se kaze "FTFY".
![]() |
Citiraj:
True. I umjesto na bengi staneš odmoriti na nekom vidikovcu ili pored nekog odojka koji se vrtio cijelo jutro :D |
Citiraj:
Upravo to sam bio napisao, pa je doticni iskoristio ovlasti i editirao :/ |
Citiraj:
Citiraj:
baš ste mi fora vas dvojica. :D |
Koje je dobra aplikacija za upozoravanje na kamere za mjerenje brzine? Da je ažurna,i da može raditi u pozadini. Mislio sam da naredim Samsung rutinu da mi pali lokaciju i tu aplikaciju kada se BT poveže na auto.
|
Blitzer Pro (Dojčland) iliti CamSam (pro verzija)
Ne košta puno , a radi odlično. Dok ju nisam instalirao, koristio sam Waze I GMaps istovremeno (multitasking) . Sada samo Google Maps I Blitzer u pozadini. Radi super, testirano u : Njemačka, Francuska, Luxembourg, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija. |
CamSam sam nedavno kupio na vasu preporuku. Odlican app. Pali se kad se mob spoji na BT od auta (i rucno, po zelji), ima sve fiksne kamere unutra. Mana - volio bih da moze ranije najaviti kameru i mana je sto najavljuje kamere u radijusu od npr. 100m a ne ako se vozis na toj cesti gdje je kamera. Pa ako se vozis recimo na parkingu od trgovine ili sporednoj/paralelnoj cesti, on ti javlja da je kamera u blizini. A uopce nisi na toj cesti gdje je kamera.
Iritantan je za koristiti u gradu pogotovo ako znas gdje su kamere. Biti ce odlican za putovanja. |
Citiraj:
+ iritira me sto ga ne mogu strpati skroz u pozadinu jer kad otkljucavam mob automatski mi otvori camsam, sto ne zelim. EDIT: Uspio sam rijesit problem da mi ne otvara app kod otkljucavanja moba. Treba samo u opcijama ugasit prikaz na lockscreenu. |
ja koristim radarbot i dobar je ...radi svugdje dok ima neta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02. |
|