![]() |
X-files je za mene jos u prosloj sezoni posao na ocat. Prva epka bila kul, al druga brate mili, kao da je netko okrenuo sklopku. Ubacili nekog glupog humora, glupih scena, koma. Kao x-files fan sam prestao gledati nakon 3. epke. S11 necu ni pokusavati, neka (po)zivi stara slava :)
|
takvih je i prvih 10 sezona, takve su i sve sezone TBBT-a, South parka i ostalih serija koje imaju previše sezona.
na kraju krajeva, tko takve dugovječne serije gleda zbog kvalitete zadnjih sezona? barem ih ja gledam zbog toga što ih volim, što se s nostalgijom sjećam prvih epizoda ili sezona koje su u većini slučajeva puno bolje nego najnovije, pogotovo ako se serija razvuče na 10, a kamoli na 20 sezona :D |
X-Files i nisam očekivao da će biti neki spektakluk nakon osrednjeg comebacka.
Odgledao Stranger Things i Dark. Stranger Things prilično dobar. Opet sjajna '80-ies atmosfera, odlična gluma (pogotovo Hooper i El, sjajnu kemiju su imali), dobra kombinacija nepretencioznog humora i horora. Definitivno malo mračnija i teža od prve sezone, ali ne puno. Obnovljeni već za još dvije sezone. Po meni bolje da su ovdje stali. Dark odličan u svakom pogledu! Gluma, atmosfera, priča, sve je na razini. Puno toga ostavili otvorenim, jedva čekam nastavak. |
Citiraj:
|
Pogledao Narcos 3. sezonu. VRH!
|
|
Citiraj:
Gillian Anderson je rekla da više ne želi glumiti u seriji nakon 12. sezone, a Chris Carter nije potvrdio da ne želi dalje, već samo da serija nema smisla bez ekipe Mulder i Scully. Po meni serija već u prošloj sezoni nije imala smisla, pa se nadam da će ova ipak biti zadnja da se fanovi više ne pate. Mulder izgleda kao da je više puta bio na liječenju od alkoholizma, a Scully kao umorna mama četvero djece tako da nisu ni blizu uvjerljivi kao nekada. |
Zadnja sezona je bila čak ok meni,ova je krenula ko proljev...
|
Počo gledat Dark. Nakon prve 2 epke, serija fantastična.
Sent from Mobara |
Ako ti je nakon prve dvije fantastična, dalje će ti biti sve bolja i bolja.
|
Osim ako ne zaspeš ko ja oko četvrte kad sam shvatio da gledam švapski Melrose Place sa timetravelom :D
|
@trouble kontam da kad god ti popljuješ film/seriju trebao bi ju gledati, a kad pohvališ da bi trebao preskočiti. :)
|
Nekada pogodi, nekada ne. Na filmovima bolje gađa :D
Sent from Mobara |
Sve je stvar ukusa,no vidim niko ne hvali Knightfall, lijepo sam vam reko da je meh :)
|
Odustao od Knightfalla, nisam mogao više.
|
Lepo si upozoren bil sused :D
|
Citiraj:
Taman kad pohatas likove i radnju, genijalno. Sve skupa jedna od top3 serije ove godine za mene. |
Peaky Blinders S04 odlična, puno bolja nego treća, bar meni.
Better Things pogledao prvu sezonu, ništa ekstra al prođe vrijeme, pogledat ću i drugu. |
Citiraj:
Hannibal i The Fall su primjeri serija u kojima Gillian Anderson dolazi do izražaja, dok je Fringe (iako nije bio svima po volji) i više nego dostojan nasljednik dobrih starih Dosjea X. Ne znam da li tko prati, ali Billions se 25.03. vraća s 3. sezonom.:) |
Meni su Billionsi bas brutalni.
|
Citiraj:
|
Haha, sad si me ubio u pojam. Ja navijam za njega uglavnom xD Al bi rado da me Wendy izdominira :D.
|
Mislim da svi koji prate seriju navijaju za njega.:) Wendy bi komotno mogla imati svoj spin-off.:D
|
Billions sam odgledao S01E01 i šift dilitao ostatak.
Sent from Mobara |
Citiraj:
Iman osjećaj da san The Wire gledao svako 7 dana pa čekao po godinu za novu sezonu da bi mi ostavila dojam ono, 4/10:D:D Inače kad smo kod The Wire, gledan Power trenutno od nule, stigao do S03, podsjeća me na njih, malo manje kvalitetnu interpreataciju iste teme, ali nije loše, dapače. A i mala latina je sve :) |
Odgledo Dark do kraja... te jeba. Vrlo maštovito, vrlo dobro, onaj tko nije SF fan vjerojatno mu je glupo.
Meni osobno bolje od Stranger Things. Mračnije, bolje, napetije. Kaće druga sezona majku mu :) |
Citiraj:
Sviđa mi se taj ne-amerikanizirani pristup. U ciloj sezoni mislim da nije bilo jednog fajta ili ispaljenog metka osim |
Shameless standardno dobar, Fioni malo krene dobro pa loše...
sve standardno |
Standardno dobar, čak i bolji od zadnjih par sezona, ali soundtrack je ove sezone ubio.
|
Shameless je sve.
|
Citiraj:
Ali ostalo tona upitnika i onaj najveći - kaj sad tj kaj dalje :) Sent from Mobara |
Mene odbija taj njemački jezik, ne mogu ih slušat i gotovo, ali možda se natjeram da pogledam.
|
Imaš verziju di možeš birat audio. Drugi jezik je engleski
|
serija je vrh.
i taj njemački mi je jeben isto. turski, španjolski, mađarski -- uh, ti su mi koma. |
Ni ja inače ne volim njemački u serijama, ali u ovoj seriji nisam to uopće zamjetio kao problem. Radnja, gluma, atmosfera, sve je toliko dobro napravljeno da nemam nikakvih problema s time.
Jedino što ja volim gledati s originalnim govorom, pa moram čitat titlove. To u biti malo otežava praćenje u prvih par epizoda dok ne pohvataš likove i radnje. Ja sam neke scene vraćao natrag da provjerim jesam li dobro shvatio :D Citiraj:
|
Citiraj:
Ali pogledat ću sigurno ipak nakon ovoliko pohvala. Ako mi je Stranger Things bio super onda ovo može samo bolje. |
Dark je bolesno dobra serija. I dan danas mi nije sve jasno što se dogodili, dođe mi da opet pogledam s više razumijevanja. :D
|
Pa radnja je dosta kompliciranija od ST, nema onog arkadnog sustava junaka/antijunaka, svi su jednako dobri/loši više manje.
Osobno je znam zakaj se uspoređuje sa ST. Oboje su SF i oboje su od Netflixa :) ali eto, svakako pogledaj. Nemaš puno, 10 epki po 50 minuta. Sent from Mobara |
Supernatural twist je zajeban.Zbog toga mi je Dark prenabacan...baš me zanima druga sezona. :)
|
ne ne ne brko krivo sam se možda izrazio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |