![]() |
Citiraj:
http://sc.vip.hr/documents/10307706/...f-6e51445626b2 Citiraj:
|
Baš sam išao gledati, 50% promocija za 12/24mj za nove Bnetove nije moguće dobiti od 12.3.2018.
|
Obavijesti administratora
B.net radovi - Split Najava radova od 17.05.2018. 01:00 do 17.05.2018. 05:00 Područje: Split (Split) Usluga: kabelska TV, digitalna TV, telefon, internet Noćas izvodimo redovno održavanje sustava te uslijed toga postoje poteškoće u korištenju B.net i Vip preko kabela usluga na području Splita u vremenu od 01:00 do 06:00. Radovi će biti završeni do 06:00 kada će usluge biti u potpunosti funkcionalne. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju. 16.05.2018. 19:30 |
Citiraj:
|
Što se događa sa gašenjem analognog signala?
Jel netko dobio obavijest? Hoće li nuditi prijemnik povoljnije uz neki ugovor? |
Citiraj:
|
Vrlo brzo će krenut gašenje, ali neće svima odjednom naravno jer će krenut masovne pritužbe.
|
Citiraj:
|
Radi se o tome da imam 3d uslugu i da sam si izvukao analogni signal u drugu sobu.
Ne moraju mi ništa dati, jer već imam prijemnik i ako se ne varam analogni signal je tu onako usput. Zbog gašenja , bih uzeo još jedan digitalni prijemnik uz neki popust jer mi je ugovor još traje. |
Citiraj:
Kako to misliš moraju ti dati, besplatno? |
Citiraj:
I drugi put je odgođeno. Prvi put u 12 mjesec prošle godine i sada u 5 ove . Kao hoće ,ali kad, sad opet nitko ne zna. Ja cijelo vrijeme govorim. Dok barem mjesec dana prije ne počmu dolaziti obavijesti korisnicima koji imaju samo analogiju ( koji nemaju STB), nema ništa od toga. Oni su najkritičniji, jer ostaju skroz bez TV slike i to si ne smiju dozvoliti. Mi šta nam je ta analogija na drugom, trećem TV-u, nismo toliko bitni. |
I ti su bitni / interesantni jer dodatni stb dođe + 40 - 70 Kn mjesečno (šta iskamčiš).
Sad vidi koliko je takvih korisnika / lova > kapitalizam. |
Slažem se, ali mislio sam u prvom trenutku gašenje. Onda je najbitnije da ljudi ne ostanu bez TV signala( šta bi se desilo ovima bez STB-a), a onda se rješava sve drugo.
|
Citiraj:
Ne govorim o drugom ili trecem TV-u. |
Citiraj:
Ili su to oni koji su na divlje spojeni na analogiju? |
Pa naravno da plaćaju, o njima se i govori, uostalom kako bi im itko mogao "isključiti" uslugu ako ju ne plaćaju?
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Da vidiš komedije kad "skoro na silu" nekom +70 starčiću uvedu "digitalizaciju" (čitaj router + stb) na starom 55" crt - u,
em slika šroteks, em ludilo sa 2 daljinca, em polumrtav daljinac od tv ako nije davno nastradao ... nastavi niz. |
Pa dobro, ima svakakvih situacija, moji frendovi već 10 godina imaju analogiju tj. samo žicu no imaju i router jer im internet treba, a TV skoro uopće ne gledaju - tak da im neće teško pasti tehnološka strana već više ako će morati više/dodatno plaćati za "prisilno" uvođenje STB-a ;)
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima još netko u splitu problema s bnetom večeras? umjesto 100-120 Mbit/s dobivam između 6 i 10 Mbit/s
|
Citiraj:
http://www.speedtest.net/result/7326240769.png zovi tehnicku podrsku |
Citiraj:
Ne. Punih 120/15 Mbit/s. Restart routera prvo, pa onda tehnička podrška. |
a zva sam ih oko 23h... ništa nisu mogli nego naručit servisera da dođe u sridu popodne...
I evo taman je proradia net kako triba, sad je skoro 2 ure ujutro... od 8 navečer nije radilo, znači dobrih 6 sati mi je brzina bila 6-10 Mbit/s i blokava net. I to uz restart routera, mijenjanje kanala, dns, ma nema šta nisan pokuša iz očaja iako san zna da većina neće upalit... na kraju samo od sebe Neznam je li do nekih zagušenja problem bio kod njih, nije im ovo prvi put da šteka net, al je dugo trajalo pa san mislia da je kvar na širem području |
Početkom 6.mjeseca bi se trebalo znati sve vezano za Ligu prvaka.
|
Misliš u smislu novoformiranih kanala, cijena paketa i to ?
|
Citiraj:
To se znalo, jer pravila su takva da oni koji imaju prava za sljedeću godinu, imaju pravo emitirati najave i reklame tek nakon ovogodišnjeg finala ( 26.05.). Oni koji su izgubili prava, imaju pravo emitirati snimke ovogodišnjih utakmica do početka sljedeće sezone. To su pravila nevezano samo za LP, nego za sve sportove i otkup njihovih prava emitiranja. |
Obavijesti administratora
Najava radova Zagreb) Najava radova od 24.05.2018. 00:00 do 24.05.2018. 06:00 Područje: Zagreb Usluga: kabelska TV, digitalna TV, telefon, internet Zbog redovnih radova na održavanju sustava, 24.00.2018. od 00:00 do 06:00 doći će do kratkotrajnih prekida u korištenju Usluga 23.05.2018. 18:49 |
Jel ima netko problema s bnetom u zagrebu? Nemam uopce vezu. Ni preko lan kabla ni wi-fi.
|
Ne svijetli mi "online" na technicoloru. Znaci da je kabel u pitanju?
Edit. Rijesio sam. Kabel je zezao. Ponovo sve odsarafio i zasarafio i radi. |
Trazila sam ovih 150 mb posto vec placam 120 mb i to jos prosli tjedan i jos mi nisu ukljucili, "kroz par dana" je odgovor , umjesto da kahzu od 1.6 cete placat i od tad cemo vam ukljucit, joj ne volim muljanja
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |