![]() |
Fargo odličan i dalje, ali
|
ovaj farfo s02 cak i bolja od s01..
|
Citiraj:
|
@brko - taman gledam sopranose ispočetka i u s01e9 se lik pojavi, isti, ali identičan, samo 16 godina mlađi :D mike je zakon. |
Narcos odgledao do kraja, svih 10 epizoda. Izvrsna serija.
Vidim da će biti i druga sezona. :) |
|
Citiraj:
|
Homeland :care::care::care:
|
Fargo sezonu 1 protukao u roku dva dana.. Počeo sad drugu, nakon druge sezone već oduševljen, soundtrack je lud skroz, likovi bolesni... Je da billy-a nije lako nadoknaditi.. Al za sad, sve extra! :)
|
ja ih samo skupljam,kao i ash vs evil dead,nisam još ni jednu pogledao,dok skupljam živciram se sa arrow i flashom,pratim malu supergirl i winčestere.
|
Eastbound and down. Umirem :lol2:
Kenny Powers je kralj :D |
poz.
zavrsili sa the wire i archer. wire mi je genijalna serija iako mi je zadnja sezona, a pogotov zadnjih par epki onako malo lose, al zato sto su oni ocito htjeli prikazat realnost i koliko je to sve zahe i tu su stvarno uspjeli docarat... archer se valjda nastavlja uskoro. kakva vam je white collar i jel ima kraj il je cvik? poz |
Gledao tko Rectify? Jel čemu to?
|
Citiraj:
|
Krećem večeras onda sa time ;) hvala ;)
|
Citiraj:
Ali definitivno nije za svakog - sporo se odvija radnja i teška je tematika. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zavrsio fargo, odlicna sezona, finalna epizoda meh, dobro napravljena i ima svoje, al moglo se to nagurati u 20 min duzu prethodnu, bar sam ja dobio takav dojam.
Prva sezona 9.5/10, druga 8.5-9/10 od mene |
slažem se. ono kaj mi se jako sviđa u cijeloj drugoj sezoni, a pogotovo u e10 je soundtrack, vrhunski.
|
Fargo S02 odlična ali... ovo je bila svojevrsna utakmica sa True Detective S02 - "tko će napraviti gluplji kraj". True Detective je dobio ali tijesno...
|
Ja sam tek krenuo gledati drugu sezonu i već u početku primjećujem da.mi nije jednako dobra kao i prva sezona. Valjda bude bolje kako budem gledao.
|
Citiraj:
|
|
|
Zahvaljujem na spoileru.
|
dovraga, jel imate za napravit buton spoiler...
ima nas ovdje koji ne gledamo serije kako izlaze... |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
hvala za spoilanje!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:09. |