![]() |
Citiraj:
I onda se bunite da kak nema kina za 3D projekcije a vas se u Sisku ne može skupit da popunite jedan red dvorane :D Shvaćam da treba gradit kina ali prije toga treba izgradit kulturu odlaženja u kino. NHF ali danas ekipa ne ide van u kino već na cajke. Kaj će netko investirat u kino kad za vrijeme vikenda ima 20 ljudi koji će doć pogledat film. Bio sam u Osijeku pred koji mjesec i otišli smo cura, njena sestra i ja u kino. Bio je vikend i odlučili pogledat neki film (fakat se ne sjećam kaj je bilo) u novom Avenue centru tj u cineplexu. Ej ljudi, u cijelom centru nije bilo za popunit pol dvorane a kud u samom kinu. Ako nas je bilo 20 puno sam rekao. Osijek, vikend. A tu se komentira kako nema kina u Koprivnici :D U ZG idem redovito u Movieplex. Zadnja tri puta ista priča, vikend gledo Fast Five, X-men i sl filmove. X-men sam gledao prvi vikend kad je stigao, u kinu nas je bilo 7, točno sedam osoba u kino dvorani za vikend u ZG i to prvi tjedan prikazivanja. Ulaznica 20kn (ne 30 koliko je u cinestaru) + 3h besplatnog parkinga (za koji me zaboli jer je ionako parking vani bio free) + free kokice. Sedam osoba! Tako da bi rekao da nije problem kaj nema dvorana već to što ljudi više nemaju kulturu odlaženja u kino. Ko klinac se sjećam kad smo birali što ćemo gledat, nisi mogao kartu dobit. Nema u prva dva kina ideš u treće. Sad slušaš jeku lika koji žvače čips red iza tebe. |
Citiraj:
Btw. jučer bio horror night pogledao Rise: Blood Hunter i Darkness Falls Dost dobro imho |
Ovo prvo je nekaj s vampirima? Jel jako scary ili je više akcija? :D
|
Počeo sam gledati Hobo with a Shotgun. :D Epic trash! :D
Wolv- klutura i kino? :D Misliš na ona pravila: - dođi na vrijeme u kino da ne smetaš ljudima kad film počne - ugasi mobitel - premoj žvakati ko konjina - ne pričaj za vrijeme filma - ne šutiraj sjedalo ispred sebe - piče stavljaj sa svoje desne strane Zaboravi. :D Doslovce trebaju staviit redare po kinima. :) |
Hobo mi je odličan i puno bolji dojam mi od Macheteja ostavio :P
|
stvarno rijetko kada gasim film i deletam sigurnosnu kopiju optičkog medija, ali mašetu nisam mogao ni do pola prožvakat.
|
Makaršto! :) Meni je bio ok. ;)
Mislim da bum ljamu odvlekel na 3D transformerse. :) Čisto da vidim kak film izgleda u 3D-u. :) |
Citiraj:
|
Rise: Blood Hunter.
|
Citiraj:
Ali ono uglavnom ok za pogledat :) |
Ako netko slučajno nije gledao a voli drame, neka obavezno pogleda..
http://www.imdb.com/title/tt0366037/ ps nemojte gledat s boljim polovicama jer ce se cmoljit još 2 sata poslije |
Ironclad. Ovo je danas/sutra na rasporedu. :) Nadam se da će biti dobar. ;)
|
Samo da zadrze kvalitetu koja Batmana prati od Batman Begins i bit ce do jaja. :care: Jedva cekam trailer :zdero:
|
Ekipa, može kakva preporuka ratnog filma? Može i stariji..
Nešto sa radnjom prvog/drugog svj rata, snajperima, podmornicama, nosačima aviona itd :). I ako netko zna kako se zove jedan film, probat ću ga opisati, al davno sam ga gledo i jedva se sjećam te jedne scene. Uglavnom, mislim da su 2 vojnika zatočena iza nekih vreća i ne mogu se mrdnut jer im je za vratom snajperist na nekom tornju/vidikovcu jedno 2-3km dalje. I onda u cijelog toj priči neko od njih umre :) al ne znam ko, brijem da jedan od ove dvojice dobije metak u glavu od snajpera. Znam da je glup opis, al moožda se netko sjeti :D. |
hmm, mislim da ne, ne sjećam se scene u enemy at the gates koju on pokušava opisat...
ugl jako fin film sa snajperskom tematikom (a da nije ww1/2) je sniper (:D) luisa llose, s berengerom i zaneom. ostalo se referaj na McG-ove linkove, onako odoka podmornički 'das boot' (što duža verzija, to bolje) te solidan 'U571', snajperi - već spomenuti 'enemy...' i prije svih ostalih filmova, malickov 'thin red line' ;) obvz štivo! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Link od scene Par od boljih su sahara,enemy at the gates, navedeni saving ... , |
Citiraj:
inače pogledao pravi mali 'gem', proyasov 'garage days'. kronološki smješten iza redateljeve dark faze ('crow' i briljantni 'dark city'), a ispred visokoproračunskih (i kvalitetom inferiornih) izleta 'i, robot' i 'knowing'. ako ste vođa ili barem član benda s ambicijom, i ovakav prikaz uspona na ljestvici popularnosti može bit poučan. valjda. |
Hvala na odgovorima, al nije ni enemy at the gates ni saving private ryan.
Film je ipak stariji od ovijih, bar mislim :). Spomeno sam ovu udaljenost od 2-3km, zato jer je snajper fakat daleko. Jer snajperist je kroz optiku nakon pucnja gledo 'metu' jedno 2-3 sekunde dok ne padne, tj dok metak ne stigne do njega :). Znači ono što mi je ostalo u sjećanju je zapravo to što meta nije instant pala, neg nakon par sekundi, i to je ono što mi se svidjelo :D. Budem prošvrljo kroz one top liste tih filmova pa kad nađem javim :). |
Citiraj:
|
Zgleda dobro. Prvi dio mi se baš svidio. A Noomi je neprepoznatljiva. Sad bar liči na žensko u odnosu na Millenium trilogiju.
|
Sumnjam da će američka verzija MT biti bolja od origigi švedske tako da je neću ni gledati.
|
|
Mogli bi krenuti putem X-Mena i za svaki lik iz Shreka napraviti spin-off film. Slijedeći bi mogao biti Donkey :D
|
Citiraj:
A Ane za Catwoman mi se ne sviđa jer, iako je dobra glumica, ne mislim da može postić onaj opasni, zabranjeno voće, toplohladno feeling kao Michelle. |
Christiane F - Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo
Ekranizacija odlične autobiografije. Prvi puta sam pogledao film prije nekih 8-9 godina, a par godina ranije sam čitao knjigu. Nakon što sam po tko zna koji put odgledao Trainspotting sjetio sam se ovog remek djela. Nakon ovog filma svi filmovi kojima su tematika droga i ovisnici mi izgledaju poput livade pune tratinčica. Mračna atmosfera filma i odličan soundtrack uvlače vas sve dublje i dublje u pakao ovisnika o heroinu. Dojam pojačava i činjenica da je riječ o tinejđerima dobi 14-17 godina. Ocjena 9/10 |
Evo tko ne moze docekat, trailer novog batmana :)
Slika i zvuk katastrofa, no kao sto rekoh, tko ne moze docekat... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |