![]() |
Citiraj:
|
Kakve veze sad ima koliko tebe izadje Xiaomi Redmi Note 3 sa pitanjem jel ima negdje Cubot x16 jeftinije ?
Jel tebe zanima koliko izadje mene bravac od 120kg u Harkanovcima ? |
Citiraj:
A S3+ bi trebao biti jeftinija i dostupnija verzija S3A što mi se i ne čini kao loš potez jer sumnjam da će većini kupaca SoC biti presudan uz ostalo što se nudi. Jedino je cijena čudna, tj. jeftiniji je samo 10-20$ od Advanceda pa ne vidim puno logike u tome... |
Hvala flajpan,Tomtam i RF923, puno ste mi pomogli.
Malo ću pričekati meizu pro 5 mini, nije o glavu :) |
Citiraj:
|
Za 2 dana bi trebao prestati preorder i doci konacna cijena, bas me zanima iznos... ocekujem 160$
|
....evo nešto novo u Vip-u Coolpad Porto E560
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Usporedba. |
Ima ih već mesec dana kod nas i osim lepog dizajna daleko su od coolpad f1
|
Citiraj:
Takoder imaju politiku da ne servisiraju Coolpad uredaje kupljene izvan EU,izgleda im je cilj prodati teen generaciji sto veci mobitel i sto ljepsi,a ne hardverski nabuđen,šteta :D |
Normalno da neće jer onda nebi mogli uvaljivat midrangere po cijenama sa debelim maržama.
|
Citiraj:
Mob mi nekako fluidnije radi, nisam imao niti jednom nikakva zastajkivanja više, mob mi radi jednako kada je baterija na 100% i kada je na 10%, nema više razlike...itd. Zato ni meni nije jasna ta logika S3+ |
Hm, nisam nikad imao takvu situaciju na stock KK, mob je na isti način radio sve do 1% baterije, a također sam koristio Novu. Jedino ako nije bilo do onog Energy saving moda koji pogasi neke stvari pred kraj baterije, možda i smanji CPU clock, no ni to nisam isprobavao. A onaj famozni battery drain bug na LP, imaš li ga? Navodno je riješen na Xtreme ROMu.
|
Izgleda da bu Xiaomi Mi5 tek u drugom mjesecu došao :p
Citiraj:
Sad se dvoumim između Letv 1s ili Redmi note 3. Ali me kopka da li će Meizu izbacit uskoro nešto zgodno? |
Citiraj:
|
Odlično, probat ću taj kad bude prilike, a još do kraja mjeseca će izgleda izaći finalno izdanje njemačkog ROMa sa hrpom poboljšanja i tweakova tako da se zbilja može birati :-)
|
Jel stigao ikom ovaj Redmi Note 3? Zanima me kakva je kamera
|
Mislim da je tek od jučer dostupan, pa sumnjam da je već stigao nekome.
|
Citiraj:
Zaslon AMOLED od 5,2 inča dijagonalno s rezolucijom 2K / Full HD tehnologije ClearForce dodir; Procesor 64-bitni quad-core Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 arhitektura Kryo ARMv8-A do 2,2 GHz; GPU Adreno 530 da 650/736 MHz; 3/4 GB RAM-a di LPDDR4 dual channel da 1866 MHz; 32/64 GB interne memorije; natrag kamera 16 mega piksela s OIS; prednja kamera 8 mega piksela; čitač otisaka prstiju; Baterija 3000 mAh tehnologija Quick Charge 3,0; Android 6.0 sljeza sučelje MIUI. |
Pojavile se prve informacije o 1+3
http://www.gizchina.com/2015/12/09/oneplus-3-leaked/ |
Mogao bi se i Gionee Elife S5.5 uvrstiti među prošlogodišnju višu klasu kojoj je sad cijena toliko pala da su jako dobar odabir.
- 5.0 Inch Screen, AMOLED, 1920*1080 Pixel - Gorilla glass 3 front and back - MTK6592 1.7GHz Octa Core - 2GB RAM + 16GB ROM - 13 MP Back Camera + 5 MP Front Camera - Android 4.4 System Ovo je još uvijek jako dobar hardware, a na svim recenzijama su riječi pohvale. Od designa, preko fluidnosti, pa do kamere. Minus bi nekome mogao biti single sim i nedostatak microSD kartice, ali meni nije. Nisam se mogao oduprijeti cijeni od 100 USD. Kada stigne, napišem nešto. |
Svida se i meni... no slabija baterija i meni veliki minus fali 900 MHz za brzi internet
|
skoro idealan mob za mene...samo mi fali mjesto za sd karticu ili bar 32gb :D
|
Što se tiče baterije, amoled ekran troši oko 30% manje, tako da bi trebala biti dobra.
Nedostatak 3G na 900 MHz je i mene odbijao dok nisam pregledao četiri video recenzije (iz Indije, Hrvatske, Poljske ...), i u svim recenzijama je na kutiji označeno: 3G 900, 1900, 2100. Uključujući i HR recenziju sa racunalo.com od 11.11.2015. koji su mobitel kupili sa Coolicoola (kao i ja). http://i.imgur.com/QwzvnaU.jpg I na webu od Gioneea piše 900/1900/2100 |
Na kraju odustao od kineza i uzeo japanca :)
Xperia z3 je sad u hitler telekomu ful pojeftinila na produzenju ugovora i u njuskalu su oko 2000 kn neraspakirane s 2 godine garancije. Nisam nikad imao Sonya pa cemo vidjet kako se ponasa, a prioriteit su mi kamera i baterija gdje bi Sony trebao biti dobar. Dajem mu sansu dok ne izadje meizu pro 5 mini :):chears: |
Pozdrav ekipa!
Može li mi netko pogledati da li kod MTK6752 u engineer modu postoji opcija za world phone pod telephony. To postoji i na Helio X10 MT6795 i na MT6753 ali nisam siguran za 6752. Ubo bi jedan zanimljivi "China Only" mob pa me zanima... Hvala! |
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
1 privitaka
Da, i kod mene na S3 postoji, samo je malo drugačiji izgled menu-a, vjerojatno zbog androida 4.4. Čemu to služi, za prebacivanje 4G modema?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |