![]() |
Citiraj:
Treba to ukinuti! |
TWD
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao Rogue S03. Malo je nezgodno što se nastavlja direktno na S02 pa se i ona mora pogledati iako se iz flashbackova i najava epizoda može skontati šta se u njoj događalo. I taman kada je počelo biti najzanimljivije pomislio sam da je S03 gotova i da će se nastaviti sa radnjom u S04, nađem na IMDB-u info da je to samo 1/2 sezone. |
|
Nebi mi uopće falilo da su odustali od snimanja druge sezone... :D
|
Svima ostalima bi
|
Pa neznam, meni isto nije bila nesto sto sam jedva cekao pogledati, vise mi je bila serija za popuniti vrijeme. mozda budem gledao i drugu sezonu ako se sjetim.
Fargo stvarno rastura i to jedva cekam sljedecu epizodu. Meni je u rangu prve sezone sigurno. |
Peaky Blinders, vrh vrhova!
|
Citiraj:
|
American Horror Story - konačno odlična epizoda nakon nekoliko fillera i gnjusnih scena.
|
Citiraj:
|
Đesika Leng je bila zaqrac u prošloj sezoni kao Elsa Mars, tako da joj nisu ponudili ulogu u ovoj sezoni bikaz protestu fanova.
Nadalje, sezona je dobra, bolja nego ona idiotska prošla, no počeli su debilit i pretjerivat nakon 4 epizode. Ali ova 8. epizoda je do sada najbolja i konačno su se trgnuli malo... |
Umro još jedan velikan stare škole. :( :google:
http://www.index.hr/black/clanak/obo...da/860435.aspx |
Počivao u miru, legenda.
|
Kako ubija ova serija, Peaky Blinders, 2. sezonu pogledao, prakitički u jednom dahu. Rame uz rame Sopranosima i Boardwalk Empire. Tommy, Arthur i društvo :care::care::care:
Jedva čekam 3. sezonu. |
Citiraj:
od svih serija sta pratim ostale su homeland fargo peaky blinders black sails vikings shameless US mr robot narcos S tim da trenutno samo izlaze fargo i homeland Presta san gledat i true detective, banshee, flash, orphan black, suits i jos mnogo njih koje su se srozale kvalitetom za house of cards se jos premisljam,al moga bi nastavit pratit |
HYPE |
Homeland. :care:
Stari moj, koja scena sa Quinnom :care: :care: |
@syss imam jednu za tebe i za tvoju bolju polovicu
Master of none Prva comedy serija na koju sam naisao nakon Officea vrijedna gledanja. Kome se svidio office i parks and recreation, ova vam sjeda 100%. |
to je to, kliknuo link, vidim ovog tupana ansarija, otvaram novi tab, dalje znaš i sam... :D
tenkju!!! |
Pogleda zadnju sezonu Justifieda, ajme kakav kraj... Ili je problem u meni ili je problem u modernim krajevima ovih pustih serija koje pratim, a koji mi nikako ne sjednu. Jedan od najboljih negativaca ikad u serijama, ako ne i najbolji je zaslužija bolji kraj!:nono:
Okrećem se Homelandu:chears: |
Gleda li tko Ash vs Evil Dead?
Jedna od boljih trash serija u zadnje vrijeme :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fargo i dalje vrh.
Malo mi se nije svidjelo deus ex machina rješenje u ovoj epizodi al ajd. Soundtrack im je također vrhunski. Sve u svemu :care: |
ma lako za to, ali
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |