![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BMW 1 i 2 su na šasiji i s motorima od Minija, tako da nema tu neke prevelike razlike. Citiraj:
Na ovo sam naletio nedavno na cesti. Malo je reći da je pojava, i stasom i glasom :D https://www.autotrader.co.uk/car-det...o=2024&fromsra Protiv Clubmana u JCW izdanju nemam apsolutno ništa, dapače, kotira jako visoko na listi potencijalnog auta kad ću jednom morati nabaviti vlastiti https://www.autotrader.co.uk/car-det...o=2024&fromsra |
Citiraj:
Rabljeno je dobra opcija Fiat Tipo, auto iz 2018 ima mehaničku ručnu, paljenje na ključ, mislim da nema start stop, i još se da naći odličan t-jet s MPI ubrizgavanjem koji još uvijek nakon 18 godina zadovoljava Euro 6d normu |
Citiraj:
Ma znam, firma mi je tamo kod Arene. No reko ajd da ne idem okolo. Na kraju bilo bi brže da sam produžio do Arene :D Citiraj:
Dakle sve kao i jedan recimo Clio RS samo za više para. |
Rekoh, gradski auto. Cijena novog je abnormalna bez obzira na povijest modela i dizajn. Polovnih ima za OK novce. Nema tu niš specijalno, fora je.
Prije njega sam imao Mazdu 6, nije nikoga zanimala. Sad kad imam Minija svako malo bi ga netko probao provezati....ima neš...kaj ja znam. Eto ni meni se ne mijenja, nije dosadio. |
Citiraj:
Poslao bih ga GLSom i kupio autobusnu kartu. |
ZG-ST taj čas, ne vidim problem za dva putnika plus prtljaga. Ide ko blesav.
|
Teorija da samo veliki auti idu, a mali auti ili mali motori se pomažu nogama ispod vozačkog sica po asfaltu. :care:
|
Mi smo sa mercedesom 170 cdi vozili Zagreb - Dubrovnik, pa malo kasnije Zagreb - Rim, djirada po Italiji. A onda bome i na skijanje sa njim.
Ko bi reka da mali auto može na put. A pritom jos troši nekih 6-6.5L |
Ja sam fiat pandom 100hp s pokvarenom klimom isa split-genova-nica-marseille-nica-bologna-split.
80tih su mi starci s ekipom s fico kombijem (zastava 850 ako se ne varam) isli split-munchen i nazad roadtrip bez brige u glavi. Nije da se ne moze, samo je stvar komfora, mogucnosti, mladosti i volje. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Svakako octavija ispred clia. Imam oba doma i hvala ne znam koliko bi morao biti lud da kažem da je clio bolji auto. :D Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mi smo u jednom šusu prešli Ghent-Zagreb, dvoje + 50kg pes, pa smo na kraju došli doma bez bolova i neočekivanog umora. U seat Ibizi 1.6tdi s 90 konja. Nizbrdo u nemčiji kazaljka dotaknula 200 haha
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vozim put Genove, nekih 130-140 na tempomatu u BMW-u, pretječe me bakica sa Fiat pandom. Do danas mi nije jasno kako se panda nije raspala :D Što se tiče Mini debate, nakon što je kum koji je 1,95 namjestio prednji sic po sebi u JCW S, iza njega nije mogla stati ni anoreksična manekenka. A auto bilo skuplje od polovine BMW auta u salonu. Kolega ga ima kao 2/3 auta (BMW 5, Mini, Smart) i kaže da je auto prezabavno za voziti. 100 ljudi, 100 ćudi |
Automobili
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jednostavno ne želim auto u koji ne stane gajba piva, lubenica za ženu, paket sokova i mineralne, vrećica ugljena i par kila mesa.
|
Citiraj:
Kad se spuste sjedala otraga stanu ogromni koferi i resto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzme ti godine života u leđima i dupetu. :D Citiraj:
|
Ja sam vozio gej jedinicu, ženu, troje djece i kolica na more. Stalo je sve osim mog laptopa. Ali htio sam reći da je ta gej jedinica fino ležala na cesti i jako zabavan auto za voziti. Puno bolji osjećaj za volanom nego ovaj kramp koji sad imam. Još da je bio unutra motor od ovog, jako zabavna vozilica :). Tak da vjerujem da Mini ima zabavne karakteristike.
I da, nikako nisam mogao nagovoriti ženu na E82 135i. |
šta imaš ikog nagovarati?
Ako su tvoje pare i ne utječe na obitelj.... "Vidi draga šta imam" :D |
Kada u familiji imaš jedan auto onda se moraš dogovarati sa ženom. :D Recept za razvod. :D
|
Htio sam da dijeli oduševljenje sa mnom, a ne da me gleda poprijeko svaki put kad treba bebu staviti u sjedalicu. I kolica u sićušni bunker. Long story short; utječe na obitelj. Našli smo kompromis dok klinke ne poudamo. Ili dok ja ne donesem pasivno agresivnu odluku :D
EDIT: nije jedini auto u familiji, a žena nije bila oduševljena ni s prvom jedinicom (osim izgleda). Happy wife, happy life :D |
Kad se već hvalite, u Škodu stanu 3m letve, dva putnika, i zatvoren prtljažnik hahaha
|
Stanu i u mercedes, ali presavijeno. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:26. |
|