![]() |
jel taj godless zavrsio ili to ide dalje? pise mini series na imdb-u?
|
Jel gledao itko Dark? Izašla kompletna sezona prije par dana, Netflix. Sliči malo na Stranger things.
http://www.imdb.com/title/tt5753856/ |
Pa ovaj Netflix izbacuje serije ko da ih na traci radi. A sve jedna bolje od druge, svaka čast :respekt:
|
je, odlican je Netflix, bas rasturaju u zadnje vrijeme :respekt:
ovo stize 22.12. |
Citiraj:
|
Totalno razočaran zadnjom sezonom South Parka. Autori su rekli da će se ostaviti ponavljajuće priče, politike i PC-a a upravo to se dogodilo.
Čak je zadnja sezona gora od prethodne. Pretvorili se u liberalnu mašineriju koja samo blati Trumpa. Gdje su nestalne one klasične epizode poput Water Parka, epizode sa dr. Mafesto itd... loše |
a hebga. nema se ideja vise. trebali su rjesit seriju. nema smisla must tu kravu vise.
|
Ma, nisu više smiješni. Neka se ostave te teme i okrenu klasičnim epizodama, totalno nevezanim za Trumpa. Forsira se nešto.
PC Principal mi je potpuno nepotreban lik, kao i Heidi. |
Ima dosta epizoda sa dubljom filozofijom u pozadini, ali uzaludno jer većina ne pohvata takve stvari zbog nabacanog sadržaja. Uzrok tome je taj forsirani kontinuitet kroz epizode zbog kojeg scenarij ispašta u konačnici.
Koliko vidim jedino su drogirani izbacivali dobar sadržaj. |
Citiraj:
Serija je jako dobra i zanimljiva. Svidio mi se način snimanja (prirodna prostranstva, snimanje iz zraka itd.) i glavni negativac je jako dobar. Svakako vrijedi pogledati u HD-u. Neki ženski likovi su malo nerealni, ali to se donekle može opravdati kada se likovi iz prošlosti tumače iz perspektive današnje ideologije. |
Pogledao Knightfall s01e01. Nije loše. Radnja je stripovski brza, nalik Gothamu.
|
Knightfall je onak jeftinije produkcije il me oci varaju?
|
catastrophe
3 sezone za sada vani extra smiješno i brzo 25 min po epizodi, ali nije sprdačina već pravi život preporuka |
Citiraj:
Uglavnom, vrhunska serija, i ta, postoje dijelovi koji ful podsjećaju na Stranger Things, no cijela atmosfera je hladnija i napetija. Vizualno i auditivno vrhunski napravljeno. |
Citiraj:
Još je bolja Mindhunter. |
Citiraj:
|
Je, i meni se čini malo jeftinija produkcija, no dat ću joj šansu.
|
Dark je odlican, meni jos ostale za veceras zadnje dvije epizode, pa onda krecem na The Sinner.
|
Iznajmio sam Dark u videoteci. Znači dobar?
Sent from Mobara |
Izgleda zanimljivo.
|
Vernon Schillinger :D
|
Citiraj:
|
Neki dan idem guglati kad ce ta druga sezona "The night of" kad ono hladan tus. Nisam ni bio svjestan da je to mini serija i nema vise :) Definitivno jedna od bolji koje sam gledao.
U nedostatku boljega, odgledao "Anatomy for beginners". Onak, ne znam kako stojite s anatomijom i seciranjem ljudi, dokumentarna serija je poucna ako vas zanima ta tematika. Mislim da i na jutubu imaju sve epizode. http://m.imdb.com/title/tt0862558/ |
Walking Dead polusezona završila.
Osobno, ova serija je pala na najniže grane od samog početka emitiranja. Pratim iz navike, ali neke stvari koje se događaju su presmiješne i urnebesne :) |
neznaju kad treba stat. steta.
veselim se toj seriji vec dugo i samo cekam da zavrsi da krenem gledat, a sad sve izgleda uzalud... |
eto pogledao napokon The Wire, izuzetna serija :care:
|
hvala na preporukama za netflixove Sinner i Dark, bas onak za pokrenuti prvu epizodu i ne mrdati dok ne zavrsi zadnja :D
|
Citiraj:
Osobno sam ju pogledao četiri puta, svaki put u roku tjedan dana. Strašni glumci, od protagonista do uličnih je**vjetara, svi su vrhunski odradili svoj posao. Preporuka za The Shield ako nisi gledao, obavezno imam jedan rewatch svake dvije godine. Drugačiji pristup sličnom problemu, ali gluma također na visokom nivou i pamtljivi likovi koji prirastu srcu. |
Dark je poprilično komplicirana serija s mnoštvom likova i sa vrstom priče koja sadržava pardokse itd. Godless je puno lakša serija za gledanje.
Dobar je soundtrack, a i ona šuma izgleda kao ocean. |
Dark mi je dopizdio nakon 4te
|
Citiraj:
reko šta je ovo? odličan film a nema kraj nikakav :D |
Citiraj:
|
Da, i ja sam na tragu da je skinem s liste, dam jos šansu 3 epizodi...
|
Vikinzi su na četvrtoj epizodi trenutno, mogu reći da su u najbolju ruku na tragu prošlih sezona i nadam se da priča neće previše razvući. Klanja i akcije ima sasvim dovoljno što je meni kao primatu prihvatljivo.
|
Jean Claude van Johnson
Urnebes... Van Damme glumi i sprda samog sebe :lol2: http://www.imdb.com/title/tt6682754/ |
Gandalf confirmed https://www.unilad.co.uk/film/sir-ia...rings-tv-show/
|
narcos spojler koji to nije :D |
Spoiler za što...
|
a čisto preventivno,ima jako osjetljivih pa covjek ne zna di je granica :D
|
Pa napiši za koju seriju je spoiler, kako bi itko mogao znati smije li otvorit ili ne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |