![]() |
vi ste ekipa poceli previse kopat po tim bajkovima, a premalo vozit :) ako su gume napumpane, i mozes stat, mozes i vozit :)
|
momci, aj malo zakasnite danas :lol2:
imam posla na miloj i dragoj mi carini :fiju: a, kako su oni fine guzice, narucili me da dodem u 12.00 :care: do 13:00 cu valjda stici. javim vam na mob. ako ne, stignem vas uz brdo :fiju: :beer::beer: |
Renesis, ne znam na koga ciljaš ali ja sam svaki drugi dan u šumi.
Željac, Dario i ja ćemo bit u DSG-u, javi se kad budeš gotov, pa ćemo zajedno. Naba mi preskače, pa je treba osvježit. |
I onda se sretnete samonom na črnomercu da popijemo piće :D
Pa vi nastavite a ja podvijem rep i vratim se :D PS. Murina, ako hoćeš ponesem ja lampu da vidiš šta je jako :D |
Citiraj:
:D @Murina Dario Žac i ekipa iz centra, javite kad krećete da se znam spremit :) |
2die, može ponesi lampu.
Ne vidim ništa loše u tome da bajk prilagodiš sebi, a to podrazumjeva kopanje po njemu. Znam otprilike prednosti i mane kraće lulice, pa ću vidjeti šta će prevagnit, za sad stoji i ova od 70mm kod mene. |
|
|
Tx. Cestitke i tebi.
Koliko ovaj tvoj sivi izgleda bolje od onog zutog/okerastog na webu Alanprima (tu sliku treba maknut pod hitno). S tim Commencalom si spreman za Sljeme ;) |
Ovaj vikend se nadam prvoj malo dužoj vožnjici. :) Na dan kupnje sam ga samo malo probao po cesti u kvartu pa nemrem suditi. :) Malo je kraći od gianta terrago 2 kojeg sam imao i geometrija je drugačija. :) Budem se prikvnuo pa se nadam tokom ove godine skupiti forme za sljeme. :)
|
Uh, uh, najs!
Čestitke obojici! |
|
Legao je i novi sic na bajk!
http://webshop.hauser.hu/media/catal...sp27284010.jpg 159kn Ja iznimno zadovoljan! |
http://www.everytrail.com/view_trip....5a7f6e1ab9a894
Evo naše muke današnje (izgleda da je na jednom dijelu pukla gps veza). Igleda da se ekipa još odmrzava kad sam ja prvi koji se javlja, malo kasnije slije i opis zajeba (množina) |
Bilo bi čisto vredu da nije ovako hladno. Ja se još uvijek tresem a došao sam pred 2h doma... :(
|
Ovaj krak kaj ste fulali to ste došli do neke vododerine koja liči da bi se moglo spustiti.
Tak sam i ja sa frendom zalutal i onda se pretvorilo u potočić pa smo uz/po njemu morali hodati. |
Vojna streljana je dolje. Pa nismo išli dalje.
A i nije potočić neg je potočina sa dvije brane na sebi :D |
Ma sad sam malo bolje pogledal, ovo di sam ja zalutal je na drugoj strani tak da nisu isti
potoki :D |
meni su kocnice na putu :D
sutra ujutro ce stici |
Ljudi ja nejdem više na nikakve vožnje dok malo ne zatopli, jer se jako znojim a to nejde zajedno, eventualno ovako do magistrale da malo nabijem konde, ali negdje dalje nema šamse!
;) |
nije problem oznojit se, samo se treba obuc u suho kad stanes...
|
Citiraj:
Začudio bi se, oni koji su me vidjeli znaju :D |
Citiraj:
Kad si gotovo sa usponom, presvučeš se u suho i to je to. Meni je majica cijela mokra nakon uspona, jakna također iznutra. Stavim novu suhu majicu, jaknu ak uspijem osušiti u lugarnici super, ako ne, opet je windstop i ne puše unutra. |
A dobro, ajde, nagovorili ste me :D
Ali nejdem gore dok ne složim bajk, dakle ne ovaj vikend :) A kaj se tiće presvlačenja, ja kad sam ono odustao na pola, morao sam se presvuči, pa sam se tamo na onim klupicama presvlačio :D Malo je bilo hladno :D |
očeličiš nakon nekoliko vožnji !
:beer: kasnije kad se ne vozaš i ne krećeš vidiš koliko "propadaš" :beer: |
Citiraj:
A presvlačenje na stazi samo i to samo ako ti je hladno (što znači da nema dobru jaknu). Iako, ak te propuše ne gine ti bolest. |
Citiraj:
http://www.regatta.com/product-detail.asp?pn=RML015# i ispod nje onaj first lajer! Presvlačio sam se zato jer sam htio biti suh za dole, ali nije mi bilo hladno ;) A jakna je ova isto Regatta i s njom sam dobio taj softshell! Evo našao sam i sliku http://www.theoutdoorstore.co.uk/blo..._pepper350.jpg |
Citiraj:
Recimo 3x deblje nego ja...ja sam isao gore u 1st layeru i najtanjem flisu (100 gramski) sto postoji, ti si imao 1st layer, softshell koji je deblji od mog flisa i preko svega 200g. flis aka "deku" (ili flis ili softshell ti je viska dok god pedaliras uzbrdo, kad pauziras - pogotovo ako je to duze, onda fino obuces taj treci sloj da se ne hladis, kad krenes dalje taj 3. sloj nazad u ruksak - i tako do vrha). U principu trebas biti obucen tako da kad krenes da ti je prohladno, a kad tijelo postigne radnu temp. onda ti treba biti ugodno...i onda se vise ne smijes hladiti. De5tr0yer kad dodje na vrh, izgleda kao da ga je netko s hamperom vode zalio :D p.s. Ovaj vikend bu ti zatoplilo :D |
Citiraj:
Velim ti, softshell i layer ispod. Čak je i prevruće, ali to je jedino što imam. Nik ima flis pa mu diše bolje kad makne softshell, a nije mu zima. |
E da, sad mi kažeš, a ja gledam koji k. mi je tako vruće :D
Znam da zatopljava, ali ovaj vikend imam drugih zabava na umu! LAN :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:57. |