![]() |
Pogleda Transformere 3. Film ima odlične efekte, to mu se mora priznati!
Ali priča je izlomljena, dijalozi su crap, uglavnom nije ostavilo "vaaaauuuu" efekt na mene. Definitivno nije najbolji od 3 filma. |
Citiraj:
Btw, mislija sam da ce mi faliti Megan ali nakon par uvodnih scena glavne glumice (citaj: straznjice :rolleyes:), bilo je samo :nuts: |
Citiraj:
|
ja ne znam ni kako joj faca izgleda... :D
|
Citiraj:
Al svejedno je bolja od foxice |
Citiraj:
Jedan quote sa linka: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
PRIJE: http://justjared.buzznet.com/headlin...orking-out.jpg POSLIJE: http://1.bp.blogspot.com/-kWRetsq25a..._no_makeup.jpg |
Que belle guzice! :D
|
@tonisostaric
Na prvoj slici su joj usta poluotvorena i nasmiješena ilitiga rastegnuta, dok su na drugoj zatvorena i normalno da se usta napuće. rosie > megan :)) |
|
Witchville - isusti :roller: Nemam drugog komentara, fakat nemam. Očekivala sam treš neki, tad bi barem bilo zabavno. Al ovo je jednostavno glupo, baš glupo.
|
Haha, gledao sam to prekjucer.Film je toliko glup da je i zabavan na momente :D
Nisam znao da ima Ip Man 3.Znam da ima 1 & 2 i onaj dok je kao mald, ali taj nema veze sa prva dva i najlosiji je od svih. Pogledao nedavno i Black Death.I samo me nes zanima: |
mhm :D
a i preporuka za to, jel :D |
Prastari film. Već je nekoliko puta bio na TV-u. Bio mi je full spor (nisam ja za onaj jazz na koji se fura Sting), ali bar ima neku glavu i rep za razliku od novih filmova.
|
|
Gledao Transformers 3. Film mi kao film nije loš, znaš šta očekivati.
Nego oko tog 3D-a, vi koji ste to gledali u 3D, ja u cijelom filmu nisam vidio niti jedan 3D efekat. Da li ja to nemogu vidjeti ili je loše kino (Cineplexx u Osijeku) ili u cijelom filmu jednostavno nema ništa bitno u 3D-u? Mislim živciraju me više sa tim 3D-om. Dosada sam pogledao Thor (3D u tragovima, nešto kiše sam vidio i slično), Pirate sa Kariba (tu sam jedino vidio pravu 3D scenu kada je ona tučnjava u birtiji i probodu mač kroz vrata, tu baš imaš osjećaj da mač ide prema tebi i da je 3D) i Transformers 3 (tu se nesjećam apsolutno niti jedne scene da sam vidio neki 3D). Možda ja to slabije primjećujem od ostalih, ali pogledao sam npr. u Gardalandu u 6D kinu neki crtić, tamo je 3D toliko realan da se uživiš totalno, baš kao da si u tome. Ovo što sam do sada gledao u kinima je isto ono što dobijem u 2D, možda 5 sekundi 3D-a po filmu, samo što još dobijem naočale da me žuljaju cijeli film. |
Upravo pogledao 187, meni je film ODLIČAN!
|
Te "avatar" kamere su korištene za snimanje 3D scena u Transformerima, zato i kažu da su to najbolji 3D efekti odmah poslije Avatara. Ja pojma nemam, nisam gledao.:D
|
Kakvo licenciranje tehnologije i kakve su to gluposti da je Avatar jedini u cijelosti snimljen 3D film. Avatar nema ništa revolucionarno u "svom 3D-u" već je samo evolucija načina kako su prije snimali. Uostalom. Hvaliti nekaj kaj je snimano ispred green screena u studijskim uvjetima te kasnije dodano u renderiran svijet je skoro isto kao hvaliti renderirane animirane filmove za svoj 3D. :D
http://en.wikipedia.org/wiki/3-D_film |
|
znaš kako ćeš znati da je film pravi 3D?
dvoje ljudi pričaju na sceni ili šta li već, i onda pogledaš u pozadinu. ako možeš fokusirati sliku očima, onda je 3d, ako ne možeš, onda je jeftino sranje. |
Proklinjem onoga ko je u Slav. Brodu zatvorio kino prije prije 10 godina :fuming:
Svaki film moram čekat u DVD obliku, a pogotovo ovakav spektakl kao TF3, moram čekati do jeseni da dođe na DVD :fuming: Dođe mi da sjednem u auto i odem do Osijeka/Zagreba i pogledam kak spada! |
Nisam znao da je i kod tebe stanje tako loše.
SB je imao 2 kina, jedno zatvoreno prije 15, a drugo prije 10 godina. Već 3 godine se gradi jedan ogroman trgovački centar koji će u sebi imati CInestar, centar je trebao biti otvoren u 10. mj. pretprošle godine, pa u 10. mj prošle godine, da bi tad rekli da će biti u 10 mjesecu ove godine, malo nemoguće jer su se pomakli sa mrtve točke i počeli kopati prije kojih mjesec i pol, a i to ide katastrofalno sporo.. Dakle uz malo sreće imat ćemo Cinestar za godinu-dvije, a dotad ili čekaj DVD ili put pod noge u grad sa poštenim kinom :) |
Pa s obzirom kakvi sve ljudi danas zalaze u kina, barem ovdje u Zagrebu, rađe budem pribavil film na ovaj ili onaj način.
90% ljudi tokom filma ima koncentraciju trogodišnjaka, 3d naočale koje se očito čuvaju u fritezi punoj ulja, općenita nekultura ponašanja -ne hvala.:) |
@tech: potpis.
kad sam gleda avatar u kinu, prvih 10 min brisa sam naočale, buka u gledalištu često je bila jednake jačine ko i zvuk u filmu, stalno je nešto klapalo, šuškalo... kući imam puno manji ekran. i mir. |
Citiraj:
Titlovi pa su posebna priča, kao da su korektorom ručno pisali slova na traku :D Radi takvih kina većina jednostavno nema izbor: Ili nabaviti film svima poznatim kanalima ili potegnuti put zagreba (100 km) za cinestar. :nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Centar se gradi na Jelasu, tj kad ideš sa Jelasa tamo kod križanja prema granici, zapadnoj obilaznici i prema centru.
Praktički iza Katehetskog centra :) Bit će to poprilično veliko, a Cinestar su najavili kao prvi projekt u centru. |
Citiraj:
a da ne kazem, da ako hocu pogledati neki film koji nije marketing napumpao i slucajno ipak igra u Sisku, cesto - nema projekcije. jebiga ljudi (kaze covjek na pultu), vas je 5, premalo i otkazana projekcija :). i onda nis, svatko svojoj kuci popisan........... i da, posljednji film koji sam sa uzitkom pogledao u Sisku (inace se kino zove Kristalna kockica vedrine) je Kralj lavova (:D), jer je kino za tadasnje standarde bilo vise nego adekvatno. problematika je sto eto, u tih 15 godina, valjda nista nije ulagano. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |