![]() |
Citiraj:
nego dali je netko napravio update na MIUI 12 ? ali ručno, jer mi nedaje nikakav update kada idem provjeriti u mob.. ovdje: https://www.xda-developers.com/downl...-poco-devices/ pod 13. Redmi Note 9 / Redmi 10X 4G (merlin) samo ne piše za koju verziju Note-a 9 je ovo ? ja imam čisti Redmi note 9 sa mediatek chipsetom. pa sada ne znam dali je netko na taj način napravio update ? |
Sjeo MIUI12 noćas, sve radi uredno.
|
Citiraj:
|
na Mi9T valjda.
meni isto dosao sinoć. Updejto za sada je sve OK isto tako. |
ok. valjda bude uskoro došao na Redmi Note 9...
jer me totalno živcira, da se ekran upali na svi pokret... |
Mi9t
|
Citiraj:
Lijepo radi, napokon app drawer, pa sam mogao deinstalirati Nova Launcher. Samo sam ukljucio onaj neki command center ili tak nes i sad mi dropdown ima dve funkcije koje, koliko vidim, idu random. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Swipe sa lijeve strane je za notifikacije - swipe sa desne strane ekrana je za command center.
I možeš sa sredine ekrana, ne trebaš sa vrha svajpati. |
Citiraj:
|
Jel uzeo netko već Poco F2 možda? Trenutno se nadje i za 3200kn,pa razmišljam o kupovini i to samo zbog velikog ekrana bez ikakvih kratera na površini.
|
Ekipa jel vam mobovi love 5g+? Gore u uglu na tmobile mrezi pise 5g
Evo slika Ne znam sta i kako, mob inace nije 5g (Redmi note 7)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...613ac03677.jpg Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Ali to se trebalo naknadno instalirati kroz Xiaomi Launcher (guglao na brzinu). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni na Mi9 Lite i dalje ne nudi MIUI 12
|
Xiaomi izašao iz Android One, ništa od Mi A4....Šteta 😏
https://m.gsmarena.com/xiaomi_will_n...news-44589.php |
s ova tri prethodna su se toliko proslavili pa nije ni cudo da nece biti cetvorke
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Samo što su na A3 toliko puta shebali softver da je mobitel postao poluupotrebljiv.
|
Citiraj:
Citiraj:
da jedan turski general mobile bolje od saomija slozi android one telefon.. sramota. |
Citiraj:
A2 je bio super, nisam znao da nikad to nisu rjesili. O A3 sam razmisljao, ali bi mi fali FHD i MIUI jer sam bio na Mi8 nakon A1 Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Dilema
Inzistirati na RN 9 Pro ili uzeti RN 9 S?
Oba zadovoljavaju ono što ja tražim od mobitela, znam razlike, no koliko je Pro uistinu bolji? Iskustva, preporuke, gdje uzeti u HR? Ah, pucam na 6/128 GB... |
Abrakadabra ako je na rate, i razlika ti je 48 vs 64 megpixela na kameri. Druge razlike nema koliko znam.
|
I nfc nema na 9s.
|
došao mi je update na redmi note 9... i sve je ok
međutim i dalje se katkad ekran upali kod trešnje... :fiju: |
Otkrio sam da mi MIUI ima ultra power battery saver mod. Na 5% je pisao da moze izdrzati jos 19h.... Pogasi sve zivo, temu.. sve.. ostavi mi sms, pozive i whatsapp i nudi mi jos 3 aplikacije da dodam i to je to... Nemam app drawer, nista... Samo osnovno, ko da je to neki ultra lite OS
Koristi li netko OpenVPN na starijem Xiaomiju, u mom slučaju Mi Max? Kako god namjestio postavke aplikacije i MIUI-ja, uvijek ga kroz par sati ubije pa treba ručno reconnectati. Na Huaweiju ista kombinacija normalno radi.
|
RN7 stigao Android 10, ali MIUI 11 još uvijek.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |