![]() |
Dal je P40 Lite bolji od Redmi Note 10? Vjerujem da su kamere tu negdje. Koristi se viber, vocap, gmail, fotke, messenger, surfanje.
P40 Lite 6gb/128gb +2god osiguranje lom stakla 1500kn ili Redmi Note 10 4gb/64gb 1360kn |
Smijao sam se pred koji mjesec kad je čovjek tu u temi tražio mob 2 mjeseca, evo sad se situacija ponavlja kod mene. Izgubio sam se u moru modela. Mi, Realme, Samsung, ovaj onaj. Dakle, kupio bi si mob da mi zamjeni P20 pro kojeg imam već 3 godine. Volio bi čim bolju kameru, da nije premali ekran i da ima fingerprint odispred ili na ekranu, ne bočno. i LED indikator ako je moguće. nebi Samsung. oko 2000 kn +-. pošto ga ne mislim tako brzo mjenjati neću gledat na 100-200 kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je užas, niksd gori telefon po tom pitanju nisam imao. |
Citiraj:
Realme 8 Pro, 108 MP kamera, bude ih ispod 1800kn. Redmi Note 10 Pro isto 108 MP kamera, napucan dobrim specifikacijama, iako čitam da se ljudi žale na softver... |
Citiraj:
|
Citiraj:
:) |
pa koliko vidim, pita je za 2000 kn (+/- 200)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trebao bih preporuku za neki mob. Da podržava 5G i da podržava custom romove. Previše sam navikal na Lineage da se ga tako lako odreknem :D
|
Nisi naveo najbitnije - budžet.
|
Citiraj:
|
Probaj prošarat netom i vidit kakvu podršku ima mii11 lite za romove. Dobit ces odlican mob ako.ima romova
|
Molim savjet pomoć oko konacnog izbora između:
Redmi Note 10 4gb/64gb AMOLED 1360kn ili Realme 6 4gb/128gb 90Hz 1100kn |
Redmi Note zbog ekrana i baterije, Realme 6 zbog 90hz i boljeg proca...
|
Citiraj:
Rn 10 nema NFC ako ti to igra ulogu, užasno hvata wifi signal, zna povremeno štekat pri radu. Ima za ove pare odličan ekran, vjerojatno nešto i bolju bateriju stereo zvučnike, te bi to bile prednosti nad tim realme. Možda su i kamere bolje, pretpostavljam. |
Što uzeti u rangu 6000 +/- 2000?
Draga voli Iphone ali pikira top modele uvijek a sada je to preskupo. Ima Note 10 (ne plus) i to je smeće od telefona. Kamera koma, baterija meh... Bitne su mi tri stvari: * dobra kamera * da je veći * da je ok baterija * bonus: da je UI ok i da nema glupih bugova Samsung ne bi jer je razočarao. Ne želi Huawei. :beer: |
Citiraj:
https://www.oneplus.com |
Što uzeti u rangu 3500kn
Zrna mi ima trenutno huawei p20 koji nakon 3ipo godine polako ide u smece hahah...... S p20 je bila sa svim zadovoljna osim onog njoj najbitnijeg kamere. Bitne su joj tri stvari: * dobra kamera * fluidan ( da ne trza//izlazi iz aplikacija prilikom obavljanja) hahahha to je znao trenutni mob radit * da je ok baterija Ja dam joj preporucio p30 pro al njoj se ne sviđa ideja zakrivljenog ekrana. Dugo nisam gledao mobitele te ne zbam sta je aktualno! U tmobilu mozemo na produljenje ugovora dobit : 1.Xiaomi mi 10t pro (2400kn) cini mi se ok mobitel jedino ne znam hoce li bit velik/tezak 2.Samsung s20 fe (2200kn) u ovom rangu mi se cini da ima najbolju kameru i opcenito da je mobitel dobar al negdje citam recenzike kazu da je baterija dobra dol korisnici kazu da je koma Dal bi vi preporucili nesto u gom cjenovnom rangu. Ne bih polovno jer bi placanje bilo na rate! |
Pixel 4a, Galaxy A52 i A52 5G, Poco F3, Realme 8 Pro....
|
on može birati između mi 10t pro i 20fe a ti njemu predložiš sve odreda midrenđere osim poco f3
|
za 5mj mi istice ugovor u kojem imam s10e. Ima li ijedan mob, slicne velicine, s kojim bi osjeti upgrade (te svakako da ima 5g)?
Najvise bi volio imat bolju bat i kameru. Al "znacajno" bolju. Ne bat. koja na dan moze odradit uru-dvi vise. Il da ostavim tarifu da ide dalje, a novi mob onda npr. dogodine na novi ugovor? |
Moze li se kako na realme 6 podesit da automatski izabere najbolju wifi mrezu?
Sent from my RMX2002 using Tapatalk |
Citiraj:
https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi11_l...iew-2282p5.php |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bas geledam na gsmarena taj Zenfone ima endurance rating od 88h vs 83h endurance od s10e (iako su oni testirali snapdragon a ne exynos). Budem pratio trziste pa cu vidit sto ce bit na jesen u ponudi. :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok ce ti biti baterija na S21 nakon S10E.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |