![]() |
Citiraj:
Fuck me :nuts: |
Sve bu se rastavilo neovisno. Udar je bil jak, vjeruj mi! Samo je prednji desni krak upitan, no to nije bed. Kad bu gol bumo slikali, sad je tek krenulo rastavljenje interijera. Polako ali sigurno :)
|
Citiraj:
|
evo sad ti dođeš i uneseš pomutnju :D
jel pričaš za clio 2 ili 3? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja imam Bosch, i to one obicne, prezadovoljan sam. Jos kupljeni na akciji za 55kn :D
|
evo ti si prvi koji je za 2ojku javio da je zadovoljan sa silenciom pošto smo svi imali isti problem - nehumano kratku trajnost.
|
Citiraj:
|
to je očekivano da su uvijek dobri... isto kao i poluispuštene gume, odvaljen retrovizor, nedostatak raznih tekućina u motoru etc. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U De imaš veći izbor, ali dobri auti su i tamo skupi kao i ovdje. Glupo je za očekivati da ćeš auto star 5 godina sa <100 000 km tamo manje platiti i da će te nakon svih davanja manje izaći nego ovdje. Jedini problem kod nas su auti koji su vani brzo napravili veliku kilometražu koja je prije uvoza "skinuta" i takvih je 9/10 uveženih tako da je stanje u Hrvatskoj da zapravo nema auta sa puno kilometara. Kupac koji je kupio moj passat tvrdi da je bio jedini auto sa >300 000 km na satu a u najboljem stanju. Kupi ovdje auto gdje ga imaš uvjete pogledati i imaš uvid u kilometražu unatrag 5-6 godina, ako se nešto mulja samo se okreni na peti. Nedavno sam kupio još jedan GTI tu kod nas i cijena mu je tu negdje sa svim davanjima nakon uvoza. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj baci neku sliku, predpostavljam 5icu ili? |
Kak vam se sviđa ova fotka?
http://img703.imageshack.us/img703/8660/6r1p.jpg |
Citiraj:
Zasto te lako pamtljive table nikad nisan kuzio :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
OK je auto, ali meni totalno nezanimljiv. ![]() Ovo je auto :care:! |
Pital sam kakva vam je slika a ne koji auto volite ili zašto ne kužite rege ili...
|
meni amateru slika kao slika je odlična... zakej?
|
delete
(vjetrenjače...) |
ozrene fin zvuk ima Mitsu,malo malo progrmis po Gupcevoj :P
|
Citiraj:
Zanimljivo je kako ljudi odmah imaju predrasude prema liku koji ima Lamborghini. :D (ne govorim o tebi, nego o internetu. :D) |
Citiraj:
http://imageshack.us/a/img10/7923/iqwl.jpg Tu se vidi novi spuh kak se puši, zvuk sad puno puno bolji (kao što su neki primjetili :goood:) |
Super slike, prekrasan auto. :)
|
Slike su brutala pogotovo ova zadnja sa parom :D Op.a kako bi na taj auto isle te-37 :eek: ove mi se nikako ne svidjaju
|
Da, i para super sakrila lijevi zadnji dio auta. Ja volim ove felge NO bez dvojbe da bi TE37SL Pressed Graphite bile idealan partner, pogotovo uz blago spuštanje! Tu se slažem 100%, no cijena za 18x9.5ET22 je brutalaaaaaaaa!
|
Jel smijes uopce natuknut ? :D
|
Meni su od cijelog tog auta najveca fora blatarice :D posto 10tku nikako nemogu prozvakat
|
Automobili
Citiraj:
Inače ovako ja vidin idealnog Eva, 9 linija max, jednostave felge, bez ikakvog dodatnog kiča :) (mislin da san ga već stavlja par puta, ali opet) Citiraj:
|
Veliš probal si te felge pa ti nisu valjale, ono preteške su ti i nekvalitetne?
Da tebi je upućeno. Eh da, taj tvoj Evo ti je jedna od najvećih prevara, kao i Extreme Tuners. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |