![]() |
Fargo nova epizoda demolira standarde u izvrsnosti serije!
|
Itekako se slažem. Jest da je bila filler, ali brate... Meni sezona 2 postaj bolja od prve iako je sporija i ozbiljnija.
|
serija SF: Black mirror
- svaka je za sebe. odlična je. pilot je najslabija karika. počeo sam gledati Utopiu: prva sezona je napeta i zanimljiva. također SF. nije brutalno uvjerljiva kao neke, npr Wayward pines je razrađeniji bio. PS tko kod je gledao seriju, a nije film i obratno: pogledajte Fargo i jedno i drugo. što se mene tiče: film je kult. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel gledao ko marvels jessica jones i into the badlands
ova druga me privukla samim posterom... lik na motoru s katanom na ledjima :D |
Gleda ko The Man in the High Castle?
|
ja mislio da je samo pilot bio izaso... kaj krenula je serija?
edit: isprike, na TD-u samo prva epizoda od prije 10 mj :D |
Dvije su vani :D gledam NBA pa sam naletio na reklamu hehe
|
Pilot je bio tako dosadan da ni ne pomišljam na daljnje gledanje. Možda će biti bolje, ali fakat, stravično dosadan.
|
Slazem se. Pogledah sinoc pilot, i odustajem. Dosadno :(
|
Gledam Most S03. Ne, nije Petrov nego origigi SWE/DEN koprodukcija Bron/Broen. Serija je hebena. Toliko likova i radnji koje izgledaju međusobno nevezane da samog kraja kada se kockice poslože i vidite da imamo domino efekt. Prva liga.
Glavna glumica i dalje briljira u ulozi neemocinalne Sage. |
Onda pogledaj i Forbrydelsen, jos bolja od mosta...
|
Citiraj:
|
Oduševljen sa Fargo 1. Sezona. Čekam kraj druge da je pogledam u 3 dana:D
Preporuka za neku drugu sličnu, krimi seriju? Čini mi se ova Americans dobra? Pogledao The Wire svih pet sezona više puta i to je nenadjebiva serija. |
The Shield?
|
Citiraj:
Forbrydelsen ti je super i gornji post stoji. |
pogledo preko vikenda mini seriju Kampen om tungtvannet (eng. The Saboteurs) o pokušajima nacista da naprave atomsku bombu te kako su ih saveznici sabotirali, kao ljubitelju WW2 tematike jako mi se svidjela. Jel netko pogledo još koju epizodu serije the man of the high castl? meni se svidjela i pogledo pilot i sad čekam da nađem vremena a ostatak.
|
Kakav je Arrow? Kakva je to tematika?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A Gotham je prema obadvije velik ko' kuća. |
Ok, onda ide Gotham da popunim rupe od Farga do Farga :)
|
Citiraj:
Arrow je bvzv, a i Flash lagano postaje sve nezanimljivi. |
The man in the high castle, pogledao prvu sezonu, meni jako dobra, neznam zašto je nekima smetalo to što je sporija. Zanimljiv pogled na alternativu.
|
The Walking Dead.. koja debilana ahahahahaha, pa ko to snima jbt :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nemojte tako,plavuša može ostat..:goood:
ali ostale spodobe ne,i onaj nabildani afroamerikanac mi ide na jetra. ..kad smo kod potonjih,nisam znao da je krenula Brooklyn Nine Nine s03,oni su mi baš ok. |
Pogledao prvu epizodu Mr Robot. Za sad mi se čini da će mi se jako svidjeti serija.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |