![]() |
|
Citiraj:
danas se smatra sramotom ako ideš busom ili biciklom |
Nije da se baš smatra sramotom, već je javni prijevoz u ZG dosta loš. Slaba je povezanost, tj. ponekad treba presjedati po 2-3 puta. Za moju relaciju kuća-pos'o, kad nema gužve, s autom mi treba 10 minuta, javnim prijevozom mi treba 45 minuta i moram ići bus-tramvaj-tramvaj. Čekam bus, pa čekam tramvaj, pa opet čekanje zbog presjedanja na drugi tramvaj.
|
Jbg, ja volim SUV-ove jer su imam puno veci pregled oko sebe nego u drugim autima. Osim toga, kao sto rece Coconut - nije mi vise 25 godina da mi je bas ugodno izvlaciti se iz sportskih auta. Koljena i ledja mi se svakodnevno zahvaljuju ako im priustim visu poziciju sjedenja. Trece - sa svojih 195cm i 120 kila mi nije bas ugodno u malim i skucenim autima. Cetvrto - zaboli me kuki za stereotipe iako zivim u drzavi gdje SUV-ove, BMW-e i Audije i Mercedese voze Turci, a choppere i maxi skutere umirovljenici i eto bih po nekom pravilu trebao voziti elektricni autic i R1300GS da bih se uklopio u gomilu.
Neka vozi svatko sta zeli, u cemu se osjeca ugodno i sta svojim novcem moze kupiti. Jos bih trebao nekome polagati racune sta ja sa svojim novcem radim... |
U vrijeme kada sam ja bio srednjoškolac, bus linije 32 za RI je vozio iz Lovrana svakih 20 min, a između 12 i 15h svakih 15 min s time da je bilo i buseva koji su vozili đake i radnike direkt iz Opatije u RI.
Normalno d aću se voziti autom u RI jer sada bus vozi svakih 45min u špici, a izvan nje ni sam Bog ne zna kada ćeš stići doma. |
kod mene je situacija da mi je "sportski" neusporedivo udobniji od SUV-a :D
|
Citiraj:
Prodaj meni F11 kupi si nešto povišeno :) Citiraj:
|
Citiraj:
Amdejca za predsjednicu! Imaš sriće da medo ne vozi SUV. |
Ja sam 2021. za bivsu pandu 15'' nove momo felge kupia u slovenskog vulkanizera zaverski.eu preko njuskala, pa baci oko: https://www.njuskalo.hr/trgovina/zav...tegoryId=12177
Cua se sa Matjazom na whatsapp, ispale me tada 220 eur 4 nove felge i 40 eur dostava. |
Jučer gledao TV Automagazin u kojoj je bila reportaža sa pariškog salona automobila. Za petrolheada poput mene to je bila noćna mora - više EV-a nego ICE-a, pun q nekih noname firmi, Ford Capri koji više nije 'Mustang za siromašne' nego EV SUV,.... :puke:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam to čuja za ljude koji sele u Samobor...da se mogu hvaliti prirezom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw jutros u 7 nije bilo gužve na Jankomiru, ulaz u Zg. Ali je bio kaos na čvoru Jankomir prema zaobilaznici u smjeru istoka, kolona je bila maltene od CCO do zaobilaznice... |
to danas izlaze iz ZG oni što ju jučer dolazili :D
|
hahahahahaha :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2: |
Citiraj:
Ajde da si kupio mazdu, merca, audija, bmw, lexus ili volvo... Ali korejskog kadeta :D |
Citiraj:
Morat cu si neka prava muska kola kupiti :D Bolje da vam ne kazem sto imam u planu sljedece uzeti :D |
Kiu Sportage uzmi, nemoj biti papučar.
Žena odabire boju, naravno. |
Kakav pobogu Sportage. Ako već mora biti Kia, za prave muškarčine u obzir dolazi samo Sorento.
|
Ali samo crveni :D
|
A ne, ne - crni da sliči na Tahoe i one druge američke mrcine obzirom da i sam amerikaniziranog izgleda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ko bog nešto na struju. :D |
Automobili
Citiraj:
I dobra je za izbacivanje bubreznog kamenca. Isprobao prosle godine hybrid, jako tvrd auto, bas za one koji vole tvrdo :D :D Citiraj:
Ako ne kupiš Škodu ili slično sljedeće što će biti je non binary they/them. |
Citiraj:
Šta je onda Škoda Karoq, majke ti? Hiltica? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:16. |
|