![]() |
Razumijemo se. Nije Honor idealan, update nije ni blizu Samsunga recimo. Android 14 se još ne spominje, tek je u beti. Moraju oni još dosta raditi da u tim bitnim sitnicama dostignu konkurenciju...
Samo da je dočekat swipe za notifikacije i ja sretan 😁 |
Mene samo zanima koji je to iPhone kojemu face unlock radi slabo, pa to im je udarni fičur. Ne znam za Honore ali Samsunzi, Pixeli, Xiaomiji... prismrdit mu ne mogu po tom pitanju.
|
Imam sluzbeni Iphone 14 i radi u jedno 60% slucajeva, sto je meni katastrofa....
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Opa odlicno, to je najbolja situacija za usporediti....A s cim ti zena nije zadovljna na s23+?
|
Krivo si ga shvatio. Htio je reći da za Samije i iP maske radi svaka šuša, a za Honor malo njih.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sa kamerom je najveci problem slikanje u pokretu, to je opce poznato za samsung ali bateriju svi hvale tako da i mene zanima u cemu je problem...
|
Citiraj:
Za Samsung smo iskeširali oko 1300 za 512 GB, a ja Honora uzeo za 750 koji isto ima 512 GB. Ja Honoru nemam zamjerke. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Veli žena da bi kupila mob do 200tinjak€, malo sam čačkal po njuškalu i naletio na https://www.gsmarena.com/xiaomi_redm...2_4g-12188.php
Redmi Note 12, mob je praktički novi, korišten 2-3 dana.. Za (punjač, usbc kabel, maskica) 130€ nisam našao niš bolje tak da tu nije bilo puno dileme oko kupnje. Kamera je (selfie kamera je tak tak) solidna, performanse (SD685) su ok, ima single speaker, 8/256 je u rangu većine smartfona. Ima 3.5mm utor:goood:, 120Hz ekran i onak na prvu, to sve čist pristojno radi, ostao lagano iznenađen za ekran na kojem je brajtnes jaaaaako dobar, to mi je prvo upalo u oko, a kako i ne bi:D I ono najbitnije, mob je fakat (183g) lagan, s obzirom da joj je prijašnji smartfon poco x3 pro bio 215g i razlika se osjeti i to dost. Cijene u dućanima za navedenu smartfon su oko 180€+/-, što je po meni ok za novi mob; eh sad da je malo bolja kamera, malo brža memorija i stereo zvučnici, cijena bi otišla daleko iznad 180€. |
taj xiaomi 8/256 sam kupio ženi za Božić kao zamjenu za 5g stari Huawei Smart P u Linksu za 175 EUR.
Sasvim ok mob. Da nemam službeni mob kojeg koristim i u privatne svrhe taj xiaomi bi mi bio u užem krugu izbora |
Citiraj:
daj se rastegni na note 12 pro 5g... 224 eura u alo alo. imao ga za službenog,uzeo frendu, lijepo rade. običan note 12 5g je spor(iji) dosta. a ti gledaš note 12 4g. |
Citiraj:
Hand to hand, poco x3pro vs redmi note 12, da, vidi se da je poco jači, ak pričamo o surfanju, scrollanju stranica. Dal je 4g ili 5g, potpuno nebitno. Mob nema flagšip proc, al je zato display odličan i ima 3.5mm. Za te novce ne smijem ni prigovorit na bilo što, pošto se za te novce nemre niš poštenog kupit. |
neznam šta se poco-u desilo kojeg si imao, ali ovo ti definitivno nije upgrade.
nisam mislio 4g vs 5g brzinu neta koliko na chipsete u tim modelima. note 12 pro bi bio upgrade, em je brz, ima dobru kameru sa ois-om, ali dobro šta je tu je. običan note 12 mi se pokazao sporim, a nemam ništa konkretno na njemu, koristim ga za puštanje muzike u stanu (3.5mm ftw) |
Staklo je već napuklo tak da je selfie kamere neupotrebljiva..
Ovaj mob kolko košta tolko vrijedi, osobno, maks.160-170€ vrijedi. A za 130€ kak se veli, prst u uho i pjevaj.. Za te novce čovjek pregrize neke stvari pa i unatoč slabijem čipsetu. Spor ti je ukoliko imaš neki bolji, kao i taj koji si (note 12 pro 5g) preporučio je sporiji od skupljih smartfona. |
Citiraj:
|
Dobar deal, al je 60hz ekran
|
Citiraj:
Inače ok mobitel. Gledam kako će se odvijati situacija s mojim Mi 11 Lite koje nemam već 2 mjeseca i koje bi bile opcije dobre. Mi 11 Lite ima odličnu kameru, dosta je tanak i lagan s obzirom na dimenzije ekrana. |
Pozdrav svima, molim za pomoć oko kupovine Vivo x100pro, ni sam nisam pametan gdje ga uzeti, kako vidim ne mora biti globalna verzija jer i kineska radi nanašim mrežama a hr jezik ni ne koristim na mob/računalu jedino ako je caka u nečim drugim.
Vidim da ih imaju na tranding shenzeng i na GizTop e sada ne znam ako ide iz kine hoće li mi lupit pdv....na aliju ima pouzdan store i napomenuto je VAT included, na Giztopu su mi odgovorili da nemaju na eu skladištu no da oni uračunaju kao plačena davanja i da se ne plaća ništa prilikom uvoza u zemlju. Pošto nije mali novac/oko 850e nebi da se zajebem jelte, nisam sklon sličnim exibicijama pa bolje da pitam. Ili jednostavno pričekati globalnu verziju na tipa Amazonu....dvojim, trojim |
Trading Shenzen je ok, nema carine ako se odabere Global Priority. Problem je što njima uskoro počinje Kineska nova godina pa ne šalju ništa iz Kine od 20.1. Najbolje ih kontaktirati na WhatsApp....
|
Citiraj:
|
I to što kaže AliExpress da je sve uračunato... teško da će proći na carini. Računaj na dodatne troškove kad dođe u zemlju
|
Hvala na odgovorima, čekam global verziju
|
Mob za klinca, pretežno gaming, za oko 200 eura. ima neki best buy?
|
Neki Poco,
|
Citiraj:
https://www.mobileshop.eu/hr/motorol...8gb-ram-sivi/? Redmi Note 12 Pro 5G 226 eura https://aloalo.hr/xredmi-note12-pro5...oizvod-21021/? Motorola ima jači i bolje optimiziran SoC za igre, ali manju bateriju i dosta je tanja pa se više grije. Note 12 Pro, prednost jača baterija i brže punjenje. |
Hvala. Gledao svašta od ponuđenog, nakraju uzeo POCO x5 pro za malo manje od 300 eura. pojačao budžet.
Ali mislim da ću ga ženi dat, mali će neki polovni dobit. |
X5 Pro isto ima SD778G. Mogao si dobiti više za tu lovu, recimo S21FE ili Moto Edge 40...
|
Citiraj:
Ova dva su skuplja osobito samsung.Samsung je 385 eura. Već sam prečerao sa cijenom, a moralo je ići preko dućana. Ništa polovno, tako da mislim da za 290 eura je poco x5 pro dobar deal. |
Malom uzeti poco x3 pro ako se nadje u dobrom stanju. Sve igre rade kako treba.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na R1? |
Nisi to uopce spomenio prije ali da ima, evo 3 sekunde njuskala:
SAMSUNG GALAXY S21 FE 5G U TRGOVINI Cijena 239 € Mogućnost izdavanja R1 računa Nalazimo se u Sesvetam |
Citiraj:
|
|
MA dobro sve ok. ne pada mi na pamet kupovati "novo" prek njuškala.
firma platila, riješio, trebao sam napomenuti R1, ja zadovoljan kupljenim. Samsung mi ionako ide na živce sa svojim, nema punjača, baterija je za k. |
Koji mobitel do 500 eur kupiti?
Što mi je bitno: 1. (i najbitnije) trajanje baterije 2. da je stabilan u radu 3. da kamera nije baš "žnj" kvalitete 4. igre apsolutno nebitne Na oglasniku foruma sam vidio Nord 3 i OP 11. Rađe bi kupio novi mobitel preko oglasnika, ali ni neki polovni (do cca 3 mjeseca star) ne bi bio loš. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |