![]() |
+1 preporuka za mindhuntera, sporija radnja, ali zanimljiva
S druge strane preporuka i za punishera. Jedini od marvelovih uz daredevila da je dobar. |
Citiraj:
Je, izašla je 6. epizoda... |
Pogledao 2 epizode stranger things s02.
Za sada mi prva sezona dosta bolja. |
Citiraj:
|
Meni je skroz dobra i druga.
Mozda malo losija od prve ali sam svejedno uzivao. EDIT: govorim o sezonama naravno :) |
Dobra je druga. Naravno, nije ko prva jer više manje sve ide istim smjerom, al komentiranje sezone nakon jedne odgledane epizode baš i nema smisla :D
|
Pogledao Shameless S7 - ah, nije loše ali prijašnje sezone su mi bile nekako bolje.
Rick and Morty S3 - odlična kao i prethodne. Curb your enthusiasm - ista stvar kao i kod Shamelessa, nova sezona mi nije sjela iako nije ni za baciti. Star Trek Discovery - uh, ep 4 zadnju pogledao. Nemam neke želje dalje gledati... Trailer Park Boys S10 - ludi i dalje :D Sunčana Filadelfija S12 - zadovoljan |
vidim svi hvale taj rick & morty al meni to nikako nije sjelo :stoopid:.
jel to postane bolje kasnije ili je uvjek manje vise isto? prve 2 epke smo pogledali i delete. |
Ima li koja serija sa WW2 tematikom tipa Band of brothers/Pacific?
|
Citiraj:
Već neko vrijeme želim dati drugu šansu, pa nikako. |
Citiraj:
Citiraj:
"In bird culture, this is considered a dick move", sasvim dovoljno za reći o seriji |
Citiraj:
Ali svejedno ću dati drugu šansu, možda je bio splet okolnosti takav da mi nije tad sjelo, ali ne treba suditi po prve dvije epizode. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Njima recimo nije sjeo Family Guy, dok je meni to alfa i omega u toj kategoriji. Ukusi, jebiga :) Citiraj:
American Dad sam probao i...ne. Cleveland show nisam ni pokušavao gledati. |
eh. meni su family i american dad bili nekad odlicni, al zadnej vrijeme nemaju ideja IMO.
trenutno mi je bob burger i bricklberry puno bolji. |
Rick i mortija zavolio u prvih pet minuta. A slažem se da family guy zadnjih nekoliko sezona nije na nivou kakvom je bio.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk |
Rick & Morty je ok, ima nekih fora scena ali zna biti naporan i previše ići u dubioze, vidi se da je to radija onaj šta je i Community napravija - ok serija koja je zabrazdila u nezdravu nerdovštinu i onaniranje šta je išla dalje :D
|
Ovaj Punisher počme oke, završe na touch feely family sranjima.
Do pola sezone sam počeo premotavat. Mislim da ću odustat od serije. |
Pogledao i drugu sezonu Stranger Things, meni je prva daleko bolja. Mističnija, zanimljivija, napetija. Nije loša ni druga, ali meni je prva daleko bolja. Ženi je druga bolja.
|
St2 S2 jednostavno ni ne može imati isti efekt kao prva jer nije "novo", poznamo likove, lokacije, nema onaj prvotni stih 80-ih a i općenito je manje tih poveznica sa 80-im... Manje je pažnje posvećeno tim detaljima..
|
Ali i dalje jako dobra serija. Obično serije puno više useru, pogotovo kada je ovako specifična serija. Meni i dalje dobra i zabavna i jedva čekam S03.
|
I meni je, no nema onaj vau efekt kao prva.
Malo su imali previše "praznog" hoda, neki novi likovi u seriji oko kojih je potrošeno previše vremena bezveze a na kraju su bili potpuno nepotrebni. |
Ne znam da li je već netko preporučio no evo sada ja preporučam.
The Sinner Vrhunska krimić serija u Netflix produkciji. Krenuo danas i odmah sredio 5 epizoda, zalijepila me za krevet serija. Svaka preporuka! |
Citiraj:
|
|
Užasno smiješno, vrijedi pogledati.
Stalno mislim na psa iz Family Guya. (spoiler ako objasnim zašto) |
Citiraj:
Seth MacFarlane u Family Guyu daje glas Peteru, Brianu, Stewieu i Quagmireu. Od svih njih, normalni glas je dan Brianu, pa ako nisi prije naletio na poneku njegovu epizodnu ulogu (Enterprise recimo), na prvu je čudno spojiti Brianov lik s njegovom facom, ali navikne se čovjek :) |
Trebalo mi je vise od nekoliko epizoda da provarim Malcomovog oca u ulozi meth masterchefa :)
|
Citiraj:
Nemrem reći da je loša, ali nije ni nešto posebno. |
Orville je Star Trek s referencama na aktualne događaje i pop kulturu u stilu Family Guya.
Ne pokušava biti komedija ni parodija, nego klasičan SF s elementima komedije i u toj kategoriji je jako dobar. Ajmo reći da između Star Treka i Red Dwarfa više naginje Star Treku. Od postave, uniformi, karaktera, pa do povremenih pojavljivanja glumaca iz ST, sve je jako dobro izvedeno. |
meni je orville lego cist zato jer se ne uzima preozbiljno pa ne ispadne blesavi trash ko stari STovi. A i novi star trek je ok jer su konacno rjesili
dic produkciju na normalan nivo. Covjek ostario dok sf&f nije konacno uso u maistream( bilo to dobro il lose). Cak mi i pase humor u orvillu, to je fakat ono kaj je falilo starim star trekovima(koji bi presli u totalni cringe cim bi neka romantika/svakodnevna drama clanova posade bila temom.) Pogledo Godless- dobar westrn, preporucam i novi Trailer Park Boysi USA, nije ko stari,al se da pogledat(makar ,bokte i oni ostarili) Poslano s mog C64. |
Shameless je sve,opet teza da tu seriju ne mogu ujebat sve dok su glavni glumci živi.
|
Citiraj:
Generation war il tak nekaj. Poslano s mog C64. |
Citiraj:
Sent from Mobara |
unsere mütter unsere väter a negleski su preveli Generation War
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Godless meni nesto predobro,
soundtrack,atmosfera,gluma,vjerojatno ce bit podijeljena misljenja oko serije |
ja sam ju pogledao cim je izasla na Netflixu, meni je isto odlicna, bas vuce na red dead redemption vibru :)
Sent from LG G2 |
Citiraj:
Vrh! Ako je netko gledao The Night Manager i bilo mu je dobro, neka ne propusti ovo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |