![]() |
Tako je. Pokazuju samo njihov način razmišljanja koji realno vide i pluseve i minuseve u US načinu života kao i u svom zatvorenom.
I nema superheroja i nije (pre)naivna priča. |
pogledo sinoć Fargo film, da znam ovo je serije tema al stavljam tu jer vidim i seriju Fargo, to je nešto povezano?
Film inače me i nije nešto oduševio s obzirom na oscare glumaca i ocjene općenito |
TWD nakon 4 dobre epizode opet očajan. Family drama kakve se ni Kardašijani nebi posramili.
Preskočiti petu... |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
S02 Farga je nedavno počela. Za sada izgleda dobro.
|
Citiraj:
Edit: Gledao itko Peaky Blinders? |
Citiraj:
|
Fargo fenomenalan
|
Citiraj:
Film mi je bomba da se razumimo, ali serija je tako dobra? |
Je,serija je vrh šta se mene tiče. Druga sezona je dosta...ajmo reć ozbiljnija od prve.
|
Prva sezona Farga je extra, ali bas extra. Film nisam gledao, niti cu. Ne zelim si pokvariti tako odlicnu seriju. Drugu sezonu cu pogledati, ali u komadu, tako da cekam kraj sezone.
|
Ekipa, počnite gledati Andrija i Anđelka od naših susjeda. Ja sam došao do 3. epizode i kauč mi je mokar od toga što sam isplakao smijanjem. Urnebesno.
Ima ih na jutubu... |
Citiraj:
Thanks. |
Citiraj:
|
Ne znam kako bi si mogao seriju pokvariti gledanjem filma.
|
Ako ste već zaboravili na Red Dwarf, evo dobrih vijesti
Citiraj:
|
Dobra zena rastura :)
|
meni je ova madam secretary bas dobra.... pogledam na tv-u kad bude ;)
|
Fargo S2 postaje sve bolji i bolji.
American Horror Story S5 dobro počeo ali postaje sve gluplji i gluplji te degutantniji. Pretjeruju sa homo-scenama. Iako Lady Gaga odlično glumi, čak najbolje od svih tamo, postaje malo blesavo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Malo Misto je ipak bez premca.:)
|
Smogovci. Molim lijepo :)
|
Citiraj:
Počnem gledati jedan nastavak ali ne možeš stati, jednostavno želiš pogledati još :D |
Gruntovčani su najjači :P
|
Hand of God, kakti drama ali sam se pol serije razvaljivao od smijeha gledajući facu ludog Perlmana:)
|
Arrested Development.
Jedna od naj humorističnih serija. |
Domaća serija - Bitange i Princeze nenadjebive.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |