![]() |
|
Zakon :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Leasing ili? |
brutalica auto.. boja najbolja.. zadnji brisač nisu morali stavljati
|
Citiraj:
A i neke stvari koje nije velika razlika, znam platiti (ovlasteni) servis jer mi se neda zezat s tim il ne stignem. Ali ako imas neku preporuku za meštra na zapadnom dijelu ZG-a, slobodno javi :) |
Covjece, ovaj Duster bas super izgleda! Cestitam i da ga se navozis :)
|
Duster mi je već neko vrijeme na nišanu za kupnju, samo šteta kaj ga nema sa plinom i automatskim mjenjačem
|
Citiraj:
|
Daj mi reci, iskreno, sad ga si ga malo odvozio koliko je iritantan onaj buzzer za speed limit i ima li opcija da se stisa na neki nizi level? Gledao sam neke pov drive videe na yt-u i renaulti su imali (barem na videu) dosta naporan taj alert. Ali ih nisam cuo u praksi jer kad sam radio probne, nitko nije imao modele nakon 1.7, samo starije.
Auto izgleda bas dobro, lajkam gumene tepihe, da ne kazem kadice. Meni zao sto nisam isao na takvu opciju, jer sam tek nakon kupovine obicnih gumenih saznao da postoje ovi duboki. Boja mi je cak dobra! I kod Kie mi je ta SMB bila prvi izbor. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Varijanta tepiha obično prati paket opreme. |
A postoji gumb za off? Najs! Trajno se ne moze ugasiti, bar ne bi smjelo, ali ako postoji gumb onda bi se valjda moglo prebrikati s nekakvim adapterom kao sto postoji za start/stop tipku. "Trajni" power off.
Renault Clio BF 2019-2023 Car Smart Auto Stop Canceller Automatic Stop Start Engine Eliminator Device Disable https://a.aliexpress.com/_EwgrI37 |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.vecernji.hr/barkod/nije-...mobili-1780524 Na Suzukiju je to sve navedeno u opremi auta, ali kod drugih nisam naletio da navode sve te stvari. Cak mi je navedena i priprema za alkotest, ali nije u funkciji, nema modula. Nagadjam, ako me ikada osude za pijastvo za volanom, sluzbe bi mi mogle ugraditi alkotest koji blokira pokretanje auta ako me namirise. Ili moram puhnuti da bi mi upalio auto (nagadjam!). Tu je i kamera koja snima vozaca (kamera za prepoznavanje umora, ne znam je li pak ona obvezna od 7.mj). Ali najvise me zanima tko ce i kako koristiti podatke crne kutije. Jer ako nisam kriv, ne zelim to dokazivati izjavama svjedoka ciji se iskazi mogu lako srusiti. |
Ovo za prepoznavanje umora je vjv. isto obavezno od 01.07., dobio sam to u Dačiji.
|
Citiraj:
|
Nemam pojma, jedino sto mi pada na pamet je zbog zadrzavanja garancije pa ga maknes prije servisa umjesto da placas kodiranje. Nije da sam razmisljao o tome, samo sam cuo da postoje pa spominjem.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo francuzi nikad nisu znali složiti malo to po motoru, koliko to cijevi prelazi jedne preko druge, koliko križanja, to je nevjerojatno. Kad moraš ići nešto skidati, sve živo moraš pootpajati. |
Cekam ja jutros da prosje neka nova daca duster da me poveze u gym, a kad ono qita. :D
|
Citiraj:
Pa odeš do Dražena. I ostane ti 200 eura u džepu za počastit. |
E jbg nisam ga se sjetio. Ne znam radi ki on kodianje jer se volan mora kodirati nakon promjene tempomata.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Koja je fora sa beepovima? Upozorava na brzinu ako je prekoračena i to nemozes ugasiti? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vani SAD/UK/Australija ti je normalno da recidivistima ugrađuju alkometar u auto, i osoba mora puhati prije pokretanja auta. |
Automobili
Citiraj:
Uh… imao sam takav sudar. Lik u rikverc i bum u mene. Isto tako sam na trubu čim sam vidio rikverc svjetla ali kao da nisam. Ja u drami. Kak sad dokazat da je on mene!? Ispast će da sam ja njega napucao od iza i to sa službenim autom. Došla policija. Plavac se sagnuo, pogledao moj i njegov branik i kaže njemu: “Vi ste vozili unatrag.” Par sekundi mu je trebalo da skuži tko je koga i to je zaključio kao da tu uopće nema dvojbe :) Ja u pozitivnom šoku. |
Trebao bih preporuku cjelogodišnjih guma (205/55/16). Većinom gradska vožnja, eventualno do kleti/voćnjaka :D
|
Kinergy 4s2 preskoči.
Imam ih u toj dimenziji na octaviji tdi 150 ks. Razočarenje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |
|