![]() |
|
Neznam, nikad nisam posebnu pažnju pridavao trpanju auta.
Moja logika je uvijek bila, ako stane po obujmu, kilaža je u redu. Tako sam nedavno prevezao beton u vrećama prvo 650 kg, pa onda 850 kg u citraču. Bez problema ... Jedino da ima umjesto 18", 16" kotače, više bi stalo. Ovako sam imao cca 3 cm od blatobrana do kotača odozada. |
Citiraj:
Identično je moj izgledao. :D |
Vis 2017
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ece2c2fc01.jpg Koze Sent from my iPhone using Tapatalk |
to moj renault sa familjom :D
|
Citiraj:
|
Ima tko iskustva s dba diskovima?
|
Citiraj:
Pozdrav iz Valhalle. Ima i ovamo interneta. :D |
nemoj tako, čovik nam se želi prikazati u moćnom svjetlu.
Ja sam primjerice oduševljen šta je dolazija sa treninga, jer to znači da ga je čak i umoran od treninga natjera da promini mišljenje. |
Citiraj:
@Taproot7 imas jos kandidata, volfinjo je bio samo pocetak... |
Citiraj:
To je klasika. U oba pravca :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle, pričam za godine 98u i 99u kad sam ga ja posjedovao. Kasnije (nakon prometne, silom prilika jer mi je trebalo svašta nešto) sam preko tetke u njemačkoj došao do jednog bmw autosalona negdje kod nje u komšiluku, mislim da je u regensburgu bilo, i od tad na dalje smo preko nje tamo naručivali dijelove, jer ovdje kod nas je bila nemoguća misija išta naći (zamisli facu slovenca na granici kad je otvorio tetki gepek, ona vozila novu kiu pride, švabica, švabske table, a vozi u Hr u gepeku žute koni-e od m3 i 1 felgu :D). Što se motora tiče, nikad nikakvih problema, niti na kocki, niti kasnije na e36 iS-u. Pogotovo ne s pucanjem glave, a oba su bila u blokadi u to vrijeme svaki dan pod normalno:fiju: |
Citiraj:
https://images2.imgbox.com/c0/60/Nzm4aM8i_o.jpg :) Ljetos kad sam kretao na put :) (zadnji leže malo više pošto je ulaz pod nagibom). A ovaj izgled mi je samo zadao glavobolje jer mi se odmah krenulo motat po glavi da ga malo spustim (ali ne baš ovoliko) i da mu dodam bar još 50KS/70Nm :kafa::roller: |
Ne planiraš više odlazak na ljetovanje u njemu? :D
|
Vidim da tu ima raznih kabela i cijevi pa je taj odmor vjerojatno bio radni i prije bi se mogao nazvati umor mego odmor :D
|
Citiraj:
to sto je bio noviji 103kw motor, zbog optimiziranog ECUa i zbog izlaska E36ce apsolutno nema nikakve veze sa talijansko/portugalskim "M3"... FYI kocnice su na serijskim i 318iS i 320iS bile iste, 260/258 mm s time da je 320iS uvijek bio sa ABSom... taj tvoj 318iS je nekaj bio kemijan ocito... cudi me da ti @De5tr0yer nije već lekciju odrzal... |
Citiraj:
sigurno je u rukavicama (za tajlandski boks) vozio pa se ovaj usro :roller: ehh...medo <3 |
Spada li u tu kategoriju priča s mahanjem i trubom ispred naplatnih, pa spuštanje prozora i bacanje van tetovirane ruke automacki ubija nervozu u ovom iza i pravi razmak od 2 auta? :D
Prije par dana sam to čuo na roditeljskom. DA, na RODITELJSKOM. :D |
Napokon stigao Duster :chears::goood:
|
Di su slike!?
Osmijeh iz udobnosti kabine? :) |
Priznaj, jesi prdnuo u sjedalo odmah ili na prvom semaforu :P
Cestitke neka te dobro sluzi! |
Citiraj:
Citiraj:
|
koji turbo-mlinac je unutra?
|