PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Tanks (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187912)

Brzi Picek 07.03.2016. 21:10

to prvi put čujem
kako naći normalnog , preko klana ili nekako drugačije ?
kako se ide na to "platoon", jel preko "garaže" ili nekako drugačije

znam za ono da se traži klan za igru, ali nisam znao da može i u dvoje
ima li koji sajt, a da nema veze s "komšijama" za druženje , ako znaš

mrva_zg 08.03.2016. 12:37

U igri pozovi ekipu
prvi game si najebo a kasnije samo s njim platuniraš dalje

koliko puta sam tako ako moja ekipa nije online i ekipa isto traži tako platoon sa norlmalnim igračima tako da nemaš brige da ćete odfrkanit.

JozicA 08.03.2016. 18:53

a random je cista lutrija, kad igras solo, naravno ... upalio igru prije dva sata, jos pobjedu vidio nisam, kao da ima neki faktor u MM rangiranju da mi namjerno shebe postotak pobjeda u WoTu, i sto vise igram to me vise gaze, napadao, kampao, nema veze, poraz za porazom... video od maloprije, za nevjerovati, samo sam stao i gledao sto mi suigraci rade... dal da se smijem ili placem...

mrva_zg 09.03.2016. 10:52

Ja jučer nisam imo win chance iznad 20% u 10 partija, ko da se uroti wg protiv tebe :D :D

JozicA 09.03.2016. 19:40

Ma nije to do WG, nego do morona koji igraju ovu igru, covjek bi pomislio da netko s 40k bitaka zna igrati igru, ali ljudi su ipak samo ljudi... a i ja ispadam moron sto je uopste igram...
http://i63.tinypic.com/34npsp2.jpg

ni 3 minute i gotovo....

edit:
vecer ipak s M zavrsila,video, na kraju sam imao rezultat od 6/24, nije lose ... moglo je i gore proci danas

KillerLoop2807 10.03.2016. 09:36

Jučer sam vidio lika sa 56k odigranih i 124 WN8...

I još par njih sa 30-40-50-60k i WN8 u rangu 300-500.

Ja bi odustao davnih dana da sam toliko loš.

mdodig 10.03.2016. 10:07

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2901262)
Ma nije to do WG, nego do morona koji igraju ovu igru, covjek bi pomislio da netko s 40k bitaka zna igrati igru, ali ljudi su ipak samo ljudi... a i ja ispadam moron sto je uopste igram...
http://i63.tinypic.com/34npsp2.jpg

ni 3 minute i gotovo....

edit:
vecer ipak s M zavrsila,video, na kraju sam imao rezultat od 6/24, nije lose ... moglo je i gore proci danas

Kad spominješ morone i ostaviš ovu listu, svaki put pogledam da nisam na njoj :))) :chears:

KillerLoop2807 11.03.2016. 12:04

Baš sam prekjučer upario svoje AKG sluške sa Xonar U5 karticom i divio se količini novih zvukova u WoT-u i kako sve zvuči duboko i moćno. No jučer... jučer...

Hello, I'm Will Smith and welcome to the Wild, Wild West!

Koja katastrofa od sound enginea... Doslovno mi zvuči kao okršaj na divljem zapadu. "Big guns" zvuče kao da pucanj iz puške, ostalo su neki bang bang revolveri. Još mi jutros zuji od kakafonije visokotonskih zvukova.

Jedini plus mi je sound na 6th Sensu.

JozicA 11.03.2016. 19:40

Ma ja se nemogu na zvukove navici, nekako mi cudno, pa ugasim zvuk i slusam radio u pozadini... a maloprije odigrao jednu,a malo je cudno reci cudnu partiju.. video ... ja opet solo na jednu stranu, ovaj put sam apcr natovario pa zaboravio prebaciti na standard ammo, ali ima se pa se moze :P... ganjam onaj zadatak za ubiti 3 arty ali nebi dobio 3, cak i dvje su mi cudo u partiji... e da, i ovo poboljasnaje s krugovima je zakon, konacno znam dokle vidim unutar igre, pomaze jako puno...

dashko 11.03.2016. 20:39

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2902063)
Ma ja se nemogu na zvukove navici, nekako mi cudno, pa ugasim zvuk i slusam radio u pozadini... a maloprije odigrao jednu,a malo je cudno reci cudnu partiju.. video ... ja opet solo na jednu stranu, ovaj put sam apcr natovario pa zaboravio prebaciti na standard ammo, ali ima se pa se moze :P... ganjam onaj zadatak za ubiti 3 arty ali nebi dobio 3, cak i dvje su mi cudo u partiji... e da, i ovo poboljasnaje s krugovima je zakon, konacno znam dokle vidim unutar igre, pomaze jako puno...

xvm mod? Dobiješ te kružiće i counter za damage koji si napravio tj. primio. Naravno cijeli wn8 sustav sa win ratio i chance2win statistikama.

pinkskin 11.03.2016. 22:00

Misli na krugove na minimapi.

nego šta velite na ovaj trio "fantastičnih", pa gdje se samo nađu sa tolkim w/r

https://www.dropbox.com/s/abvkg0wuke...t_034.jpg?dl=0

JozicA 11.03.2016. 22:48

Citiraj:

Autor dashko (Post 2902087)
xvm mod? Dobiješ te kružiće i counter za damage koji si napravio tj. primio. Naravno cijeli wn8 sustav sa win ratio i chance2win statistikama.

Maknuo sam ga, jer onda se samo zivciram kad vidim masu crvenih u timu i wr 22%, a i drugacije onda igram, ovaj dodatak minimapi s zadnjim patchem je pravo osvjezenje, meni kao njubeku vise nist ni netreba... bez modova i xvm igram rastereceno pa kud puklo da puklo, a zadnjih sat i pol pucamo po savovima, gazenje do bola, kad s svabama od 14 partija imao samo jednu pobjedu... nevjerojatno, ali je tako... ali nema spavanja do pobjede, i onda pade M... em ti igre.. video

http://uploadslike.com/image.php?dm=QE8L

Gumby 11.03.2016. 23:20

Obično se ne hvalim ovdje, točnije ovo je prvi put...
Odlučio sam se počastiti s STA-2 i tenk je ludnica!!!
Prvi partija, doduše imao sam sreću i bio top tier i zaradio Ace, high calibre i top gun :).
To mi se još nije dogodilo.

Inače, zvukom nisam zadovoljan. Kao što je netko spomenuo, na prvu loptu je fora, pogotovo zvuk motora. Ali kasnije skužiš da ti to samo otežava igru jer se gubi točnija zvučna slika i postaje zamorno. Preizrađen zvuk motora, pogotovo u usporedbi s paljbom topova. Isprobano na relativno kvalitetnim slušalicama i na 5.1 zvučnicima.

Nadam se da će to doraditi u sljedećoj zakrpi.

rodney 12.03.2016. 11:07

Citiraj:

Autor Gumby (Post 2902147)
Preizrađen zvuk motora, pogotovo u usporedbi s paljbom topova. Isprobano na relativno kvalitetnim slušalicama i na 5.1 zvučnicima.

Nadam se da će to doraditi u sljedećoj zakrpi.

Misliš "preizražen"? Pa zvuk motora se može zasebno podešavati, smanjiš volume i vozi..

Gumby 12.03.2016. 14:01

Citiraj:

Autor rodney (Post 2902220)
Misliš "preizražen"? Pa zvuk motora se može zasebno podešavati, smanjiš volume i vozi..

Tipfeler...
Skužio sam zašto mi je zvuk "flat" - šupalj. Na 5.1 zvučnicima mi ne radi centralni zvučnik. Inače mi zvuk radi normalno, u SB softwareu, u Win audio control panelu itd. Znači da je do WOT-a. Ima li netko slična iskustva ili savjet?

JozicA 12.03.2016. 15:19

A meni nikako te tri arty da mi se dese u partiji... odustajem danas vise, njubeki se aktivirali, ili gazimo ili nas gaze, ovu zadnju (video) smo mi pregazili... s pobjedma sam na 9/17 .. iznenadjujuce za subotu...

dashko 12.03.2016. 15:39

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2902327)
A meni nikako te tri arty da mi se dese u partiji... odustajem danas vise, njubeki se aktivirali, ili gazimo ili nas gaze, ovu zadnju (video) smo mi pregazili... s pobjedma sam na 9/17 .. iznenadjujuce za subotu...

Kakve ti sreće imaš sa mediumima strašno, da bar meni tako uleti partija na x3 sa churchillom koji stoji ravno 2 minute i čeka da ga puniš ili oi prasac gleda i zuji. Envy na najjače :S

JozicA 13.03.2016. 09:58

Ma pasu mi ti brzi srednji tenkici, volim juriti, zato i brzo poginem :)

Kupio maloprije Japanca 5 tier/ na akciji 50%,pa nek se nadje... i odma u prvoj bitki 1 pala, skoro i M da se nisam ispromasivao toliko ... video ... cini mi se zabavan :)

edit:
Kupio i heavy tier VI japanca sinoc, naspram tier 5 ovo je bure na gusjenicama, i svi me buse, ili me takav MM dopadne, ma sve prolazi u njega, drvo se orusi na kupolu i skine mi 200hp...karikiram...

edit2:
nova fizika na djelu, partija nist posebno, skupljam 9000 blokirane stete ali prije na lotu dobiti nego to... ali miš sam okrenio kao da sam balerina.. gledam i nevjerujem... em ti igre... video

edit3:
bili mi necaci danas na cuvanju, stariji ima 4.5 godine, i dam ja njemu da igra tenkove... prvi put u zivotu je klinac igrao i opet je bio bolji od 12 suigraca u timu u prvoj partiji ikad odigranoj, kad sam to vidio neznam sto da mislim o ljudima koji igraju ovu igru... video ... nista mu nisam govorio, samo sam ga ostavio da se sam snalazi kako zna i umije...

edit4:
dosao s posla, upalio tenkove, jednu brzinski... s t44 pala 2 zvijezdica na topu...
http://uploadslike.com/image.php?dm=99E8
skuhao kavu, pokrenio drugu partiju s kv-4, on po redu drugi, i pade i s njim 2 zvijezdica... em ti igre... 2/2 .. 100%
http://uploadslike.com/image.php?dm=1I0J

dashko 17.03.2016. 13:00

Sinoć partije neke mutave, jednu odigramo zgaze nas blesavo 7 njih rusha jedan flank izginem drugi, slijedeća partija - ista mapa, opet na istom flanku niti jedna osoba ne dođe, završimo sa pobjedom niti jednog metka nisam ispalio :S

I onda danas ovakva sreća, strašno nešto.

Ss Link - brat bratu 15 minuta snipanja na erlenbergu.

Video prilog, fala fala, biti ću ovdje cijeli tjedan :D

Tomfi 17.03.2016. 16:14

Nova realna statika - nema veze s realnošću.
http://wotreplays.com/site/2552349#m..._2015-tetrarch

mrva_zg 18.03.2016. 09:14

Naganjam več 2 tjedna intenzivno spot misiju za t55 i nikako dobit mapu
Dobijem konačno i na kraju me rokne arty debila jer sam išo i njih nač umjesto da sam čućo u čošku i prileko kraj partije.

Ali ajde bar sam sa RU-om napravio 10800 spoting dmga :D

http://wotreplays.com/site/2553430#f...hpanzer_ru_251

dashko 18.03.2016. 20:17

Jel zna netko na koji način se određuje u koji battletier ulaziš? Pomislio sam da je možda tech na tvom tenku povezan sa time, slabija cijev ili nešto od ostaloga ti je manji tier od tenka ili isti pa to vodi do nižeg battletiera?

Brzi Picek 19.03.2016. 13:02

ne mogu nikako da instaliram ni jedan drugi modpack osim onog koji trenutno imam iskemijan na 9.14 verziji

ili mi se tenk ne pojavljuje kada započne odbrojavanje ili neče ni otvoriti prozor za logiranje, smrzne cijeli PC

koliko sam gledao večina modpackova sve izbriše pa ne bi to trebalo da bude problem, ali meni naprosto neda ništa drugo staviti

zna li netko otprilike u čemu je štos

dakako resxxx folder , cashe je izbrisan i igra startana po default postavkama bez moda, onda radi, ali kada se uključi bilo koji mod igra blokira

help , nemam više pojma što je

buljo 19.03.2016. 13:49

Ak baš niš ne radi, pobriši sve i skini igru nanovo :)

Meni od patcha ne radi replay, nemrem niš pogledat, kad dođe loadanje mape do kraja stane i ne mrda. Probao jučer kod frenda i ista stvar. Obojica korisimo oldskools promod.

Brzi Picek 19.03.2016. 14:27

probat ču jer nemam ideje koji je razlog

m4dm4n 19.03.2016. 19:33

Citiraj:

Autor buljo (Post 2905248)
Ak baš niš ne radi, pobriši sve i skini igru nanovo :)

Meni od patcha ne radi replay, nemrem niš pogledat, kad dođe loadanje mape do kraja stane i ne mrda. Probao jučer kod frenda i ista stvar. Obojica korisimo oldskools promod.

Updateaj Promod i radit će.

Brzi Picek 20.03.2016. 13:36

promod isto ne radi:
instalira se sve ok, pokrene se loader i stop , blokira se cijeli pc, samo restart pomaže (tipkom)

nevjerovatno koji problemi, radi samo default dakle bez ičega, ili s mojim kompletom koje sam ručnu ubacivao, ali promjenom bilo kojeg moda opet ručno blokira se pc

moram nanovo instalirati po treći puta ovu 9.14 verziju

igram danas E75 i nakon 12 ispaljenih hitaca u razne tenkove ni jedan nije "penetrirao" ?
top od 12,7 cm ne koristim jer njime ni francuze ne mogu da bušim s guza

gađam pod 90 stupnjeva par puta u gusjenicu, ništa
pa u bok kupole, ništa
pa to je za ne vjerovati koji talent imam za faliti ili je neki novi "mod" izašao da nisam upoznat

ali zato s 110 i 100mm topom naplačujem svima , a ima mnogo lošije karakteristike

jel su nešto opet shebali po pitanju probojnosti njemačkih topova zna li netko ?

dashko 20.03.2016. 19:25

Strašno nešto je dobiti OI sa howitzerom u <=6 tier borbama. Događa se ovo redovito:

Link

Još sam i nepametno odigrao ali ajde. Još jedan M :D

VMik 21.03.2016. 02:43

Malo da se pohvalim, nedugo što otključah top gun na ovom čudu, odmah pao mastery. :D
Imgur slika

Kako da mi slika u postu bude veličine kao i ostale slike u temi? Kad sam stavio preko "insert image" ili kako već, slika je bila daleko veća? :stoopid:

Brzi Picek 21.03.2016. 16:03

Nakon reinstalacije sve modove mogu da dodajem bez problema

još kad bi igrači bili bar malo "normalni" , ali taj update nebu izašal

JozicA 22.03.2016. 21:51

Ma najbolje je vanilu igrati... cisto osvjezenje kad nevidim xvm statistiku... kao da igram drugu igru,
a veceras stavio djetelinu koju sam dobio za Svetog Patrika, video od zadnje i poceo sam koristiti HE na WZ 111, donose para kao blesave a trosak nikakav ... pa neznam jel do mene ili do suigraca, ali u desetak partija veceras samo jedan poraz, curi li ga curi....

http://uploadslike.com/image.php?dm=S7FB

skoda90 23.03.2016. 13:22

Jos uvijek ne mogu prihvatit pozive za vod u bitci?
Koristim pro mod (zadnji update) vjerujem da je do njega?

dashko 23.03.2016. 22:21

Cool 1v1 sa churchillom 7, kunem se da sam ga uspio probiti već jednom kroz kupolu gore :S

EDIT: Nisam lud! Vidi se drugačija farba ovog dijela.
http://i.imgur.com/5upURJn.png

buljo 23.03.2016. 23:01

Uzimam pauzu, 2 pobjede od 19 partija, wn8 3100...

8 killova, 6000 dmg i poraz, nemam replay jer nemam više igru :D

Thoroughbred B 23.03.2016. 23:28

Ja zadnju odigrao 06.03... :)

buljo 23.03.2016. 23:39

Od zadnjem patcha ovo mi je drugi put da se to dogodilo.
Prvi put sam imao oko 15% pobjeda na 60ak partija, wn8 nije bio nekaj extra jer sam igra dosta artyja i nisam rasturao baš :D
Nakon toga razdoblje od 65% pobjeda sa cca 3000-3500 wn8, i sad zadnje ovaj kriminal.

Šta reći :D

spaceman 24.03.2016. 01:54

Ostavio se i ja WOT-a jer je postalo neigrivo i prebacio sa na AW, igra u beti a ono isto sr...
Jednostavno igrači (botovi, retardi šta već ne...) ubiju samu igru.

Brzi Picek 24.03.2016. 08:15

wot mi se več zgadio( zbog ekipe i samog ponašanja WG-a koji stalno smišlja kako izvući još koju paru od naivaca )
no ni AW nije nešto posebno, svaki tjedan nova reinstalacija
dosta mi je poluproizvoda

sada su "zlatni" mnogo u prednosti nad "free" da je smisao igre nestao

koliko sam tenkova marljivo skupljao da bi im WG promjenil karakteristike da su neupotrebljivi osim za trošit gold

T8 sjkoro da je nemoguče igrati da budeš u plusu , praktično nemoguće na dulji rok
tjera te na kupovinu zlata i premijum acc

najgore što se događa je ekipa koja "free usere" zapada kao da je iz obdaništa za retardirane s još pokojim sindromom i kakvom neurološkom manom
užas što se radi u slučajnim

puca se gold na sve strane, več sada skoro pola tenkova je premijum

kamo to vodi ? da i ja plačam tenkove koje če onda WG nakon nekog vremena samovoljno "ispeglati" da budu potpuno neigrljivi

no thanx

dashko 24.03.2016. 09:17

Mene najvise muci sa WGom taj grind tenkova. Ako bi na neki nacin omogucili brzi grind tenkova igra bi bila puno podnosljivija jer budimo realni mid tier borbe su zaku*ac. Nesto u smislu ako si dogurao do T X neke nacije dobijes xy% vise exp per win - izmisljam naravno, svrha je da se omoguci ljudima laksa tranzicija izmedju grana koje nisu otvorili pa tako i lakse tranzicije izmedju promijenjenih tenkova.

windfucker 24.03.2016. 09:18

Ova "fizika" je ujebala dosta tenkova...sada se neki tenkovi ponašaju kao da igram sa pingom 100-150, jebala ih inercija ili šta su već htjeli postići...
Uglavnom...igram i dalje, neće me tako lako potjerati...ne dok se ima šta istraživati :D:D

WN...WR...šta je to?:fiju:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54.