![]() |
Amazon otkupio prava na LOTR
https://www.theverge.com/2017/11/13/...elevision-show |
sinoc pogleda prvu epizodu prve sezone Stranger Things...definitivno gledam dalje
|
sta su vratili strike back?
kolko vidim drugi glumci su? nemoze to bit dobro bez one dvojice :-). |
Da, počela je 6. sezona.
Drugi glumci, ali opet je nekako isto - imaš jednog Amera i jednog engleza. Plus što su sad dodali i dvije ženske. Nema veze, gleda se :D |
ma ona dvojica su meni bili zakon. gledat cu ovo, al znam da nije to to.
al nisam ni znao da ce nastavit jer bilo je gotovo AFAIK. prica je nova ne? OT: jeste skuzili kako nas zadnjih mjesec-dva pumpaju sa istom tematikom, vojska, navi seals, specjalci, ovo ono. I wonder why. |
Citiraj:
|
Peaky Blinders se vratili
|
Ja gledam House of Cards, lagano privodim drugu sezonu kraju.
Meni je serija u top 5 koje sam gledao... Čak se Spacey-ov život u HOC svodi na njegov real life život na neki šugavi, sadistični način :) |
sta ce sad bit stime. koliko sam skuzio prekidaju snimat, al oce imat neki kraj or what?
|
Nastavlja se serija normalno, ali bez njega.
Špekulira se da će ga ubiti ili nekako drugačije odstraniti iz serije. |
Bolje da su ukinuli seriju nego nastavili bez njega.
|
wtf?
pa sta nije glavna uloga u seriji on :stoopid:? ak ga krknu to postaje nesto sasvim drugo zar ne? |
Pa i homeland je ostao bez glavnog lika, pa je serija postala još bolja.
|
Citiraj:
ne gledam nis dok ne zavrsi i dok mi ne potvrdite da ima kraj... :chears: |
Citiraj:
|
Najveći fail je ipak protagonist Spartacusa, i ovaj novi...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne pričamo o uzrocima i posljedicama. Pričamo prije/poslije odnosu.
|
|
Samo Silmarillion nek snimaju i ne može biti loše.
|
The Walking Dead Sezona 8
Joj koliki trash je ovo postao. Tako je u banani radnja sa klišejima da se tjeram gledat dalje... Na temu HoC-a...serija je pala tolko da od velikog fana sam stao na 12. epizodi 5. sezone. Čak ni Spacey ne doprinosi seriji..šteta...trebali su je završiti na 3. sezoni. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Počeo Punisher, izašla cijela sezona.
Prva epizoda ok, gleda se dalje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao 4 epizode i odlično zasad. |
Lord of the ring - tv serija
Amazon je najavio da bi mogli snimati seriju baziranu na knjigama J.R.R Tolkien-a. Pise se da su ponudili 250mil dolara za prava. Ako se ovo obistini mogla bi biti serija bolja i od GOT-a.
Izvor : https://www.google.hr/amp/deadline.c...202207065/amp/ Sad vec su pocela nagadanja o temi koja bi se obradivala u seriji, dali su 5 naslova. 1. Young Aragorn, 2. Beren & Lúthien, Sauron vs Celebrimbor and the elves, 4. The story of Elendil and Isildur i 5. The Children of Húrin. Izvor: http://www.nme.com/news/five-brillia...-cover-2159205 Ako se bude vec ja bi bio za Sauron vs. Celebrimbor jer prica koju su predstavili u shadow of mordor i shadow of war je odlicna. |
a jesi ju napravio, oš što se naslova tiče a i podforuma :D
|
Ma jesam nisam ni vidio da je vec bilo price u temi preporuke dojmovi komentari tv serija. Al mislim da je bolje ovako da se moze sam o tome raspraviti ;)
|
Prije bi rekao da je ovo 5 različitih pilota, pa se bira najbolji.
|
Ali naslov ti je vrh. Lord of the ring... The Lord of the Rings je pravi naslov.
|
mergano u odgovarajuću temu...
|
TWD S08E04
Polako gubim volju gledati ovaj trash...toliko rupa u radnji zbog kojih uništavaju napetost u samoj epizodi. SPOJLER: Primjer recimo Carol koja umjesto da se sagne na zemlju i puca one likove kod kamiona koji čuče kod prednje strane auta. Također mutavi Saviori vide da ona puca sa automatskom i onda im Carol baci pištolj uz konstataciju "I'm unarmed" i oni idu na nju, znači njih 5 i nijednom ne padne na pamet flankati ju nego prvo izrešetaju 500 metaka. Onaj bucko koji ostane sa Ezekielom kod vrata umjesto da propucaju sa pištoljem od mrtvog Saviora lokot oni ubijaju mrtve. Frajer sa .50 cal puca po autu Ricka i u relanosti bi trebao dići auto u zrak nakon kiše metaka, ali ne Rick vješto kao u crash team racingu kad izbjegavaš zamke tako i on izbjegava metke po cesti. Meh... |
Bio sam zagriženi fan serije godinama ali nakon prve i druge epozode vise nemam snage to gledati.
Toliko od mene. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Užasno što su napravili od serije. Ova sezona je najveće razočaranje do sada...
|
Jel netko gledao, vjerojatno je An Idiot Abroad http://www.imdb.com/title/tt1702042/ Ja se toliko u životu nisam nasmijao kao kad sam gledao ovo...
|
Punisher
Pogledao dvije epizode, sviđa mi se, baš me interesira kako će se razvijati do kraja |
Ovo danas stize na Netflix :chears:
|
Ovaj tjedan nije izašao Travelers?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |