![]() |
Da. Updejtovi dolaze normalno
|
|
Citiraj:
Sva zadnja azuriranja OS-a sam dobio kada bi bio na g.o. u hr... kao da u romaingu ne vuce?? |
S21 fe 3960mb ažuriranje
|
Citiraj:
našo sam par novina/izmjena koje su zgodne, a trenutno mi ne pada napamet ništa što sam vidio novo ili izmjenjeno da mi je bilo "E, baš super!" |
Neznam jel vezano za android 12 update ali sad kad mi dođe wapp poruka dok gledam youtube video onda mi se samo gore pokaže poruka bez spuštanja zvuka u jubito...
|
Procurile cijene S22 serije
https://twitter.com/rquandt/status/1484689280425414661 |
Baš gledam na njuškalu S21 FE ide za 3700kn zapakiran...Brzo pada cijena :kafa:
|
Citiraj:
|
Vjerojatno :D
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/samsung-gala...oglas-36550633 Ovi su tebi blizu a prvi put čujem za njih, znaš li možda jesu li ok firma? Edit: vjerojatno je greška cijena. |
Citiraj:
Preskoči ako nije zapakirano i ne možeš osobno otići po to |
model je bezveze i još ga stave tik pred izlazak S22 serije ...
|
Citiraj:
|
Geebench 5 kaže da je Dimensity 9000 jači i od SD 8G1 i od Exy 2200.
https://twitter.com/UniverseIce/stat...58696842874881 |
Citiraj:
|
1 privitaka
Maloprije mi sletio novi update na S10...
Edit: zaboravih napisati, prvi update nakon velikog updatea na OneUI 4... |
I na A52s je isto sletjelo
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Ma samo se hvalite, a S10e još vrti prastari android 11 :nono:
|
Citiraj:
Nakon mjesec dana na a12 cini mi se da je ovo dosta dobro ispeglan update bez nekih vecih zamjerki. |
Procurile detaljne specke S22 serije sa cijenama. Razočarajuće je da S22 ima batku od skromnih 3.700 mAh. A u oko mi je upala i 40MP selfie kamera na S22U. Za koji q toliko MP?
https://winfuture.de/news,127716.html |
Citiraj:
Najbolji im je primjer S10e |
Evo jedne dobre vijesti. S22 serija će imati unificirani EUX firmware tako da će se svi mobovi u EU istovremeno nadograđivati neovisno o državi korisnika.
https://www.sammobile.com/news/samsu...tomers-europe/ |
Citiraj:
Ameri se i ne trebaju baš veselt ovome snapdragonu :rolleyes: |
Sada sam se prestrašio. Imajući u vidu da je Exy oduvijek bio gori od SD-a po pitanju potrošnje, SOT bi mogao biti sramotno nizak.
|
Evo Note 10+ - baš otišao provjerit jel ima kakav update - Andorid 12 je tu :D
|
Certification reveals Galaxy S22 series will come with 45W charging after all
E ovo zvuči ko dobra vijest. Ali izgleda samo + i ultra :/ |
Citiraj:
Očito žele značajnije odvojiti regularni S model od plusa :fiju: Anyway, s tako malom baterijom će i 25W biti dovoljno brzo IMO. Edit: izgleda da više nema nepoznanica za S22 seriju... |
Smeta me najviše to degradiranje baterije. A tu svinjariju rade i sa smartwatchem. Pa nek bude mob mrvu teži ili deblji kaj sad. Baš mi to ide na živce, tim više jer si donedavno kod nas mogao dobit samo sa exynosom koji je i više batke pio pa je autonomija bila stvarno loša za top seriju.
|
Bok ekipo ,
Vidim da dobro i argumentirano raspravljate o Samsung mobitelima , pa vam se radi toga i javljam. Naime volio bi si kupiti kvalitetan robustan telefon , sa kojim se bez problema može otići na planinarenje i ostale slične aktivnosti , a pri tome ne biti u strahu kada će nestati baterije , da li ima svugdje signala mobilnog i GPS-a , te ako slučajno padne iz đepa , da ne bude:ajmee ode mi skupocijena igračka u propast . Stoga me zanima da li samsung ima što takvoga u ponudi. Samsung mi je postao zanimljiv jer ima aplikaciju koja se mislim zove samsung switch i sa kojom se lako sa iphonea kojeg trenutno koristim lako prebace podaci na samsung mobitel što mi puno znači. Slušam vaše savjete i bilježim preporuke također i drugih firmi ako samsung nema takve mobitele u ponudi.. |
Sami je nekada imao svoju Active liniju Galaxy S mobitela koji su bilo to što ti tražiš. Ne znam kako danas stoje s time.
Što se tiče prijenosa podataka sa iPhonea, svaki Android mobitel ti ima aplikaciju za to tako da ti Switch nije neophodan. Čak mislim da u je Androidu 12 serijski ugrađena ta mogućnost tako da će Switch & co. postati nepotrebni. Ako si zapeo za Samija, nabavi si neko rugged kućište za njega, temperirano staklo za ekran (poželjno ono koje se stavlja pomoću UV svjetla) i imaš mobitel kakav ti treba. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pročitaj ponovno. :)
|
Citiraj:
|
Kolike su ocekivane cijene S22 modela, u rangu S21 kada su izisli ili vece?
|
Sve ti piše u mom postu #10062
|
Par dana koristio S21FE i baterija je žalost. Bez igranja, AOD samo na 10s uključen, kombinirano WiFi i 4g, 3-4h sot, s tim da nema šanse da izdrži od jutra do prije spavanja. Obavezno dopunjavanje tijekom dana. Kad sam pokrenuo par igara i dao kćerki, trošenje baterije je bolesno i prilično se grije bez obzira šta neke recenzije trabunjaju...
Prodao ga u rekordnom roku i što je najvažnije nisam u minusu :D Oni koji manje koriste mob, preporuka jer ima prelijep ekran, dobre kamere, stereo zvuk, jedini je zamor sporo punjenje. Ko ima S20 FE (SD), nema nikakve potrebe za upgrade...:kafa: |
Citiraj:
|
Ima ga moja žena isto. Baterija je losa. Točka.
Ne igra se uopće. Prije toga je imala mi 10 t pro, a50, a52s, s9, su i baterija je kao na svakom Samsungu s serije a da nije edge ili ultra i sl sa većom baterijom. Ne izdrži cijeli dan, mi 10 t pro joj je držao skoro dva dana |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |