![]() |
Citiraj:
naravno, amd je malo senilan nakon ručka pa je zaboravio da su takva "turanja" šrafcigera iznimno opasna i da takve radnje radite na vlastitu odgovornost. :kafa: |
E da zaboravio sam napomenuti da je opasno i da radite na vlastitu odgovornost.
Ali vjerujte, ako dobro turnete šerafciger konzola vam se definitivno otvara. :D |
Citiraj:
|
Bez obzira na sve dubokim guranjem tilt i konzola su zagarantirani. http://www.cheesebuerger.de/images/s...boese/g075.gif
|
Citiraj:
|
^^
Ne. :D Ali tko ima ATI, moze dignuti i to, puno je bolje i ne zauzima mi pola ekranja ocitanje FPS-a. |
on je frajer a ja sam niger :D
|
Hebat ga, ima dosta istine u tome... :o
:D |
meni sve radi noramalno sve na najace i dx9 nista ne zapinje grafika je odlicna
a sto se tice servera decki samo odite na AA Gaming server capture a flag tamo ima i rank koji si u mjesecu najbolji server moj rank u tom serveru je 2 od neznam koko tisucau u najacem sam klanu samo dodite da malo poigramo |
Citiraj:
ajd se malo prizemlji pls :baad: nhf |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlično onda tebi ide :fiju: |
najjača grafika, najbolji server, najjači klan ...
ajd se malo prizemlji pls joj scorpi meni je to glavna igra na kompu igram cod2 na dan 6-7 sati jedan te isti server svaki dan i kako nebi bio u najacem klanu i tak jedina igra koju igram na kompu je ta i nijedna druga,jedina koja je instalirana i jos mi treba neki amater da mi govori da se prizemljim:stoopid: ja samo kazem kak meni radi |
Citiraj:
haha, a koji je to klan ??? baš me zanima...:baad: mogli bi neki war nabaciti |
ja nikad cuo za taj klan :D al svaki dan na istom serveru je po meni bezveze? ili nije? a šta ćeš :D
|
ah, scorpio ne se zbog toga uzrujavati, skodi ti.
nego, svi znamo da sam ja u najjacem klanu. :D :P EDIT: @panisher20: das mi ip servera, plz? hvala ;) EDIT2: jos da si rekao u kojem si to klanu... |
neznam, vise ne primaju nikog
clan se zove**[legioX] server je AA Gaming capture a flag |
Citiraj:
Imas mozda x-fire ? |
Hmm, ako se ne varam server je na 1.0 verziji? :stoopid: :suicide:
Ili gledam krivi server? |
Citiraj:
nikad cul za taj klan :stoopid: .. mogel si odmah metnuti adresu websajta od klana .. :kafa: |
2 panisher20
Ajmo danas na neki COD2 server da vidim kak ti ide, pošto kažeš da si jako dobar, ja sam njubek pa ćeš me i naguzit još. Evo malo da se igramo. ;) EDIT: Ti biraj sever i tip igre koji želiš. |
Citiraj:
|
Evo i Zmaj će s nama, sad će me dvojica guzit auuuu :D
|
O njube :D
|
Citiraj:
|
da to je verzija 1.0
jedino mogu sutra igrati jel ce mi se danas ovo skinuti pa vam ja javim sutra koji server i tak ja vam se zovem **[legioX]Baja89 malo trenirajte i ovako ako imate verziju 1.0 kad odete ma muliplayer kad vam se otvore sereveri gore u desnom kutu vam pise opcija filters odete tam i iskljucite with password onda ce te moci uci ako ce vam cjelo vrijeme javljati bad key cod samo nastavljajte dalje ulaziti u server uci ce kad igrate od pon-pet serveri su vam zatvoreni mozete jedino uci poslije 13:00 a sub-ned vam je rano otvoreno tak da mozete uci vec od 11:00 ajd uzivajte:chears: |
hahaha, e kakvih ljudi ima na ovom svijetu :D al dobro, sad imate detaljne upute. samo morate uninstalirati COD2 jer oni imaju server na verziji 1.0 :lol2:
punisher20 :care: |
kad imam flat rate i 2megabitnu brzinu
da nemam flat nebi ja ni igro 6-7 sati igru svidam mi se server jer vam pise koji se rank evo ja samo bio prije tjedan dana 1 a sad sam 5 ne igras malo i odma padas |
no dobro .. a ima taj tvoj klan kakav websajt .. ?
|
A da jednostavno napišeš IP od servera a ne da tražim u muliplejeru?
I da kak da igram na verziji 1.0 kad imam 1.3 ko i svi drugi serveri.. |
taj kaln u koji sam uso to su me primili decki iz Italije
a sad neznam ako imaju websajt,mislim da nemaju kad idemo igrati cujemo se prek msn i u igri |
Citiraj:
|
Može pitanje, tko od vas nema WH? :)
Zmaj: Par sec si bio brži :D |
buljo ti ne koristiš ni WH ni aimbot? pa koja si ti njubara, kako možeš igrat bez toga? misliš da bi ja na waru mogao igrat bez toga?
|
uso sam tek ovaj mjesec
jel su se 2 klana otimali zbog mene (DS i **[legioX]) DS je propo i otisao sam u ovaj a sta je tesko ako imas verziju 1.0 odi na taj AA Gaming capture a flag server je stalno gore prvi tak da nemozes fulati ima 64 igraca, znaci 32 vs 32 |
Ko kaže da ne koristim, pa zato mi i loada igru sporo, mora prvo učitat sve to, i onda naokn toga di će se svi kretat i to, a fak to je single player :D
|
Citiraj:
pa rekel si da si u najjacem klanu ... ak je to najjaci klan onda bi trebal imati website .. :stoopid: .. uglavnom .. meni sve tu nekaj smrdi .. ali nisu moji jučerašnji štumfi :kafa: |
ma ti si njub... da viš kako kreteni na warowima dobijaju metke u glavu, uopće ne kuže da imam aimbot :D
|
ovdje gdje ja igram to je jedan od najtezih servera
kad sam poceo prvi put igrati prije 1god nisam mogo prikupiti ni 30 killova a sad drzim rekord sa sniperom 91-15 |
uu, prejak si ti za mene... ja sa ppsh jedva sam u pozitivi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:13. |