![]() |
Paul 8/10 - Preporuka
Kill the irishmann 7.7/10 - preporuka Suorce code - 8.5/10 - preporuka |
Route Irish, zanimljiva radnja iako u nekim dijelovima predvidljiva ali preporuka svakako
|
Citiraj:
|
Rockenrolla....nadoknađujem,posebno kad me pere insomnia :D
Jako dobar Snatch-wannabe film....vrištao sma od smijeha na nekoliko scena,posebno one druge pljačke. Veri fani muvi IMHO 7/10 |
pomalo smjesno pitanje u vezi x-mena... ako su se wolwerine i profesor vec sreli (first class), kako to da ga se profesor ne sjeca u kasnijoj dobi (ranijim filmovima)?
|
Damn, davno je subota bila, al mislim da ga je profesor vidio samo s leđa kad ga je ovaj odjebao sa stilom.
|
Citiraj:
Inace me film iznervira jer su vrtili pocetnu scenu nekih 50 puta. |
Source Code je iritantan film. Počinje biti ok pred kraj i to je to. :D
|
Source Code - ajme
Film je glup do zla boga. Ne samo da ima jednu ogromnu rupu na početku... ... već je i kraj debilan |
To mora da je ljubav. :D
Pogledao sam Paul. :) Neloša komedijica. ;) |
@Mar, može biti tako zato jer film ne spada strogo pod "science", već "sciene-fiction" i "mistery" kategorije :D
|
pogledao sam sinoć shutter island ponovo, nakon što znam rasplet jel... film je još genijalniji nego što sam mislio.
hintovi od samog početka su maestralni :D |
Citiraj:
Pogledao nedavno još: Kill the Irishman - jako dobar film, svakako preporuka 8.5/10 Red Riding Hood - zapravo i nisam pogledao jer sam izgasio film nakon 35min, preloše 1/10 Paul - solidna komedija, preporuka 7/10 Due Date - isto ok komedija, ništa posebno no dobro za upotpunit jedno popodne 6.5/10 |
Citiraj:
Prvi puta jedva da sam šta pohvatao gdje je šta xD a onda sam gledao toliko da shvatim :D, ali je, film je genijalan |
Wolfman....odlična glumačka postava u ne baš tako dobrom filmu...
|
'Paul' je fenomenalan! Mali vanzemaljac! Sladak je! Meni se dopada i "Artur" .. pogledajte ..
|
Dylan Dog: Dead of Night (2010)
Kao mali citao sam Dylan Dog stripove i bas sam uzivao u njima. Zato mi se i film svidio. Od filma ne treba ocekivati neki hardcore horror ili ne znam kakav film, jer to Dylan Dog po prirodi nije. Vec je to klasicna detektivska prica s vampirima, vukodlacima, zombijima i ostalom 'gamadi' uz ponesto elemenata komedije. U ovom filmu je bilo zanimljivo vidjeti da su lovci na tu gamad u biti prikazani kao negativci (tko zna sto bi na to rekli Winchester brothers iz serije Supernatural :) ) Vidim da film ima dosta negativnih kritika, ali eto, meni se film svidio a vi kako hocete :) |
Citiraj:
Nije mi baš neka poveznica :) |
Super 8
Jučer pogledah ovaj film, traileri su bili zakon, očekivao sam dosta više, ali nekako film što ide prema kraju postaje sve lošiji i holivudskiji... I bila bi veća fora da je JJ Abrams ko u Cloverfieldu odlučio ne prikazivati čudovište/elijena Ali ipak sve u svemu je dost dobar film, ako usporedimo sa nekim Transformersima i sličnim Preporuka ostat u kinu do kraja i pogledat filmek kaj su klinci složili koji ide za vrijeme odjavne špice 7/10 |
Pogledao sam jučer Cell 211, španjolski triler. Po meni odličan film, svakako preporuka.. :beer:
|
Citiraj:
|
Hanna
Odličan film, najbolji ove godine kaj sam imao prilike gledat, atmosfera i mjuza je fenomenalna, zahvaljujući Kemikalcima!! Radnja je dost dobra, i sve to zajedno u kombinaciji je ispalo super pa mu dajem 9/10 |
Citiraj:
|
Pogledao Paula. Također preporuka, stvarno zabavan film.
Preporuka i za Tucker & Dale vs Evil. U početku sam bio skeptičan, al film je ispao odličan :goood: |
:( :(
vidjeh danas, žao mi baš... volio sam pogledat njegove budalaštine na đekesu. |
Dobro zboriš McG, a kad samo pogledaš što je ostalo od poršea, sve je jasno. Jbg
http://image.dnevnik.hr/media/images...1/60474180.jpg |
mimo žalosnih tema... opet pogledao (stvarno fali dobrih novih izdanja) čovjeka koji je zurio u ovce :)
mislim da taj film ima generalni rejting oko 6-7 isključivo jer nije 'merica fuck yeah tematika, ali da je imho genijalan - je... stvarno sam se nasmijao tom malom remek djelu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imate li koji dobar al ono fakat dobar hororac za preporuct?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50. |