PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

FERRYS 13.06.2011. 12:17

Paul 8/10 - Preporuka
Kill the irishmann 7.7/10 - preporuka
Suorce code - 8.5/10 - preporuka

no brakes 14.06.2011. 18:56

Route Irish, zanimljiva radnja iako u nekim dijelovima predvidljiva ali preporuka svakako

Burko 15.06.2011. 00:37

Citiraj:

Autor ONeill (Post 1922370)
Paul (2011) - zabavna komedija

doslovce je ovakav i moj dojam, nista vise i nista manje. cak me i posteno izirtirao paul sto je prikazan kao americki smrkljo sa nekakvim blesavim plesom i takvih par gesti, ali ajd, prozvakano i sve u svemu nimalo los film za ubiti sat i pol. cak ima i par iznenadujuce dobih fora (kad zove ss-a 1980-e, slijetanje aviona, prva pljuga), ali ono psovanje.......... mislim, tko se tako ponasa? ima mi nekih tih pretjeranih nedoradenih scena, nekako imam osjecaj da je cijeli film mogao biti jos poprilicno bolji.

trouble 15.06.2011. 08:14

Rockenrolla....nadoknađujem,posebno kad me pere insomnia :D
Jako dobar Snatch-wannabe film....vrištao sma od smijeha na nekoliko scena,posebno one druge pljačke. Veri fani muvi IMHO 7/10

bamuja 15.06.2011. 13:12

pomalo smjesno pitanje u vezi x-mena... ako su se wolwerine i profesor vec sreli (first class), kako to da ga se profesor ne sjeca u kasnijoj dobi (ranijim filmovima)?

Facelessone 15.06.2011. 13:20

Damn, davno je subota bila, al mislim da ga je profesor vidio samo s leđa kad ga je ovaj odjebao sa stilom.

stipe1771 15.06.2011. 14:09

Citiraj:

Autor ONeill (Post 1923738)
Source Code (2011) - Nije los film, ali bilo bi mi bolje da je bilo vise SF-a po pitanju samog Source Code projekta, odnosno da je naglasak filma bio na tom dijelu, ne na trazenju bombe. Kraj mi je dobar.

Jeli kraj film da postoji beskonacno mnogo alternativnih stvarnosti i svaka se odvija svojim tijekom ili da je samo jedna stvarnost a sve ostalo je izmisljeno.
Inace me film iznervira jer su vrtili pocetnu scenu nekih 50 puta.

Hamm 15.06.2011. 20:50

Source Code je iritantan film. Počinje biti ok pred kraj i to je to. :D

Mar 15.06.2011. 23:41

Source Code - ajme
Film je glup do zla boga.

Ne samo da ima jednu ogromnu rupu na početku...

kako on može znati di je bomba bila i interaktirati s ljudima s kojima lik kojeg on preuzima nikad nije priča - tj postojala je samo 1 verzija događaja, a ne da sad on ide po vlaku i gleda u tančine gdje je šta, a njegov alter ego je recimo cilo vrime sidija u na stolici - nema veze s mozgom, tako uopće nije potrebno nikakvo spajanje.
Bilo bi logičnije da su rekli da tu njegovu svjest nekako šalju u blisku prošlost te da on preuzme kontrolu tog tipa na 8 minuta.

... već je i kraj debilan

kraj je nadžbukan da bi samo ispao happy end jer eto sad je on kao stvorio alternativnu stvarnost i svi su ok :)

Hamm 16.06.2011. 00:20

To mora da je ljubav. :D

Pogledao sam Paul. :) Neloša komedijica. ;)

ONeill 16.06.2011. 09:26

@Mar, može biti tako zato jer film ne spada strogo pod "science", već "sciene-fiction" i "mistery" kategorije :D

syss 16.06.2011. 15:39

pogledao sam sinoć shutter island ponovo, nakon što znam rasplet jel... film je još genijalniji nego što sam mislio.

hintovi od samog početka su maestralni :D

doky 16.06.2011. 17:39

Citiraj:

Autor syss (Post 1926302)
pogledao sam sinoć shutter island ponovo, nakon što znam rasplet jel... film je još genijalniji nego što sam mislio.

Potpis! Gledo sam film dvaput i oba puta me oduševio. DiCaprio je fantastično odradio ulogu, a fabula filma kao i njegova atmosfera su sami po sebi genijalni.

Pogledao nedavno još:
Kill the Irishman - jako dobar film, svakako preporuka 8.5/10
Red Riding Hood - zapravo i nisam pogledao jer sam izgasio film nakon 35min, preloše 1/10
Paul - solidna komedija, preporuka 7/10
Due Date - isto ok komedija, ništa posebno no dobro za upotpunit jedno popodne 6.5/10

panda505 16.06.2011. 22:31

Citiraj:

Autor syss (Post 1926302)

Ja sam ga u jednoj večeri (kad sam prvi puta gledao) gledao 2 puta :D

Prvi puta jedva da sam šta pohvatao gdje je šta xD

a onda sam gledao toliko da shvatim :D, ali je, film je genijalan

trouble 17.06.2011. 12:20

Wolfman....odlična glumačka postava u ne baš tako dobrom filmu...

geotecnia 17.06.2011. 15:33

'Paul' je fenomenalan! Mali vanzemaljac! Sladak je! Meni se dopada i "Artur" .. pogledajte ..

ONeill 17.06.2011. 23:29

Dylan Dog: Dead of Night (2010)

Kao mali citao sam Dylan Dog stripove i bas sam uzivao u njima. Zato mi se i film svidio. Od filma ne treba ocekivati neki hardcore horror ili ne znam kakav film, jer to Dylan Dog po prirodi nije. Vec je to klasicna detektivska prica s vampirima, vukodlacima, zombijima i ostalom 'gamadi' uz ponesto elemenata komedije.

U ovom filmu je bilo zanimljivo vidjeti da su lovci na tu gamad u biti prikazani kao negativci (tko zna sto bi na to rekli Winchester brothers iz serije Supernatural :) )

Vidim da film ima dosta negativnih kritika, ali eto, meni se film svidio a vi kako hocete :)

Mad_Duke 18.06.2011. 02:18

Citiraj:

Autor ONeill (Post 1926991)

U ovom filmu je bilo zanimljivo vidjeti da su lovci na tu gamad u biti prikazani kao negativci (tko zna sto bi na to rekli Winchester brothers iz serije Supernatural :)

Pa nije mi tu niš posebno zanimljivo. I oni će pustiti dobronamjernu živinu da živi ako je dokazala da se ne hrani ljudima.

Nije mi baš neka poveznica :)

Dawar 18.06.2011. 14:50

Super 8

Jučer pogledah ovaj film, traileri su bili zakon, očekivao sam dosta više, ali nekako film što ide prema kraju postaje sve lošiji i holivudskiji...
I bila bi veća fora da je JJ Abrams ko u Cloverfieldu odlučio ne prikazivati čudovište/elijena
Ali ipak sve u svemu je dost dobar film, ako usporedimo sa nekim Transformersima i sličnim
Preporuka ostat u kinu do kraja i pogledat filmek kaj su klinci složili koji ide za vrijeme odjavne špice
7/10

Newmie 19.06.2011. 10:31

Pogledao sam jučer Cell 211, španjolski triler. Po meni odličan film, svakako preporuka.. :beer:

rak21 19.06.2011. 11:53

Citiraj:

Autor Newmie (Post 1927401)
Pogledao sam jučer Cell 211, španjolski triler. Po meni odličan film, svakako preporuka.. :beer:

Držim taj film na hardu otkad je izašao i nikako da pogledam, budem ubrzao pregled..

Dawar 19.06.2011. 15:39

Hanna
Odličan film, najbolji ove godine kaj sam imao prilike gledat, atmosfera i mjuza je fenomenalna, zahvaljujući Kemikalcima!!
Radnja je dost dobra, i sve to zajedno u kombinaciji je ispalo super pa mu dajem 9/10

TheEmpress 20.06.2011. 00:36

Citiraj:

Autor ONeill (Post 1926991)
Dylan Dog: Dead of Night (2010)

Kao mali citao sam Dylan Dog stripove i bas sam uzivao u njima. Zato mi se i film svidio. Od filma ne treba ocekivati neki hardcore horror ili ne znam kakav film, jer to Dylan Dog po prirodi nije. Vec je to klasicna detektivska prica s vampirima, vukodlacima, zombijima i ostalom 'gamadi' uz ponesto elemenata komedije.

U ovom filmu je bilo zanimljivo vidjeti da su lovci na tu gamad u biti prikazani kao negativci (tko zna sto bi na to rekli Winchester brothers iz serije Supernatural :) )

Vidim da film ima dosta negativnih kritika, ali eto, meni se film svidio a vi kako hocete :)

Sinoć sam ga gledala i mogu samo reć joj. :( Davila sam se u stripovima kad sam mala bila, al ajme, film je loš. :D

Juice 21.06.2011. 12:37

Pogledao Paula. Također preporuka, stvarno zabavan film.
Preporuka i za Tucker & Dale vs Evil. U početku sam bio skeptičan, al film je ispao odličan :goood:

syss 21.06.2011. 15:16

:( :(

vidjeh danas, žao mi baš... volio sam pogledat njegove budalaštine na đekesu.

Pupo 21.06.2011. 22:44

Dobro zboriš McG, a kad samo pogledaš što je ostalo od poršea, sve je jasno. Jbg

http://image.dnevnik.hr/media/images...1/60474180.jpg

syss 22.06.2011. 01:28

mimo žalosnih tema... opet pogledao (stvarno fali dobrih novih izdanja) čovjeka koji je zurio u ovce :)

mislim da taj film ima generalni rejting oko 6-7 isključivo jer nije 'merica fuck yeah tematika, ali da je imho genijalan - je... stvarno sam se nasmijao tom malom remek djelu.

junkieee 22.06.2011. 08:17

Citiraj:

Autor syss (Post 1928799)
mimo žalosnih tema... opet pogledao (stvarno fali dobrih novih izdanja) čovjeka koji je zurio u ovce :)

mislim da taj film ima generalni rejting oko 6-7 isključivo jer nije 'merica fuck yeah tematika, ali da je imho genijalan - je... stvarno sam se nasmijao tom malom remek djelu.

Film je odlican jer nije predvidljiv kao 90 % danasnjih sranja gdje odmah na pocetku znas sta se dogada. Glumci su vrhunski kao i prica...

perich 22.06.2011. 14:38

Citiraj:

Autor Juice (Post 1928417)
Pogledao Paula. Također preporuka, stvarno zabavan film.
Preporuka i za Tucker & Dale vs Evil. U početku sam bio skeptičan, al film je ispao odličan :goood:

Me se Paul nije bas dojmio... ok za ubit sat i pol al nista vise od toga... Tucker and Dale su mi, s druge strane, mrak... :goood:

benny_blanco 22.06.2011. 21:09

imate li koji dobar al ono fakat dobar hororac za preporuct?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50.