![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@delavi Nije nego SD 888, vodiš se starim podacima o modelu, govorili smo o tome.
Ma da su i isti opet bi nekako rađe Snapdragon. :) Imam u kući sd845 (Oneplus 6t), sd855 (Tab s6) i sd865 (S20 Fe) i to su sve redom odlični procesori. Šteta što se ovaj 888 grije više no za njih bar bude bolja podrška jednom kad službene više ne bude. |
Treba provjeriti jer negdje je navedeno da je B model 888 a negdje exy.
|
Je li tko uzimao na ekupi? Tamo piše da je SD. Osim ako ne lupaju bezveze.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Čuj inspektoratu. Zoveš i pitaš, ako daju krivi info dogovoriš se da vratiš na njihov trošak. Sad ćemo prijavljivati i ako nam se ne sviđa boja glasa na telefonu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče s20fe 4g SD (g780g), 90% ljudi su zadovoljni s tim mobom u vezi svega pa čak i baterije, osim onih koji traže perfektnu kameru, pa ga mijenjaju za p40pro i slično iako po meni nema perfektne kamere ali je na p40pro sigurno bolja. |
Lagani offtopic od SD i EXY diskusije.
Kako da na samsung keyboardu maknem .com/.www tipku u donjem redu.jer.mi.je.space.zbog.toga.premali.pa.cesto.pritiscem.tocku.? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mogao si ga ti donjet iz SAD kakve to veze ima? Pričamo o službenim kanalima a ne kako je netko uvezo model namjenjan za neka druga tržišta.
|
Citiraj:
Moj je S10+ iz Santa D., slovenska regija, deklaracija na hrvatskom. Nekome može desiti Srbije, Poljske, itd. Na kraju krajeva update će kasniti na nekim regijama. Kod nas nije bila velika potražnja sa Fe modelima. Ne računamo ono iz njuškala. Отправлено через Pixel |
1 privitaka
Djeluje realno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Inače ga je baš nahvalio, puno detaljnija recenzija od onog "našeg" Tonija SH.
|
"Sletio" danas android 12 (Samsung ONE UI 4.0) na S20FE (4G Snapdragon). Tresla se brda rodio se miš kao i obično. Ima nekih noviteta ali ništa epohalno. Sad samo da vidim kak će baterija držati.
Citiraj:
Ja ne vidim razloga prelaska sa S20FE SD na S21FE. Sve je više manje isto a skuplji dosta mob plus i autonomija baterije nešto malo lošija (iako, ne puno). Najbolje je mijenjati svake dvije generacije. |
Kad će Android 12 na S10 seriju?
|
Već je došlo prije cca 2 tjedna, na S10e imam otkad je došlo. Ok je zasad, neke sitne bugove su ispravili valjda, a neki su se pojavili, al niš posebno, možda isprave sa nekim slijedećim update-om. Nije niš bitno.
|
Citiraj:
|
Pa baš gledam na Sammobile za DE je vani A12, a mi, Srbija i Slovenija ništa (S10e)...
A ne znam, možda se budem zajebavao s Odinom. |
S21fe u telematchu su svi snapdragon izgleda. Uzeo u firmi 3x bijeli i 3x crni i svih 6 su SD
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Kao što se predviđalo, EU će dobiti S22 sa Exyjem
https://twitter.com/dohyun854/status...rc=twsrc%5Etfw |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako je istina ovaj tweet, onda je moja procjena maksimalno 25% Exy, ostalo SD.
Isto bi volio znati kako se i zašto odlučuje gdje će koji... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ove godine pak Exy ima AMD-ov Gpu tako da mislim da će biti napeto. S druge strane i Exynos i SD se mogu nakloniti jednom Mediateku i njihovom Dimensity 9000 SoC-u kad pričamo o efikasnosti. Čip je brutalan, rekao bi najbolji u Android svijetu zasad, samo mu Apple može skinuti krunu sa svojim A15. MTK Dimensity 9000 Destroying Snapdragon 8 Gen1 Edit: greška, Apple A15 a ne M1... |
Citiraj:
Citiraj:
Ovog tipa na YouTubeu pratim redovno. Dobra usporedba SD Gen1, Dimensity 9000 i A15... |
Citiraj:
Pratim i ja tog tipa inače, jedan od prvih koji ima prave informacije :) |
Citiraj:
DBT je vec dobio i update za prvi mjesec. Je li netko pravio promjenu CSC koda na A12? Navodno vise ne radi metoda preko dial-a. Stavio sam A12 DBT ali CSC je ostao SIO. Imam multi-CSC (OXM). |
Csc se isto promijeni ali core, tj factory csc oznaka ostaje. Osim ako si fleshao home_csc. Ako ti bas ostao CSC, fleshaj ponovo komplet sa CSC fajlom i nakon svega pokrenea mob i odes u recovery i napravis wipe data. Ali factory oznaka svakako ostaje u software info
|
Stavio sam Home da se ne zezam sa podesavanjima. Znaci ako stavim Csc umjesto Home onda ce kao aktivni biti Dbt umjesto sadasnjeg Slo? Bitno mi je samo zbog redovnog update-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35. |