![]() |
Citiraj:
|
I dalje mi nije jasno šta ljudi rade sa svojim RN2 da dobivaju samo 3h SOT. Ja na 3G uz 3h konstantnog gledanja streamova na Twitchu izvučem više od 5h.
|
Citiraj:
Ovisi kakva je pokrivenost signalnom,da li je 3G na full signalu ili 3G slabije pokriven,kakva je svjetlina ( 0 ili 50 % je velika razlika ),koliko se aplikacija sinkronizira u pozadini itd. tako da npr.frend sa istim mobom kao ja ( Coolpad F1 ) izvuče 6-7 sati sot,ja npr.jedva 4 uz auto brightness,6-7 appova da se synca i još mi je signal katastrofalan. |
Znam da ovisi o načinu korištenja, ali recimo meni je GPS uvijek upaljen (tu i tamo se koristi za određivanje lokacije za vremensku prognozu), sinkronizacija apsolutno uvijek uključena također, svjetlina ovisi o dobu dana, obično ne prelazi preko 50% (ali imala sam situaciju kad je dosta bilo na max zbog sunca) i svejedno nikada nisam imala tako loš SOT. Jedino što ne igram igrice pa to vjerojatno ima dosta veliku ulogu.
|
Citiraj:
Meni je bio iskljucen gps i sinkronizacija. Svjetlina na manual cca 40 %, jedino mi je stalno bio 4g signal. Mozda pola sata igranja, malo youtubea, a ostalo surfanje i nesto razgovora. Nista ekstremno! |
Slijedećih 7 dana samo 136$
X RN2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Geekbuying ne vraca PDV.
|
Citiraj:
|
Znaci ako uzmem nesto na geekbuying, onda na to jos ide PDV kada dode u cro?
Cijena bi bila 136$ + pdv? |
Da, 170$ s pdv-om + nekih 30-ak kuna obrade carine.
Malo lošiji procesor (ali u biti isti) pogledaj Cubot X16- 139$ iz EU bez carine Kamera na njemu je odlična, slince mi cure od rezolucije; Pazi ovo je još zumirana fotografija a kvaliteta super, svaki detalj kamena i grafita se vidi http://i.imgur.com/E5YeQVM.jpg |
Imo sam cubot GT 99 , ali mi se pokvario nekon godinu dana :(
Kamera samo postala mutna i 0 bodova. Trazenje GPSa i sa fixom bila koma. Jel na ovom cubotu barem GPS bolje rjesen ? |
GT99 je 2 i pol godine star uređaj. Bilo bi jako žalosno da je kvaliteta ostala ista...
Ova slika izgleda sasvim OK za jeftinog kineza. Nije sad über kvaliteta, ali sasvim pristojna i upotrebljiva. Barem je nebo plave boje :D |
Ja još ne mogu vjerovati da na Coolpad F1 nakon 16 mjeseci korištenja nema ghostinga/bleedinga na ekranu ili mrtvih pixela,baterija čak drži skoro kao prvog dana kad ste se dotakli kvalitete.
I neki dan bezveze stavio na Njuškalo čisto da vidim koliko mogu dobiti i mogu li uopće prodati,javilo 4-5 ljudi da im šaljem što prije. Valjda svi čitaju pce pa znaju koji je odron,a koji worth buying :) Inače,došao Coolpad u HR,ali ne servisiraju Coolpad mobitele kupljene izvan Europe,ne shvaćam zašto ? |
Sve potvrđujem znači telefon je bez greške ,skoro evo nakon godinu i pol dana sam skoro imao preko 5h sot a i dalje po neki rom skoro svakoga dana.Naručio sam letv x600 ali coolpad ostaje u kući kod sina.
|
Zna li netko kako riješiti problem resizeanja slika kontakata na veličinu thumbnaila na Flyme OS-u?
Što je najbolje ne napravi resize svih, već večine. Nakon ponovnog uploada slika bude u punoj veličini te zatim opet postane mala. Ne vidim nikakvu razliku između zahvaćenih i nezahvalnićenih kontakata. Probao sam slike uplaodati preko mobitela i preko Gmaila - ista stvar. I ako netko zna da li je moguće nariktati da se u imeniku prikazuju samo određene grupe kontakata, a ne svi? M1 Note je mobitel za zadnjim službenim A ROM-om |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imao sam i sam cubot one i po danu nisu bile loše slike, al čim je zatvoren prostor i večer slike su bile užas. Tako da probaj slikat u lošim uvjetima pa stavi
|
Navodno sutra Xiaomi predstavlja metalni Redmi Note 3 sa 4000mAh baterijom i fingerprint senzorom...
http://m.gsmarena.com/redmi_note_3_w...news-15152.php |
Ako 3GB verzija bude do 250$ mislim da ću uzeti to prije nego Mi 4C ili Oneplus X između kojih se dvoumim već 10ak dana :D pričekat ćemo pa vidit..
|
Vjerojatno ce biti do 250$ , ali to je totalno neisplativo pored RN2...kao i Metal po webshop cijenama
|
verzija sa 16GB imat će 2GB RAM,a 32GB verzija 3GB RAM....
http://www.gizmochina.com/2015/11/22...s-and-release/ |
Ja mislio da će sutra objavit mi 5 :p
|
Sem veče baterije iste spec.kao x500
|
Čudi me razlika u cijeni od samo 17$ između 2/16 (155$) i 3/32Gb (172$) verzija. Drugi bi te oderali za bar 50€.
|
to znači u EU 200$/220$...:D
|
Trebali su dignuti ekran na 5,7 ili 6". 5,5 više i nije neki "Note".
|
Napokon sam objavio video;
https://www.youtube.com/watch?v=QLkMIk5NcIE |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:02. |