![]() |
Battlefield 3
Ajme, bilo je zabavno večeras. Zahvaljujem Jopisu, Splitsko čudo ( Neo ), Strikanu, Lenny, Cvajng i ostale na dobroj partiji. Trčao na pola mape radi knajfanja ( klanje ) , crna mehaničarska posla , krao zastave bez osjećaja krivnje :) jednom sam otišao mopedom po zastavu i parkiram na 1 metar udaljenost i ukradem zastavu pa okrenem se i vičem : "Đe je moj moped? " Nema šanse da ispari na vjetar a ono moj tim uokolo švrlja kao VIP bodguard. :)
|
Citiraj:
Uostalom, ubrzali smo, ne previše da je neki ultrafast, spawn vozila, ali onako, taman, tako da ja sinoć na punom serveru nisam ni jednom duže od 15sec čekao na novi jet, a server je bio pun, dakle 32 igrača na 24 jeta. Vjeruj mi, toliko brzo ekipa gine, da uvijek ima respawnanih jetova:D Osim ako nisi išao igrat na 64p serveru:roller: Citiraj:
|
to mi je najjače, uzmem flag, pobjedonosno krenem put baze, a mog teama nigdje, kolju se negdje tamo, *ebeš zastavu :D
|
Citiraj:
Ja uzmem njihov flag, odnesem ga u naš deployment, naš flag naravno kod njih, a cijeli naš tim, ko da nas nije bilo 10 na ts-u, vodi fajt na sredini mape, a mrki i ja sami ko dva siročića, da me nije on čuvao s c4, i prije bi izgubili flag, a ovako smo ga cijelih 8 minuta (ni manje ni više) imali sami nas dvojica. Da je itko iz tima pomogao nama u tih pol runde pat pozicije, ne bi ga ni izgubili, ili da je itko napravio kvalitetno flenkanje i ukrao njihov = win. |
pa mislim Playeru kad ćeš više stat sa nepotrebnim/glupim naslovima u svojim postovima...mislim ono wtf!? :stoopid:
|
Hehe dobar je CTF
Ja jucer na onoj zimskoj pobjegnem sa flagom u nasu bazu i cekam tamo skoro 10 min, nasa zastava kod njih u bazi, i nakako ju vratit. Odjednom vidim nasa zastava se vraca u nasu bazu. :D Neki noob pobro zastavu i mislio da ju treba dofurat nama :D Doso 100 metara od baze, ubili ga, vratili nasu i GG :D |
Pokrenem spajanje na server, krene loading, igra se sruši i napiše mi:
Game disconnected: your connection to the server timed out. *edit, riješio sam stvar, problem s wirelessom |
Možda koga bude interesiralo a da ima BF3 Limited edition samo.
Dakle ja sam na svoj account koji sam kupio kao BF3 Limited Edition + Karkand i na koji sam poslije dodatno uzeo Aftermath i Armored Kill dodao sad Premium za 21.8 dolara preko Origin battleloga, inače traži 50 eura za tu nadoplatu. Dakle uvjet je da kupite igru tako da se ode na battlelog, ulogira se, klikne na kupovinu premiuma gdje on onda izbaci da je 20 dolara to, za drzavu se odabere USA, Alabama i za ukupno 21.8 dolara se dobije premium. Bolje nego samo za end game davat 15. |
Citiraj:
EDIT: Novi koji nam se žele pridružiti na Teamspeaku pošaljite mi poruku . |
Da li se kome dogodilo nakon zadnjeg patch-a da mu ne rade oni zvukovi vojnika? Sve mi šljaka odlično, samo to ne? Naravno "rus" sam.
Ako je, i uspio je to riješit molio bih malu pomoć... Hvala! ;) |
Ne, meni sve normalno radi. Kod tebe je greška. Repair-aj install.
|
Citiraj:
Nema šta nisam probo...Već jednom je bio taj problem, ali ne mogu se sjetit kako sam ga tad riješio...Eto, to jedino ne probah...:hitthewal: |
Riješili smo tako da smo stavili onaj drugi patch V2, tak nešto. Probaj nać na netu jel se to pojavilo. Možda imaš nešto tamo na forumu o tome.
|
Ja imam problem da mi ne pamti postavke.
tipa svaki put kad započnem igru moram ponovno komande slagat, pamti mi od prije ali sad recimo sda hoču promjenit nešto i svaki put moram mjenjat jer mi ne zapamti. |
Pogledaj kako ti je složeno u loadout-u. Vjerojatno ti od tamo povuće krivo.
|
Hm...krasno nas trenira taj BF!
Meni sve te stvari rade, samo ostavim onaj "Cloud sync" ON, i to je to. Prije mi je to bilo ugašeno pa su se nebrojene gluposti pojavljivale. :chears: |
Ma i meni je on taj cloud ali jebe me nakon update-a tj kad je end game skino i neče zapamtit ništa nakon toga :D
|
Evo, ja se sad patim s tim...prvo mi skine 700 MB, pa ništa...stavim neki patch...sada skida 300 MB...već vidim kako će ovaj dan završit...
Dopuna: Nije ništa pomoglo čak se sve još više razmrdalo, na kraju vratio staru igru (cijeli folder). Trenutno znači bez "soldier sound-a". Super! |
"dopuna" :D:D
kak ti je i joza bio govorio doleti do mene da kopiramo cijeli BF3 folder (narežem ti na DL, ako nemaš neki ext. hdd) i onda kod sebe to probaj kopirat nazad ;) možda će to bit magično rješenje tvojeg problema :D i napokon si prestao za pisanjem naslova, hvalim te bože ;) |
Citiraj:
Ako ti Player-u treba možeš i do mene doći. Ja sam kod kuće popodne. |
jedno pitanje ako neko znaa, jel moguce kako sacuvat bf3 i sve dlc-ove jer moram rusit windowse zgog mjenjanja maticne a neda mi se ponovno sve skidat poslje, mozda nekak preselit na drugi disk ......ili?
|
Citiraj:
|
znaci samo bf3 folder, nista drugo?
edit: a u pm 34GB pa nisam imo pojma da ga toliko ima :) |
Citiraj:
Ja sam već tri ploče zamijenio sa istim windozama. |
moguce je da necu morat , al u slucaju da cu morat rusi windowse bolje da imam bf3 spremljen negdje na nekoj drugoj particije nego da cekam da se skine 34gb ponovo
|
|
|
prekopirao bf3 folder na drugu particiju, slozio nove windowse vratio nazad i neradi:(
edit: trebalo je samo stisnut download u originu :) hvala na infu, ustedilo mi sate i sate skidanja |
Ajmo po listi:
1) Sta je ovo izasao novi dlc a ono se neigra bas, serveri sve nekak poluprazni?!? 2) Hrvatski serveri legenda ili stvarnost? Linkove bih molio 3) Imam 'rusa' i sve radi ok samo nemam komentare u igri kad 'komentator' prica ili kad se spota ili kad se baca ammo/medpack tipa 'Got your meds here!' ili 'Take some ammo.' Jel ima tko taj problem mislim da sam vidio isto netko da je imao i jos vaznije kako to rjesiti? I da repair instalana je igra to sam napravio prije patchanja. |
Citiraj:
2. ) Ima HR servera. jedan od njih je i naš, a ima još par kolega server. http://battlelog.battlefield.com/bf3...-Adaptive-32p/ 3. ) Za ovo ne znam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |