![]() |
I sad pogledaš ovog iskusnog igrača u Jagdtigeru kako kaže da je odustao od WOT radi toga jer ga skoro uvijek baci u team sa hrpom debila...to stvarno obeshrabruje nas koji bi probali opet nakon veće pauze...Treba naći sistem gdje će te bacit u team s ljudima koji imaju slično igračko iskustvo ili kako već a ne po tieru...Ne kužim zakaj se nemre igrat i s frendovima u teamu (kad se poželi) pa bilo bi puno bolje da postoje team vs team i random team vs random team serveri, pa serveri bez artiljerije koja je najarkadniji dio igre da ne velim da je u RL nije ni bilo često u akciji kod tank vs tank bitaka....pa tko voli nek igra što hoće...
btw evo videa |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://wotreplays.com/site/1352487#e...inner-cromwell
Evo jedan žalostan kraj:( znam greške i drugi puta bude bolje. |
ejs rhm napokon mada nisam dobro odigro
http://wotreplays.com/site/1353633#s...g_waffentr_ger |
U 12-om mjesecu opet misija za premium 6-icu :)
24.12.-15.1.: “T-34-85M” This mission is oddly enough listed as “global”, but Evilly on RU server stated that RU server has something else, so it’s likely every server has this individually. - get 50k XP (premium and doubles apparently count) on a tier 6+ vehicle from every nation (350k total), for every nation you get 3 days of premium (21 days in total) - for completing all 7, you get the T-34-85M tier 6 premium medium tank |
Jel ima negdje možda otvoren kakav test server?
|
Pocetkom 12-og bi trebao biti 9.5...
|
Evo, nabavio i ja kod preko onoga linka na Kinguin-u (fala za info :)) i još jedna potvrda da radi, sve prošlo uredno (cca 20min. od narudžbe do dostave oko 02.00h sinoć, mislim šta reći :D).
TB je, čini mi se, rekao da bi nabavio još jedan, ali mislim da sam negdje u oglasu kod opisa vidio da se samo jedan kod može aktivirati na istome računu, ali nemojte me uzeti 100%. samo hoću skrenuti pozornost da se netko (možda) ne zaleti, tj. neka svakako provjeri prije narudžbe. Eto. Ja još malo odmaram mozak nakon 34k+ borbi, tenkovi mi sada imaju krila :D i peglam WoWp sa istim žarom kao WoT ranije, samo što mi prvonavedeni nešto bolje ide (52,5%wr :D), ne postam baš jer igrača sa foruma i nema u toj igri pa mi glupo pričati o nečemu što druge baš i ne zanima. Ali pratim ovu temu uredno, kad-tad se vratim da dovršim započeto :) Sretno braći po oružju, i tko zna, možda se i ugledamo u kakvoj budućoj verziji ako ikada objedine igre, pa vam koji put bude dobro došao jedan letač sa foruma da vam spasi guzicu tu i tamo... ;) Eto, znači sa kodom sve5. |
Da,pročitao sam i ja da ne mozes 2 puta aktivirat...jbg...
Btw to bi bilo genijalno spojiti avione i tenkove u nekom zasebnom modu kao npr historical bttles... |
Htio bih neke stvari još isprobat.
Trenutno guram nekoliko linija TD i sve je to tako daleko. Iako imam Jagdtiger, Jagdpanzer E 100 je jako daleko. Do Focha 155 imam ohoho jer sam tek na miletu 46. Sa Nashorn do Waffenträger auf E 100. A tu je i Aleco, ali muka mi je vozit da dođem do FV215b (183) Wolwerin isto katastrofa. Jedina svjetla točka Ruska linija do Objecta 268 i najdraži ISU-152. :D Njih igram za relaksaciju uz pivicu. Sačekuša u grmlju i prepolovim ga. :D |
Citiraj:
Aleco je još i najsvjetlija točka britanske TD linije, ove oklopnjake poslije jednostavno ne mogu smisliti, te jedno te isto. Kao ima armor, a zapravo nema niš. Ruša stronk tenks! :D |
Ja na ovom drugom accu isto vecinom TD guram :D WT E100 zna biti zvijer jos uvijek, i jedan kvalitetan klip ide oko 3000 dmg. Sad sam na US T28, u t8/9 partijama tenk je zvijer. Jucer legla druga zvijezdica na top, za vikend bi trebao pasti T95 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://wotreplays.com/site/1356334#s..._90-amx_50_100 http://wotreplays.com/site/1356414#n..._90-amx_50_100 |
I ja sam uzeo jedan JT88 kod, ako ispadne neka muljaža svi ćemo okrivit Thoroughbreda. Samo nek se zna. :D
|
vec sam napiso, nije muljaza, ti kodovi se dobiju kupnjom i5 i i7 proca, sam sumnjam da prodavac je kupio sve te proceve radi kodova. Sam da nebi bilo da netku kupi proc, ukuca kodove kad ono dobije nist a ne tank
|
Valjda ce to nit unutar 30 dana jerbo toliko imam onaj protection sa sajta :D
|
Čisto sumnjam, mislim da su to kodovi iz narudžbi tipa opremanja kakvoga ureda informatičkom opremom ili slične akcije, ma 50 pojmova daleko od gaming-a ili bilo čega vezanoga sa tim...ti ljudi nikada neće niti saznati da su trebali dobiti tamo neki kod, niti vjerujem da ih imalo boli briga za isti.
Na tu foru i kod nas djelatnici nekih dućana osvanu po njuškalu sa steam i inim kodovima za igre, i nikakvih problema. Samo treba znati kada i kod koga to prolazi 100%. |
ima tko onaj invite kod za početnika? ono kad se dobije nešto golda i premium? u inbox ako je tko voljan
|
Povremeno mi se upali prozor za trening, i kaze da ga vec imam completed. Pa sta se pojavljuje uopce?
|
Citiraj:
|
Oh and apparently, the tutorial window bug is still preset after the 0.9.4.2 micropatch on RU server, but at least it doesn’t appear all the time.*
Kaj je zanimljivo, prije patcha nisam imao taj bug. :-) |
Citiraj:
|
Njubovi 😃
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Postoji li drugi način gledanja bez instaliranja igre? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
1390 je mala beba kad je zlato u pitanju, T69 sa HEAT-om povlači redovno -100k u randomu. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |