![]() |
DA DA i DA :D
|
Kreno gledati The last Kingdom.....u nedostatku Vikinga meni odlična...ne slijedi baš knjigu Saxon Tales dop kraja što ju i čini dobrom. Inače over-lappa se sa Vikinzima,samo pogled iz drugog kuta. Klanje je na razini :D
|
Citiraj:
Moram binge watchat sve 3 sezone u komadu jedan vikend :D :D |
Ne znam ako lovite Walking Dead, ali mislim da ova šesta sezona polako postaje najbolja sezona ove serije. Meni bar. Toliko akcije, napetosti, promjena u radnji...
|
I meni odlicna, samo ne volim ovdje puno spamati, na forumhr puno vise pisemo :)
|
Počeo gledat Wiseguy (1987-1990).. Vrlo dobra serijica, tko voli taj žanr bit će zadovoljan.
|
Citiraj:
Od TWD-a nisam odustao cisto sto ponekad ne bih imao na vecer sta pogledati. I zahvaljujuci ovoj sezoni drago mi da nisam odustao. Definitivno vrh same serije, i taman kad pomislis da ne moze bolje, oni ponovno iznenade. Samo nakon svakog sljedeceg nastavka se brinem da to ne moze bolje, ali za sad uredno iznenade. |
|
Citiraj:
|
Nažalost, čini se ipak ima debilizama i u ovoj seriji :D
|
|
Anyone gleda Limitless?
Film mi je odlican, serija...ne toliko.. btw. sto je sa specijalnim efektima, T1 je imao bolje efekte, nadam se da je nesto od tog namjerno for lulz |
TWD
|
Citiraj:
|
Lijepo pocnu i onda ce izvest debilanu kao sto je to. Standardni TWD.
|
|
Citiraj:
Dobro si napisa, film odlican - serija ne bas. Mozda se nesto izrodi, dat cu sansu... |
ne znam zašto, ali sanjao sinoć allo allo i reko moram si pustit to danas... gledam s01e01 i valjam se od smijeha cijelo vrijeme :D
zaboravio sam koliko je ta serija genijalna :D |
Citiraj:
|
sjecam se kad je isao 'bottom' na hrtu dok sam bio srednja..koja bolestina:D
http://www.imdb.com/title/tt0103376/?ref_=fn_al_tt_1 |
Ta serija, uz Bračne Vode, Seinfelda i Breaking bad je zauvijek pohranjena na mojim diskovima :D koja brutala od serije :D british toilet humor at its best :D
|
Tko nije neka proba Father Ted-a, odlična serija ako joj da prilika epizodu, dve. :)
|
|
Sad taman zavrsio sa svih 5 sezona Žice....jednostano nemam riječi pa cu probat opisati znakovima
:wtf2::wtf2::care::care::care::care::care::respekt::respekt::respekt::respekt: :fala: |
Slobodno mogu reci da mi je sa trona skinut istinski milicioner...:D
Znam da puno trazim ali ima li kojim slucajem jos nesto takvoga??:D |
Citiraj:
Uz opus od redatelja spomenuo bi par ovako serija: The Shield, francuska Braquo, talijanska Gomorra i još jedna francuska Engrenages. Koju god od ovih pogledaš nećeš pogriješiti, sve mi je vrhunski bilo. Doduše, Žicu neće ni jedna nadmašiti, no vrhunske su serije. |
Ica dil
:chears: |
ja sam odavno rekao... da je žica nastala u "fejsbuk" doba, pojela bi sve, pa tako i nepisanog kralja žanra/tematike - brejking bad.
potonja je vrhunska, da se razumijemo, ali je još "vrhunskija" samo zato što je nahajpana jer realno žica je jedno par slojeva jača serija imho ;) |
Moram se prisilit i pogledat The Žicu... pogledao sam prve 2 epizode i nije mi bilo nešto napeto. Izgleda da ću morat opet to potegnut.
|
o da, moraš obavezno ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |