![]() |
evo i ja sam zaigro i to na celeronu 2,5 clockanom na 3,0, 9550 na 350/300, i 768 rama i ide dobro imam oko 30-40 fps-a glavno da ne steka.
|
OK,hvala ekipa,usrećili smo jednu dobru dušu :) Radi mu :D !!!!
|
ja jučer baš zaigrao, naišao na renesisa....a dobio je RPG u bulju :D
|
Jucer je bilo zabavno, izresetali, izmasakrirali me:D Onda kad mi je krenulo vise nije bilo nikog:D I da renesis je cak i trcao....i imo je pik na mene svaka njegova kemperska granata je zavrsila meni pod nogama:D(spanjolci su mu vjerojatno opsovali pol rodbine na spanjaloskom, al dobro:D)
|
Jel bi radio na P4 3.0, 1x512, 9600xt 128mb ??
Zahvaljujem unaprijed. |
pretpostavljam da bi, samo trebas napravit to neko rinejmanje (kolko sam shvatio citajuci ovdje, poboljsava performanse na slabijim konfama?) :chears:
|
Citiraj:
Ne, nego se na nekim konfama igra ne želi ni pokrenut dok to ne napraviš. Na konfi koju ima DDT bi se igra trebala vrtit čist pristojno... |
jesam ja ovde jedini na 33 strane kojemu je ova igra za k*rac? sve nebuloze iz cod2 su premješetene i ovdje, samo su okolnosti izmjenjene. tulavi protivnici, bezglavo jurcanje po mapama, najgluplji "healing" sustav u povijesti video igara, odsustvo svakog razmišljanja...ne, ne bih, hvala...
|
84.2.39.241:28970
CTS COD4 server HF :chears: |
je, jučer su me španjolci prozvali čiterom, urnebes... :D
|
Citiraj:
cod2 je bila jako bugovita igra a vjerujem da su sa cod2 na cod4 sve rupe ispravljene i da je igra uz takvu grafiku vrhunska...nebrini ,takvi sa tvojim mišljenjem su jako rjetki =) a mrziti ovakvu igru jedino je moguće ako živiš pokraj lošeg kompa... |
Volim onaj španjolski server i tamanjenje španjolaca usto ne kuže niti riječ hrvatskog. :D
Neko je pitao za formatiranje HDD-a i spremanje postavki. Stvar je ovakva. Nakon svake igre sam radio backup onih fileova. Kad mi se je zblesiralo prekopirao sam stari backup, ali igra je izbacivala grešku. Tak da ne vjerujem da li bude to prošlo. Sad ću probati pokrenuti igru na PIV 2.66, 1Gb 333 rama i ATI 9550 128mb/128bitna Španjolci se skupljaju. Idem tamo malo reda napraviti. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
na rabbitsu ima wallhackera...ne mogu vjerovat,pa igra nije ni izašla!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sad su se barem cheateri/djeca maknuli sa cod2 i moguce ga je kolko/tolko normalno i s uzitkom igrat :) |
oo da, na igrici na kojoj nisi nitko i ništa ako nemaš cijelu silu hackova, skripti i configa :D
ma super je cod4 za napucavat se :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj se tice ovoga za cod4, slazem se sa tobom, za napucavat se na publicu je dobar =) |
a čuj na zekotima je uglavnom stalno poznata ekipa, a i ako se vidi chiter, lagano se kicka... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Od PCE-a su bili Facelessone i Buljo... |
Nema tanđare al ima ekvivalent garandu. g3 i m14. Mi smo u igraoni stavili mpdata s skoro svim otključanim na kompove tak da preskočimo to ganjanje činova itd. pa ko želi, izvolte. mpdata s otključanih 99% stvari http://rapidshare.com/files/70571326/mpdata.zip
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam još jedan problem, nakon što promijenim rezoluciju pukne me van uz ovaj error http://img252.imageshack.us/img252/9482/79800938xl4.jpg By tomasini |
ako koristis xfire iskljuci ga kad mjenjas rezu
|
Citiraj:
|
Brda kralju :D
|
Citiraj:
|
evo imam ja jedan problem u sp radi super i kad udem u mp iz windowsa ude bez problema, ali kad preko x-fire, ude pa skroz crno izade?
|
kopiraj ip servera i udji u multy preko sortcuta i u konzolu upisi /connect i samo ctrl+v da ti zaljepi ip od servera i enter
|
Citiraj:
BTW jel tko uspješno prebacivao mpdata fajl iz nekog razloga (reinstal wina) i da sve radi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije mi samo jasno kako moj lik može uopće hodati. Nosim teško naoružanje RPD, M60 i 2 RPGa plus nekoliko bombi. :p Uglavnom probijam bez beda 2 zida. Tako da nema smisla da se skrivate. Budite junaci i jurišajte prema meni. :D |
onaj patch radi, sad sam probao.
sad mogu ić reinstalirat windoze. :) i stavit dual core :) |
Zato sam te ja elegantno sa snipom skino....:P
Al sam kasnije dobio kroz zid:D |
ma na amdejca treba ili bombom ili snipom, ako si na pol kilometra od njega, a vidio te, ni bog te neće spasit od onog topa :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |