![]() |
znači da ju bilo koja konfa može vrtit
|
Citiraj:
|
Ajmo ljudi komentirajte...ja cu sutra oko 17 h hehe :chears:
|
vjerojatno ću je dobit u subotu al neću ju ni instalirat dok škola ne završi, a kad završi...:D
a dobro možda ju i instaliram u subotu i prođem "koju" misiju:fiju: |
Citiraj:
pas mater!!! ljubomora :( |
sry frende, ja sam mislio na instalaciju . . . ;-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
uzmi si hd 3850 agp i moći ćeš igrati bez problema..
|
Citiraj:
prepredobro:chears: |
Ja ju dobivam sutra oko 18sati javim dojmove :)
|
Uzeo sam danas jos 2GB rama samo zbog gta4, nadam se da je to i zasluzila.
|
kent fakin' bilivit da je ovako realistično i dobro napravljena :|
vaj bože vaj sada pišem kolokvije :( |
tko god skine a ima ATI 4870x2 nek javi kako mu igra radi!!!! i ako ima org neka mi kaze kakv je MP
|
Citiraj:
|
Citiraj:
low medieum s tim.pa još si i dobar.a procesor i ostale komponente |
Po ovom što sam dosad čitao očekivao sam da će biti brutalni zahtjevi, odem iz čiste radoznalosti pogledat na onaj yougamers da mi provjeri stanje i očekivao da ću bit negdje između medium i high kad ono na negdje 12k bodova po tome. Bit će uskoro neprospavanih noći
|
Citiraj:
|
Pa kak da to znamo kad jos nitko nije zaigrao :D
|
Citiraj:
a ja 11700.pa po kojoj to logici sad ide |
Citiraj:
Ljudima sa quadovima i gtx280 steka na medium. :kafa: Taj port od igre nema veze sa mozgom, totalno razocarenje :nono: Eo ja citam ovo cjeli dan, ko i neki ovdje, i nemogu doci k sebi :hitthewal: http://www.gtaforums.com/ |
Evo, ekipa igra vec masovno igru i to krekanu verziju. Toliko o bigger then life zastiti :D
A sto se tice kupovine. Dok god igra bude koristila SecuROM , nece vidjeti ni lipe od mene. Kada se pogleda sa druge strane. Skidanje igre mi cini isto onoliko legalno koliko je njihovo stavljanje spyware govna po tudjim racunalima. EDIT: Bas sam naletio na dobar post na jednom forumu. :) "How could Obama let this happen?" Citiraj:
|
|
Citiraj:
@moree rekao sam low-medium...tj. više low nego medium :) |
Citiraj:
Pic or it didnt happen :fiju: Ovi sta igraju su amerikanci (kojima je release date bija 2.12.) i iz EU koji su dobili igru ranije jer izgleda da su auth serveri isti) Malo infoa svjezeg od R*-a Citiraj:
|
Citiraj:
Da, ljudi igraju, ako mislis da cu ti dati sliku ili ne. Necu. Zasto? Jer je protiv pravila foruma. Sto se tice Amerike, Europe i vremena. A tko kaze koliko je sati kompu? Korisnik! |
lol ma na kakvom kompu, pa SecuROM provjerava vrijeme na serveru od R*-a a ne na tvom kompu.
Mozes poslat sliku na pm, ili na mail ... ali cisto sumnjam da hoces :fiju: |
Citiraj:
Neznam sta u toj igri ima za "next generation of computers" :kafa: Voda u usima :nono: |
Citiraj:
Naravno, prije toga moras `aktivirati` igru. |
Nope, ako nemas pristup internetu mozes aktivirati preko drugog kompa koji ima pristup :D
Neda mi se sada traziti ali cini mi se da je tako nesto. Ista stvar je bila s FC2 nisu ga mogli probiti sve dok nije officialy pusten u prodaju. Ali uglavnom sta nas to zabrinjava kada ionako cemo nabaviti original :chears: |
meni će ubrzo doć......
edit.krivo sam posto.... a vi koji igrate,dali su prenapuhani zahtjevi i kako ide? |
review
http://au.pc.ign.com/articles/934/934806p1.html cak su se i IGNovci mucili sa grafikom.. ". . . You're going to need a particularly powerful machine to see it in all its splendor at a decent framerate, as even on our system (Core 2 Quad 2.40 GHz, 2 GB RAM, 768 MB GeForce 8800 GTX with Vista 32) we were having performance problems even after toning down a few of the settings, and some of the effects (the shadows in particular) didn't look so hot when displayed in high resolutions." neki lik sa foruma: Citiraj:
|
Mislim da nisu prenapuhani. Osim ako imas 48xx karticu onda ces morat cekat fix.
Ugl koliko sam primjeti na raznim forumima visoke rezolucije nenormalno utjecu na fps. |
Ma osobno netreba mi vise od 1024x768 sa medium detaljima...
Vec sam igrao igru (doduse PS3 verziju, konzola nije niti bila spojena na LCD sa HDMI kablom tako da je bila daleko od HD reze tj. 1280x720) i nakon 2 minute apsolutno nisam obracao pozornost na grafiku jednostavno me obuzela umalo me nisu potjerali iz ducana :) Jos da mi se nejavljaju problemi kod stavljanja SP3 na Xp... zasto bi bilo jednostavno kada moze biti komplicirano :D |
Ja sam si taman prije cca 2 tjedna nabavio mrak verziju xp sa sp3 ko da sam znao da ce mi trebati :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da se radi o Homeworldu3 ili Dungeon keepperu 3 mozda i bi :) |
|
neznam jeste pročitali ali u read my fileu ljepo piše da današnji korisnici igru mogu igrati na medium dok će se u budućnosti moći igrati na high.kao pravili su igru za budućnost:roller::hitthewal:
neznam jel im to opravdanje za lošu optimizaciju ili su stvarno debili |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |