![]() |
Citiraj:
Jučer sam radi pada F1TV-a morao gledati Blažička, ali vjeruj, to je užas. |
Ne mogu se oteti dojmu da su šlampavci iz Ferrarija trebali ići na dva boksa sa Čarlijem, recimo mid 20 + 20 pa onda 11 na soft.
Ili barem 20 mid pa onda hard. Barem da su probali, niže od petog mjesta ziher ne bi bio. |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Nešto sam i ja tako čuo, ali onda su morali probati sa hardom. Previše je gubio na mediumu a soft je bio totalno neupotrebljiv.
Možda bokci nisu imali ni harda :fiju: |
1 privitaka
Ako nisu, onda od ove slike ne treba ici dalje 😁
Privitak 21084 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Hard je na ovoj stazi totalna truba. Sekundu sporije od medium.
Sto se tice Pirelija i njihov predvidjanja pisalo je da je medium 1.2 sec sporiji od softa i jos 1 sec hard sporiji od mediuma a vidjeli smo da je nakon 5-6 krugova medium vec bio brzi od softa tako da te njihove predikcije su ionako sranje u samoj utrci, ja to uzmeme s velikom rezervom i to samo za qualy vrijedi di se nevozi vise od 3-4 kruga na jednom setu :).
|
Citiraj:
Nekak imam dojam da bi bijele gume na kraju bile skroz konkurentne... |
Pad temp staze pred kraj utrke,pitanje kako bi to išlo sa hardom...
|
Citiraj:
|
Drugi. U McLarenu.
Ali još jednom pažljivo pročitaj tekst koji si kvotao ;) BTW za vas sa F1TV: https://www.grandprix247.com/2019/04...urther-notice/ Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
i tu ove slabije momcadi imaju problem, dobro im se bolidi ponasaju u kvalama, i onda race pace bude katastrofa. hint: haas, renault, itd... samo za usporedbu, leclerc je na kraju napravio najbrzi krug na NOVIM soft gumama, i to je imao firung od ovog ispred sebe jebacki u tom krugu, da bi jedva napravio sekundu brze vrijeme od botasa koji je svoj najbrzi krug do tada odvezao na Medium gumama stare 20+ krugova, te s takvim medium napravio 1.44 i sitno. |
Netko je ranije spomenuo reklame nakon mog posta o MaxTV to go...i reklame.
MaxTV to go nema reklame cijeli F1 prijenos. MaxTV običan ima. |
Citiraj:
|
Na duetu Blažičko - Novak imam već više sezona ugašen zvuk :D
Pratit ću iduću utrku, pa javim. |
Pa malo dalje, total dominatioooooonnnn moram izvuc clip od iphonedo-a :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7746414825.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bit ce da Ivan nije bas gledao utrku nego samo pokoji put prebacio pa se zaletio s izjavom ;). |
Cijelu utrku i kvalifikacije dan prije sam gledao i ne sjećam se reklama.
Sad, je li alkohol u pitanju ili ne... :D |
Citiraj:
|
Vettel:
“So boring. It’s not just four races. It has been four years, more or less,” the German told reporters. “We are pushing as hard as we can. But you need to respect that they are doing phenomenally well and getting their cars most of the time in the right place. “But I’m confident. I believe in this team and I know we can improve. I think we have a good car. We just haven’t managed yet to put it always where it belongs.” Dosadno mu je... :D njega isto treba pitati je li mu 2011 ili 2013 bila dosadna :) Dosadno je svima kad gube ili ne pobjeđuju. End of story. DOMINACIJA. Čisto da se spomene, nije par postova sad bilo spomenuto :) Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Dominacijaaaaa :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ae3a930dee.jpg |
McLaren best of the rest :)
|
Citiraj:
|
bas sam o tome mislio, koliko bodova su popusili do sada. Dobro i stoje. Baku im je dobro sjeo.
A i imaju vise srece da su haas i reno u kurcu, tako da... ali williams... ja ne shvacam sto su oni ujebali toliko da bolid tako ne ide... fascinantno mi je to. |
Citiraj:
Ne znaju ni oni :( Sent from S7 Presidency Phone |
Ali ono, da su TOLIKO losi, strava. 2 kruga zaostatka sa najjacim kotorom na gridu, i uz to najpouzdanijim. Čudo
|
To je ono što pričam godinama. Možeš ti imati motor kakav oćeš ali ako nisi Works team, moš se ebat.
McLaren je do 2009 bio works team. Do kraja 2012 customer works, a od 2013 do kraja 2014 customer. Rezultata nigdje od 2012 nadalje, ni sa Mečkom, ni sa Hondom, ni sad sa Renaultom. Sent from S7 Presidency Phone |
Najgore od svega je što Kubičin i Russelov bolid ne rade isto na istim postavkama...
|
Izgleda da ove godine zadnji puta gledamo VN Španjolske u Barceloni. Ebote, pred 10 godina u Kataloniji su bile 2 utrke (Barcelona VN Španjolske i Valencija VN Europe). Sad više nemaju niti jednu od 2020.
No kao zamjena uletava staza Zandvoort kao VN Nizozemske, prva nakon davne 1985. Osobno nemam nekih osjećaja prema Circuit de Catalunya, važnije mi je da je Mozna sigurna do 2024 i što Španjolsku mjenja europska utrka a ne neka azijska petro-vukojebina. Sent from S7 Presidency Phone |
A ono, steta za circuit de catalunya, ali mi je drago da ju mjenja europska utrka. Budemo vidili kakav ce Zandvoort biti. Osobno sam Imolu uvjek volio, iako je sranje za prestizanje bila, ali mi se staza kao staza cinila full zabavna za vozit. Jos sad kad je zadnja sikana pred cilj maknuta, i cijeli taj dio se vozi flat out, bilo bi zanimljivo opet vidit F1 tamo.
No, da nastavim u revijalnom tonu: TOTALNA DOMINACIJA BOTTARE 2.0.1. RC2 NAD HAMILTONOM :D |
Ma Zandvoort je dobra staza, dobra promjena po meni.
A za bottasa se nadam da će ove godine dic naslov. Čini se da je to trend u mecki - ham, ham, ros, ham, ham, bot? :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ruku na srce, nije čak problem ta "dominacija" Mercedesa koliko je problem ista takva "dominacija" Ferrarija nad Red Bullom, pa Red Bullova nad ostalima... pa nastavi niz. Radije bi da se vozi 8x u Bahrainu onako kako se vozilo nego pola utrka kakvih će biti ove godine. Vrtim postove unatrag i članke. Svi smo svršavali od sreće kako nas konačno čeka još jača sezona od 2018 koja je po svojoj prilici bila odlična. Na kraju Steven Kurchina, dobismo 2016. gdje će očito Bottara i Ham umjetno držati sezonu živom svojim međusobnim đentlmenskim dogovorima. Fuck this. A u Ferrariju će se tamo negdje oko Monze odlučiti s kojim vozačem da napadaju treće mjesto u WDC-u. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
A kad se dogovore oko vozača, onda će napustiti razvoj bolida jer eto, trebaju se pripremiti za iduću sezonu.
U kojoj će opet biti pušiona, kao i zadnjih 10+ godina 😁 Nikako da DOMINACIJA njima dođe u ruke. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Pa dobrim dijelom je i sam Ferrari kriv što je Mercedes dominantan. Godinama ih ne mogu stići. Sad navodno Ferrari ima najjači motor, ali aerodinamikom puše u odnosu na Mercedes. Po zadnjim izjavama Vettela, najveći problem su gume... Ne mogu ih dovesti dovoljno brzo na radnu temperaturu, a i teško ih zadržavaju na toj temp. Po toj logici, Ferrari bi trebao funkcionirati na "vrućim" stazama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:04. |