![]() |
Sve je u crvenom jer se prvi put nisam isao drzat svoje taktike, nego sam htio vise :D
Bude za dan dva sve ok, samo hodl |
Čak nije toliko tragično kako zna biti. Bude bolje.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
gdje si naletio na info da bi mogli rasti? |
Citiraj:
|
Mišljenja o ARK coinu? Vrijedno kupnje?
|
Citiraj:
|
ADX skače!
https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-ADX https://medium.com/the-adex-blog/ade...o-6cd9438810c8 i Neo prati... |
Napokon se malo smirili sell orderi na neu, i napokon malo ide gore.
Na koliko ga noćas očekujemo? 55$ ili više? |
Mislim da Neo nece danas daleko od 50$, ako i toliko. Vidjet cemo sutra.
|
ADX prodan na 20k (kupljen na 16).
|
Citiraj:
|
Jesi spreman ovjeriti svoju izjavu kod biljeznika pa da te mogu tuziti ako nece na 55!
|
Lako se tebi zezati, kupio si ga ispod 50 :D
https://s22.postimg.org/f6fsdivnh/image.jpg Odem ja gledat serije :D A ovo nek samo čeka... |
Citiraj:
Treba se toga još obskribiti, em su na NEO-u, em su jedna od prvih ovakvih projekata, rast je poprilično siguran. :) |
Evo rješio se OMG nakon dva dana - zarada tek tolika da nije gubitak.
Gledam ADX i ARK... |
Prodao OMG po 210, kupljen po 169.
Jel vam se čini da bi ripple mogao uskoro odljepit....gledam ga i tone već dugo.... |
Citiraj:
Mislim da će se dogoditi istva stvar kao i s drugim altovima, padat će do jedne točke i onda će krenuti gore. Ipak su Ripple prihvatile najveće svjetske banke i samim time im odgovara da je nisko, da mogu kupit velike količine i onda ga nenormalno napumpat i dumpat sve što su kupile :D Treba uzeti u obzir da je bio na nekih 25k satoshia što je 6 puta veća cijena nego ova sada. Da nisam izgubio na BTCe sigurno bi pola uložio u ripple. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma dobro, nije ih bilo puno, par stotina komada, ali to su jedini altovi iz kojih nisam izašao prije 01.08+ ETH kojeg majnam. |
može li mi netko objasniti zašto mi stalno iskače poruka INSUFFICIENT_FUNDS kad pokušam kupiti neku valutu na Bittrex-u? Jučer i prekjučer normalno trgovao, danas što god ponudim dobivam isto... :stoopid:
Imam 0.102 BTC raspoloživo. Probao OMG, NEO, ADX, stalno isto :( |
Jesi probao smanjiti količinu, pa vidjeti da li hoće kupiti?
|
Citiraj:
|
@bloodthorne oce ti vratit fedsi pare? ima kakav eta?
Uso 1/8 u XRP. |
Ajde da vidimo taj Ripple. Usao na 3755.
|
Omg kupljen na 197300
planirani sell na 210000 Edit: prodano ;) |
Citiraj:
Niste još trebali ući u XRP :nono:... Tek kad krene gore :roller: |
Citiraj:
Citiraj:
Također se probao i ponovo ulogirati i čik pogodi... ista stvar. |
Citiraj:
Citiraj:
no sve je stvar da li mislis day trejdat ili mislis buy and hodl, ako ces hodlat ona kupis na sto nizoj i cekas bogojavljanje (znaci onaj sto sam ti bqx preporucio, cekamo dok ne dode na bittrex pa dumpamo pola na x2 gainu, dokupimo na padu i drzimo opet do nekog boljeg gaina jer mislim da ce bqx imati poprilicnu vrijednost do kraja godine) |
OMG kupljen po 200
sell na 210 Već prodano ;) |
Citiraj:
BQX-a sam se riješio jer mi se nije dalo čekat... Citiraj:
Citiraj:
https://drive.google.com/file/d/0B9N...ew?usp=sharing |
@09g1
Na Bittrexu si? Nema veze kaj ti pise koliko imas BTC/$, klikni na hide zero values i ovo kaj ti je ostalo imas u novcaniku/kupio si. Ili vidi na order history kaj ti je completed. Trebalo bi bit vidljivo... @blood. udjem sad il zakasnim. Nemrem stalno pratit pa lovi val ;). Preemptive strike ;). Ofc rizik zaledjuvanja sredstava ostaje, ali zato sam uso sa manjim dijelom... Sry na mob tipkanju |
ADX buy na 192 i ceka se sell na 205
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Thx, nema više "izleta" Držim se svoje taktike |
sutra ce eth biti listan na bitstampu, ko zna hoce li rasti zbog toga
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |