PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   UEFA Euro 2016 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=278849)

dh41400 22.06.2016. 22:10

Jako dobro su poznate stvari koje se ne smiju dozvoljavati protiv ekipe poput Portugizaca:

1. Kompaktan raspored između naše zadnje linije i veznog reda (a ne kao "ono" u prvih 15-20min protiv Espanje). Ovo je neizbježno protiv koga god (imalo kvalitetnog) igrali.

2. Poraditi na prekidima tj. odrediti tko skače u obrani, gdje i kada, a ne da svaka visoka lopta unutar našeg 16-erca bude kao stealth letjelica - Nitko ju nije vidio, nitko ju nije očekivao :D

3. Ako i budu išli na markiranje Kristine, onda se ide na način da ne dobiva loptu okrenut licem prema Subašiću, te da netko od naših veznjaka/krila sa te desne strane duplira bok tijekom obrane (što smo i radili protiv španjolaca u 2. pol). Ovo je praktički bulletproof obrana za igrače poput 7-ice.

4. NE OSTAVLJATI im puno vremena na lopti u našoj trećini terena. Znači ono: "Ajd da te vidim šta ćeš sada!" se NE SMIJE dozvoljavati na 20-ak metara od našeg gola.

Uglavnom, ta utakmica daleko više ovisi o nama kao momčadi nego o njima kao individualcima.

Asus30 22.06.2016. 22:10

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2938893)
Ne znam zašto, ali imam nekakav usrani osjećaj... nadam se da ćemo ih proći.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

hm? ali u svakom slučaju bolje nego slovačka

Brko 22.06.2016. 22:14

U svakom slučaju.

buljo 22.06.2016. 22:16

Mislim smijesni ste, pobjedimo europske prvake koji nisu par godina pobjedjeni i sad cvilite da nismo nikad dali gol portugalu, e pa onda cemo sad 3 komada, penaldo nama jedan da si vorda ne prereze zile i to je to.

Roberto 22.06.2016. 22:19

@dh41400, 1. i 3. su do sad super funkcionirali. Pocetak protiv ESP je vise stvar toga da je na terenu bila neuigrana postava s par mladih.

2. mi se cini malo problematican, 4. bi se dalo rijesiti.

A morat ce oni malo i o nasem veznom redu i napadu misliti :)

Manuel Calavera 22.06.2016. 22:33

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2938918)
Uglavnom, ta utakmica daleko više ovisi o nama kao momčadi nego o njima kao individualcima.

Ćru dat. O nama najviše ovisi. Samo treba pumpati u medijima da im nikad ni gol nismo dali, a kamoli pobjeda, da se napale. Jaooo priklat ćemo ih, neće znati što ih je snašlo! Ja bi izabrao portugal

windfucker 22.06.2016. 22:40

Par dana za poštimavanje hibrida dvaju prezentiranih postava (vjerujem da to čak i Čaćić ne može uprskati :D) plus srce do neba, i ja tu vidim atomsku ekipu za koju nitko živ ne može pripremiti protuigru jer... ni mi sami ne znamo točan način kako ćemo igrati, a tek protivnik... :D
Ajde, kako to igra Hrvatska, koja je šema , tko može reći?
Koja je prva postava, a? :D
A da sad probamo na Portugalskom? :D

Ljudi moji, mi smo njima svima takva enigma i to je tolika jebena taktička prednost da to nije normalno.
Ne znaju oni ništa o nama osim da će im biti pune gaće kada naši istrče na teren... ;)

Perki 22.06.2016. 22:44

Talijani izgleda nemaju tak dobre rezerve ko mi. Kak stvari stoje, Albanci i Turci idu doma. Obje Irske prolaze.

bacelj 22.06.2016. 22:47

dali mi moze netko objasniti kako funkcionira taj sistem sada?! do prije 3 sata se nije znalo s kim cemo igrati, jer se mora cekati da se odigraju sve tekme, a sad odjednom prije kraja ove obje utakmice vec se zna da cemo igrati s POR?! Kako, pobogu?

Drvoje 22.06.2016. 22:56

ukralo :D

vorda22 22.06.2016. 23:02

koji tudum ovaj jelicic...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

ivan77 22.06.2016. 23:02

Ahahah Iici nabili talijane

Manuel Calavera 22.06.2016. 23:03

Citiraj:

Autor windfucker (Post 2938928)
... i ja tu vidim atomsku ekipu za koju nitko živ ne može pripremiti protuigru jer... ni mi sami ne znamo točan način kako ćemo igrati, a tek protivnik... :D
Ajde, kako to igra Hrvatska, koja je šema , tko može reći?

Istina :roller:

vorda22 22.06.2016. 23:05

uh tek sad sam vidio prvi gol ronalda...poklopite se usima svi pljuvaci :)

buljo 22.06.2016. 23:09

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2938939)
uh tek sad sam vidio prvi gol ronalda...poklopite se usima svi pljuvaci :)

Gol iz zaleđa, pffff.

windfucker 22.06.2016. 23:12

Ma, balerina se ispuhala, to je to, show je gotov, dalje je sve Lukino ;)
Ostala je samo formalnost.

Manuel Calavera 23.06.2016. 00:49

http://www.index.hr/images2/21e4f__1...137.159.44.jpg

tOta 23.06.2016. 07:40

Polufinale:

Hrvatska vs Belgija
Njemačka vs Francuska

Mark my words! :D

burmuz 23.06.2016. 10:04

Priznajem: u subotu ne navijam za CR7. :D
Ali samo u subotu da se razumijemo

syss 23.06.2016. 10:15

osim što sam još uvijek pijan od utakmice, jel tko od vas gledao možda dokumentarac di predstavljaju nekog rookie nogometaša vs. cr7 u raznim skilovima?

mimo sad cr7, ali to što vrhunski nogometaš može je strava... meni je bilo najfascinantnije kada su gasili svjetla prilikom izvođenja kornera i trebaš u mraku roknut na gol i tako svakim ispucavanjem sve ranije i ranije gašenje.

DraŽ 23.06.2016. 11:25

Citiraj:

Autor syss (Post 2939009)
osim što sam još uvijek pijan od utakmice, jel tko od vas gledao možda dokumentarac di predstavljaju nekog rookie nogometaša vs. cr7 u raznim skilovima?

mimo sad cr7, ali to što vrhunski nogometaš može je strava... meni je bilo najfascinantnije kada su gasili svjetla prilikom izvođenja kornera i trebaš u mraku roknut na gol i tako svakim ispucavanjem sve ranije i ranije gašenje.

Da sjećam se toga, našli su mu za taj test (~21. minuta) i igrača sličnog imena i visine Rolanda :D

Anyway, samo da nema svoj dan kao jučer i prolazimo Portugal!

Brko 23.06.2016. 11:53

I dobro, ako budu bolji i pobjede - neka. Naši nek igraju kako su i do sada i bit će to OK.
Nije sramota ispast od Portugala. Sramota bi bila ispast od Islanda ili Slovačke.

mamutarka 23.06.2016. 12:45

http://eurogotr.uefa.com/en

glasanje za lukicu

Brko 23.06.2016. 14:12

Sudi nam ŠPANJOLAC... slučajno jelda :) ? ovo već postaje prozirno od strane UEFAe.

Guls 23.06.2016. 14:15

Na stranu to što je Španjolac, ovaj je poprilično lak na kartonima, a i navodno je "najgori sudac prvenstva" by Beusan.

Činjenica je da su svi naklonjeni "zvučnijim" repkama (vidi se na primjeru Francuza, Španjolaca, Talijana i Nijemaca) i to će biti jedan veliki hendikep za nas.

Ali ako zabijemo dva tri gola, nema tog suca koji će nas zaustaviti.

Alph4Dawg 23.06.2016. 14:20

Mislim da ce se pridrzavati korektnog sudenja, s obzirom da postoji prijetnja da netko utrci u teren i ubije Boga u njemu, cak i ako je heretik. :D

Brko 23.06.2016. 14:26

Sve 5, sam nek on sudi... ali već smo imali dosta sudaca koje su nakon naše tekme "potjerali" sa natjecanja i onda su se tobož ispričavali.
2 recentna primjera su onaj njemački pizdun Wolfgangbang Stark (Euro 2012 sa Španjolskom) i onaj japanski šupak Nakitumi Senatakni il kak se već zove (FIFA 2014 sa Brazilom).

Ako i izgubimo, neka ako bude zasluženo, a ne da se ovaj papak kasnije ispričava i da ga se "udalji" sa natjecanja zbog kardinalnih grešaka protiv nas.

Nek ga poteraju ako zajebe Portugal :D

Perki 23.06.2016. 14:42

Nemaju ga kaj tjerat i udaljavat. Frajer ima 45 godina, na odlasku je ovako i onako. Pa ti vidi što su baš njega stavili. Loš je bio i do sada pa se nitko neće čudit ako opet zayebe. Izgleda da sad tek ide prava kazna, onih 100 tisuća je bilo reda radi.

vorda22 23.06.2016. 16:18

pa ne bojimo se valjda ovih jadnika kaj nemaju niti jednu pobjedu i to u laganoj grupi????

:D

Alph4Dawg 23.06.2016. 16:21

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2939168)
pa ne bojimo se valjda ovih jadnika kaj nemaju niti jednu pobjedu i to u laganoj grupi????

:D

Nope.mp3

Koliko vidim, svi se boje loseg sudenja, ne Portugala. ;)

vorda22 23.06.2016. 16:23

ma gledam komentare(ne nuzno samo tu, prednjaci face i index), zasrali se svi od reda :) lik je zabio golove na sedam velikih natjecanja zaredom. toliko ljudi nemaju smislenih postova u toliko godina :) :) :)

Alph4Dawg 23.06.2016. 16:25

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2939170)
ma gledam komentare(ne nuzno samo tu, prednjaci face i index), zasrali se svi od reda :) lik je zabio golove na sedam velikih natjecanja zaredom. toliko ljudi nemaju smislenih postova u toliko godina :) :) :)

Vjeruj mi, jedino cega se ja bojim je da necu sutra imat za pivo jer danas pocinje Steam summer sale. :D

windfucker 23.06.2016. 16:40

Španjolac?
Jebemumater, valjda neću u subotu kvotati samoga sebe... :(
...
AAAAA, penso positivo vindfakeruuuu!!!! Danas smo najbolji na svijetu, to nitko ne može poreći! Na njima je da nas demantiraju igrom ako mogu, oni nas moraju krasti da nas zaustave, a ne obratno... pa neka, sveimjebem... neće biti prvi put, a ni zadnji. Ali onaj osjećaj ne mogu nam uzeti, tih devedeset minuta subote pripada hrvatima, a oni neka si poslije dijele šta hoće.
:care::care::care:H R V A T S K A ! ! !

Manuel Calavera 23.06.2016. 16:53

Portugala se ne treba bojat, realno u kurcu su. Samo imam loš feeling oko suđenja. Ali ako budemo dvije razine iznad (što prema dosad prikazanom jesmo) nema tog suca koji će ih spasiti

Brko 23.06.2016. 17:32

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2939170)

Pa jebiga, niste vi portugalci baš za bacit :)

vorda22 23.06.2016. 17:34

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2939186)
Pa jebiga, niste vi portugalci baš za bacit :)

Igram na prolaz Portugala, nemrem spusit nikak.

Brko 23.06.2016. 17:36

Naravno, pa neš se protiv svojih bome kladit :D :D

mamutarka 23.06.2016. 17:41

Mileni 23.06.2016. 17:58

Po meni portugal uopce nije los bio. Austriju i Island su ubili igrom, realizacija zakazala. Protiv Madjarske nije zakazala realizacija, malo nesrece bilo kod ona dva gola + primljen jedan kakvog primis jednom u 100 utakmica. Ali igra protiv Madjara nije bila bas nesto.

Realno, ni jedan od gore 3 spomenute reprezentacije nije neko ime, i nisu bajne, tako da jos treba vidjeti sta portugal zna i moze. Ja navijam da Kristina igra svih 500 min ako utakmica toliko potraje, jer lik je realno igrac manje na terenu. Kao i nas Mandzo.

Jedina razlika je sto ce kristina i polupriliku ako se nadje u istoj zabiti, a Mandzo ne zna sta znaci zabiti. No zato ce kikica i potrositi 20ak lopti, toliko mu je prosjek po utakmici. A nasa obrana nije 'ravna' madjarskoj.

Iskreno, strah me jedino da Sanchez i/ili Quaresma ne polude. Jer oni svojim probojima i asistencijama mogu rijesiti utakmicu kao od sale. Onda tek kristina moze sjajiti i slaviti golove, sam po sebi je bezvrijedan, jer ni driblinga nece imati.

Ali odigrati pametno, visoki presing i sumnjam da ce biti vecih problema. 65-35 za nase. Iako sam i dalje skeptican prema nama (unatoc odlicnim igrama!), ne vidim razloga da se bojimo portugala. Dugo smo mi u banani po igri i svemu bili, ali portugal jos duze. No za razliku od nas, kod njih se kraj toj krizi jos uvijek ne nazire.

I bolje portugal nego bunkeri madjara/islanda/austrije/slovacke. Protiv toga mi ne znamo. Kao ni portugal. Ovako i jedni i drugi otvorenog garda, pa neka bolji pobjedi :)

Manuel Calavera 23.06.2016. 18:04

Nisu bili dobri ni protiv austrije

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05.